Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy ember a garancia arra, hogy Messi csak akkor fog visszatérni, ha már 100(101)%-os, méghozzá; Pep.Ilúvatar írta:Ez kicsit bizarr... ezt én mondom... Mikor felhoztunk ezt, máris lesérül... valaki woodoo -zik itt bazz.ozsimiki írta:kellett ezt felhozni, nekem meg megnézni tegnap, pont arra gondoltam,h mostanában szerencsére elkerülik....![]()
![]()
bant neki.
Más: Türelmet kívánok Messinek, tudom minél előbb akar visszatérni, de jobb ha 100% -osra épüljön fel. Jobbulást kívánok!
Hogy szakadna rá az ég Ujfalusi nevű parasztra.
Emiatt szerintem nem kell aggódni. Guardiola nem arról híres, hogy túl hamar vissza dobja az éppen felépült játékost a mély vízbe...Ilúvatar írta: Más: Türelmet kívánok Messinek, tudom minél előbb akar visszatérni, de jobb ha 100% -osra épüljön fel.
Ez kicsit bizarr... ezt én mondom... Mikor felhoztunk ezt, máris lesérül... valaki woodoo -zik itt bazz.ozsimiki írta:kellett ezt felhozni, nekem meg megnézni tegnap, pont arra gondoltam,h mostanában szerencsére elkerülik....
Ha tényleg így van,akkor ne legyél ennyire szomorú.Brasil írta:állítólag 10-15 napos kihagyás vár rá!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megmondtam. Ismerős volt a kinézet. Nekem volt 3 hét a járásra visszaállni. Neki is kb. ennyi. Meg talán előbb.HozzászólásElküldve: 2010.09.19 19:52:08 Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése
Ránézésre Messinek 3-4 hét.
Kiment a bokája.