Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Olyan ironikusnak érzem h pont ma 1 orára volt időpontom felvarratni a szeretett klubbom címerét a melkasomra és most h itt fekszem és telorol olvasom a kommenteket elfogott a legmélyebb szomoruság
Köszönöm Pep az elmult időszakot és hogy mindent megtettél a csapatért, a klubbért amit csak lehetett!!
A legtöbb edző foggal-körömmel ragaszkodik az állásához. Ő amikor úgy érzi nem tud 100%-ot adni a csapatnak lelép.
Ha lehet ez nálam nagyobb edzői (emberi) erény, mint a tengernyi kupa, amit megnyert. Bárcsak mindenki képes lenne ilyen mértékű belátásra, és önreflexióra.
Sajnos pont ezek miatt, de úgy gondolom jó döntést hozott. Mindenkinél jobban érzi mit tud(ott volna) kihozni a csapatból jövőre.
Az biztos, hogy pótolhatatlan, nyerjen az új edző jövőre akár hat kupát. Köszönünk mindent, a négy év minden egyes meccsét, minden egyes győzelmet, minden egyes hibát, vereséget, döntetlent! Így kerek egészében!!!
Katalán a szív, kék a lélek, Barcelona fan maradok amíg élek!
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025