Én is ingább Zambit játszatnám és hogy nincs Messi 1000-szer jobban tudna érvényesülni!LG írta:Most nagyon jo volt, de eddig nagyobb csapatok ellen nem bizonyult jonak, h jobb oldalon volt. Sztem 1átalán nem jo ötlet őt kirakni jobbszélre. Inkább Zambit erőltetném.
Carles Puyol
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Most nagyon jo volt, de eddig nagyobb csapatok ellen nem bizonyult jonak, h jobb oldalon volt. Sztem 1átalán nem jo ötlet őt kirakni jobbszélre. Inkább Zambit erőltetném.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy nagy hibától eltekintve jól játszott el capitano, lassan már jobb lesz a szélen, mint középen.
Viszont ez a védőnégyes, ami már hosszú meccsek óta együtt játszik, azt jelenti, hogy Zambrottának nincs jövője ebben a csapatban, mert Rijkaard egyértelműen nem bízik az olaszban. Ha a nyáron elmegy Zambrotta, jön helyére egy új (Dani Alvést várom), akkor Puyol visszatérhet középre.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem tudom...Puyol egyszerűen gyorsabb, és fordulékonyabb, mint Zambrotta, aki legnagyobb meglepetésemre abszolút darabosan mozog. Ezért inkább Puyol játszik a szélen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Eurobarca Staff
Még jó, hogy csak hármat lehet cserélniRonaldinho&Barca írta:Én lehoztam volna a végén és kicsit Zambi is futkozhatott volna.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Majd Puyol is úgy végzi mint sergio ramos
-
- Entrenador del Barça
Én is Zambottát vártam, és továbbra is várom a kezdőbe, nekem Puyol itt szélen nagyon bizonytalannak tűnik hátul. Na meg nem szeretném, ha Zambi elmenne nyáron, és ha még nem döntött volna a távozás mellett, így könnyebb lesz neki

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nah végül a haja megmaradt, megnyugodtam amikor megláttam 
Szép volt a játéka, de támadásokban annyira nemtud hozzátenni hiába próbálkozik, én lehoztam volna a végén és kicsit Zambi is futkozhatott volna.

Szép volt a játéka, de támadásokban annyira nemtud hozzátenni hiába próbálkozik, én lehoztam volna a végén és kicsit Zambi is futkozhatott volna.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Zambrottat is lehetne néha játszatni, azért mégis csak luxus hogy egy világbajnok állandóan csak a padon csücsüljön. Annyival azért nem jobb Puyol itt a szélen, főleg védekezésben. 

-
- Llegenda del Barça
Igazából látszik, hogy nem támadásra született. Néha el tud menni egy szép csellel, de álltalában csak erölködik fent, utánna meg nem ér vissza. Militot is le lehetne ültetni néha...haze71 írta:Azért volt egy pár felelőtlen megoldása! Lassan jobban tetszik a "támadójátéka", mint a védekező...Számomra a küzdés nem elég egy Puyoltól.
Azért volt egy pár felelőtlen megoldása! Lassan jobban tetszik a "támadójátéka", mint a védekező...Számomra a küzdés nem elég egy Puyoltól.
Elképesztő, hogy mennyire küzdött megint és csak megpróbálja megszokni a jobb oldalt, most már egész jól megy neki, de hát ő Puyol 

majd a legközelebbi bajnoki meccsen meglátjuk:d
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Paroka van rajtaEnrique írta:Tegnapi edzésről egy kép...
Úgyhogy kedves norbert55, nem nyert.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem csak a Charles név tetszett neki.Enrique21 írta:Maradj már..
"December 28-a Spanyolországban az “El dia de los inocentes”, azaz ugyanaz, mint nálunk április elseje. Így, mint később kiderült a hírt csak kacsának szánta az spanyol sportlap, és természetesen a Puyolról készült kép sem valódi, csupán a technika szüleménye."

- Enrique21
- Capitá del Barça
Maradj már..
"December 28-a Spanyolországban az “El dia de los inocentes”, azaz ugyanaz, mint nálunk április elseje. Így, mint később kiderült a hírt csak kacsának szánta az spanyol sportlap, és természetesen a Puyolról készült kép sem valódi, csupán a technika szüleménye."
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Különös kép jelent meg az egyik spanyol napilap internetes oldalán. A fotón Charles Puyol volt látható kopaszon, de miután többen is beszámoltak a nagy hírről, kiderült, hogy csak decemberi tréfa volt az egész.

én pedig azt olvastam,hogy elvágatta,mert megfogatta,hogyha nyer a margit,akkor levágatja
szóval szerintem igaz és nem kamu 

.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Már hogy a fenébe barnult volna le, ha eddig a nagy fürtjei voltak ott?Titinho írta:Minden bizonnyal Valdés mostani haja lett odakopírozva! Látszik a fülénél meg a "pájeszánál" hogy fehér a bőre! Ott nem barnult le???

- Titinho
- Director del Fútbol
Minden bizonnyal Valdés mostani haja lett odakopírozva! Látszik a fülénél meg a "pájeszánál" hogy fehér a bőre! Ott nem barnult le??? 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff