Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ingább Zambit játszatnám és hogy nincs Messi 1000-szer jobban tudna érvényesülni!LG írta:Most nagyon jo volt, de eddig nagyobb csapatok ellen nem bizonyult jonak, h jobb oldalon volt. Sztem 1átalán nem jo ötlet őt kirakni jobbszélre. Inkább Zambit erőltetném.
Még jó, hogy csak hármat lehet cserélniRonaldinho&Barca írta:Én lehoztam volna a végén és kicsit Zambi is futkozhatott volna.
Igazából látszik, hogy nem támadásra született. Néha el tud menni egy szép csellel, de álltalában csak erölködik fent, utánna meg nem ér vissza. Militot is le lehetne ültetni néha...haze71 írta:Azért volt egy pár felelőtlen megoldása! Lassan jobban tetszik a "támadójátéka", mint a védekező...Számomra a küzdés nem elég egy Puyoltól.
Paroka van rajtaEnrique írta:Tegnapi edzésről egy kép...
Úgyhogy kedves norbert55, nem nyert.
Szerintem csak a Charles név tetszett neki.Enrique21 írta:Maradj már..
"December 28-a Spanyolországban az “El dia de los inocentes”, azaz ugyanaz, mint nálunk április elseje. Így, mint később kiderült a hírt csak kacsának szánta az spanyol sportlap, és természetesen a Puyolról készült kép sem valódi, csupán a technika szüleménye."
Különös kép jelent meg az egyik spanyol napilap internetes oldalán. A fotón Charles Puyol volt látható kopaszon, de miután többen is beszámoltak a nagy hírről, kiderült, hogy csak decemberi tréfa volt az egész.
Már hogy a fenébe barnult volna le, ha eddig a nagy fürtjei voltak ott?Titinho írta:Minden bizonnyal Valdés mostani haja lett odakopírozva! Látszik a fülénél meg a "pájeszánál" hogy fehér a bőre! Ott nem barnult le???