Josep Guardiola
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Nem lehet,h Tito csak az ideiglenes?
Én csak annyit mondanek, hogy sajnálom hogy elmegy, jó volt ez a 4 év, viszont úgy lett volna tisztességes hogy már februárban bejelenti. Nem hiszem el hogy akkor még nem tudta. Így azért sokaknal az jön le hogy na nem jött össze a szezon akkor tovább is áll.
Király!
én személy szerint nagyon örülök hogy Tito lesz az új mánáger
Természetesen nagyon sajnálom Pepet, de tuti benne van, hogy rábízza-e a csapatot
és igen, rábízza 
Tito-nak szerintem hatalmas nagy szerepe van Guardiola sikerében..

Tito-nak szerintem hatalmas nagy szerepe van Guardiola sikerében..
-
- Capitá del Barça
Wikipédia:
Teams managed
2007–2008 Barcelona B (assistant)
2008–2012 Barcelona (assistant)
2012– Barcelona
Teams managed
2007–2008 Barcelona B (assistant)
2008–2012 Barcelona (assistant)
2012– Barcelona

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Igen de sztem nem fogja ilyen körülmények közt ezt az 5 meccset végigvinni,a vezetés sem várja,emg nem is akarja...Sanama írta:Pep nem lemondott! A szerződését kitölti, tehát szezon végéig Ő az edző.Bestbarca írta:Gondolom csak a szezon hátrlévő részére Tito az edző,ez így szokott menni...Lásd Chelsea
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Há, me nem szép.kakasugynok007 írta:Mert?fcbarca0827 írta: Rosell nagyon csúnya ember.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Charlie
- Öreg Harcos
Guardiola: "I don't have any energy left, I need to recharge."
Guardiola: "It wouldn't have been a good thing, not for me, not for the players, if I would have continued."
Guardiola: "I thank the players who have made possible the game I had in mind."
Guardiola: "I leave with the feeling of a job well done. I'm proud to have been Barcelona's coach."
Guardiola: "The person who will succeed me has the skills to do so."
Official: Barcelona assistant coach Tito Vilanova is the new coach of FC Barcelona
C.
Guardiola: "It wouldn't have been a good thing, not for me, not for the players, if I would have continued."
Guardiola: "I thank the players who have made possible the game I had in mind."
Guardiola: "I leave with the feeling of a job well done. I'm proud to have been Barcelona's coach."
Guardiola: "The person who will succeed me has the skills to do so."
Official: Barcelona assistant coach Tito Vilanova is the new coach of FC Barcelona
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Év végéig marad.Szezon.fcbarca0827 írta:Ez az elmúlt 10 nap a legrosszabb élményem Barcásként, pedig az elmúlt 14 évben, mióta nekik szurkolok már megéltem egy s mást.A BL és Bajnokság elvesztése is rossz volt, de ez a bejelentés mindenen túltesz. Hittem, hogy még 1 évet marad.
Rosell nagyon csúnya ember.
Jól értem és olvasom, hogy Tito veszi át a helyét?Erre az 5 meccsre, vagy mi? Durva.
-
- Capitá del Barça
Mert?fcbarca0827 írta: Rosell nagyon csúnya ember.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ez az elmúlt 10 nap a legrosszabb élményem Barcásként, pedig az elmúlt 14 évben, mióta nekik szurkolok már megéltem egy s mást.
A BL és Bajnokság elvesztése is rossz volt, de ez a bejelentés mindenen túltesz. Hittem, hogy még 1 évet marad. 
Jól értem és olvasom, hogy Tito veszi át a helyét?
Erre az 5 meccsre, vagy mi? Durva.

Jól értem és olvasom, hogy Tito veszi át a helyét?

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Pep nem lemondott! A szerződését kitölti, tehát szezon végéig Ő az edző.Bestbarca írta:Gondolom csak a szezon hátrlévő részére Tito az edző,ez így szokott menni...Lásd Chelsea
-
- Capitá del Barça
Min nevettek?

- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Én ezt már elég régóta gndtm..mértne lehetne?Minden edzésen ott van,egész nap Peppel dolgozik.
-
- Barça C
igenlui1698 írta:Most kajak Tito az ezdő? WTF?
Gondolom csak a szezon hátrlévő részére Tito az edző,ez így szokott menni...Lásd Chelsea
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Tito az uj edző????? Huha nem tudom örüljek vagy se neki.....
Huh, remélem Ez a Tito, csak vicc volt...
Katalán a szív, kék a lélek, Barcelona fan maradok amíg élek!
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
Én még tippelni se tudok hogy ki lesz az utód.Gondolom csak egy darabig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Senyera 2012.04.27. 13:54:30-kor.