Ronaldinho Gaúcho #4
-
- Capitá del Barça
Én alig vártam , hogy délbe haza érjek, hogy megtudjam mi lesz az idén. Maga a cím annyira nem tűnt nagy dobásnak de a cikk naygon jól meg lett szerkesztve gratulálok hozzá.
Pont az a lényege,hogy leessen az álla annak,aki nem számít rá.Xavinho írta: Viccen kívül viszont valami kicsit hihetőbb is lehetett volna,mert így nem volt sok értelme.
Nem volt azért olyan nagy poén sztem..mindenki szinte egyből levágta,h kamu, m még ha nem április 1 lenne,akkor sem hinné el nagyon senki,nemhogy így
(Én mondjuk jobb hírnek tartottam volna vmi olyat,h a real-t bundázás miatt leteszik a másodosztályba
)
Viccen kívül viszont valami kicsit hihetőbb is lehetett volna,mert így nem volt sok értelme.
Na nem baj,majd jövőre
Mára meg annyit,h: Hajrá magyarok!
(Én mondjuk jobb hírnek tartottam volna vmi olyat,h a real-t bundázás miatt leteszik a másodosztályba

Viccen kívül viszont valami kicsit hihetőbb is lehetett volna,mert így nem volt sok értelme.
Na nem baj,majd jövőre

Mára meg annyit,h: Hajrá magyarok!
-
- Jugador del Barça
Ajánlom figyelmébe akit érdekel
A Stopli oldalán van egy cikk ami aról szól, hogy Ronaldinho egy kínai széségverseny győztesbe szeretett bele és hajlandó lenne a lány kedvéért Kínába szerződni.
A Stopli oldalán van egy cikk ami aról szól, hogy Ronaldinho egy kínai széségverseny győztesbe szeretett bele és hajlandó lenne a lány kedvéért Kínába szerződni.
- Danka00792
- Director del Fútbol

Szép kis hír.

Tavaly Schuster Rijkaard csere, idén R10 viszajön. Kiváncsi vagyok jövöre mit találtok ki.

Miért sajnosKardi írta:Az egész szerintem csak április 1.-jei átverés...sajnos! A kedvenc játékosom volt Roni és azis marad. Szerintem Pep keze alatt sikerülne visszatérnie az elitbe és újra a világ legjobbja lehetne. Kamu sajnos Cehc, Villa, Silva vásárlása is...mindegyikbe szívesen belemennék szó nélkül!

- Varatrix
- Director del Fútbol
Erre Shevchenko barátunk már rácáfolt...House írta:egyébként, sztem ha egyszer elment, ne jöjjön többet vissza egy labdarúgó sehova
Amúgy hangsúlyozom, Ronie túl nagy sztár ahhoz, hogy ezt meg tegye.
Van még neki egy szenvedős 2-3 hónapja, aztán megy Ronaldohoz.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Címet elolvastam,és arra gondoltam,h vmi edző,vagy vmi hasonlóként esetleg a klub hátterében térne vissza,de hogy mint játékos,az képtelenség.
Persze megnézem a topikot és rájöttem,h 1.-e van
Persze megnézem a topikot és rájöttem,h 1.-e van

- Kardi
- Capitá del Barça
Az egész szerintem csak április 1.-jei átverés...sajnos! A kedvenc játékosom volt Roni és azis marad. Szerintem Pep keze alatt sikerülne visszatérnie az elitbe és újra a világ legjobbja lehetne. Kamu sajnos Cehc, Villa, Silva vásárlása is...mindegyikbe szívesen belemennék szó nélkül! 

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
-
- Entrenador del Barça
hát, a hír az igaz.. csakhát, az hogy "ronaldinho szinte mindent megtenne, hogy elszerződjön a Milánból"-nál döbbentem ár, hogy adott a dátum. 
egyébként, sztem ha egyszer elment, ne jöjjön többet vissza egy labdarúgó sehova. bár, ronnie, ha a régi formáját hozza, kellene a stabilitáshoz. - HA jön(ne).

egyébként, sztem ha egyszer elment, ne jöjjön többet vissza egy labdarúgó sehova. bár, ronnie, ha a régi formáját hozza, kellene a stabilitáshoz. - HA jön(ne).
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Holnap minden kiderül...

- rszergej
- Capitá del Barça
Én is pont így vagyok vele. Először amikor megláttam a címet mindenféle kérdőjelek nélkül, akkor egy kicsit felvillant a szemem, amikor elkezdtem olvasni, olyan fura volt minden, hogy kész tényként volt állítva minden, meg a titokzatos tárgyalások, nyilatkozatok stb..., és leesett, április 1 van. Na mindegy egy kicsit azért beleéltem magamat, de jó poén volt.R10aKIRÁLY írta:Áhhhhhh nagyon megörültem a hirnek.... de aztán leesett nekem is, hogy április 1 van...Örülnék én neki, Pepnek hátha sikerülne rendbeszedni...mióta elmenta szabadruásokat nagyon gyatrán értékesitjük...

Én nem...nem is néztem meg, h hányadika van, szóval semmire nem készültem, igy bár meglepőnek tartottam a cikket, de azért elhittemsocio66 írta:Hát én a tavalyi beszopás után már készültem erre,úgy kapcsoltam be a gépem,hogy 'na,vajon most mi lesz..'
Ettől függetlenül jó,ötletes cikk gratula Ivánnak.

Csak aztán mikor láttam a topicot, akkor esett le, mi is van...
Sztem ez volt az eddigi legjobb április 1-i cikk, gratulálok a szerzőnek

Elgondolkodtam rajta hogy azzal lettetek átverve hogy minkenki azthiszi hogy ez csak egy tréfa és végül minden igaz
na erre varjatok gombot.
1000 bocs az offért.

na erre varjatok gombot.

1000 bocs az offért.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
A tavalyi Frenki-Schuster csere na meg a "szerencsés 11"-es szivatás után már külön készültem hogy idénre milyen finomságot találnak ki.
Hát azt kell mondanom ez nagyon frankó lett.
Grat

Hát azt kell mondanom ez nagyon frankó lett.
Grat

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
persze tudom és teljesne igazad van. meg én tavaly nyáron amugy is ugy voltam h jobb ha ő továbbáll...Varatrix írta:Nem fér volna be a keretbe.currahee írta:de most komolyan elgondolkodtam h milyen lehetett volna... na de ez már valszeg soha nem fog bekövetkezni... pedig a 'régi' Dinho volt a legnagyobb!!!
Annyi lehetőséget kapott volna mint Hleb, ugyanúgy nem mutatott volna semmit. És megbánta volna, hogy nem igazolt a Manchaster citybe.
én csak ugy értettem h milyen lenne ha egy olyan ronnie jönne ide mint akit 2005-2006ban láthattunk.
na de mind1 mert ez csak egy fikció...
- faithnomore
- Entrenador del Barça
én tavaly is nagyon megijedtem a Rijkaard-os cikkről, akkor a fórumon olvasva tudtam meg hogy április 1-je van és megnyugodtam kicsit
ma meg az a poén hogy tudtam egész nap hogy az van és készültem erre is, mégis meglepődtem
és csak a cikk elolvasása közben jöttem rá hogy ez csak tréfa
ma meg az a poén hogy tudtam egész nap hogy az van és készültem erre is, mégis meglepődtem

tavalyit nem olvastam. akkor még sztem nem látogattam ezt az oldalt. emléxem h még mikor Kluivert is itt játszott már megvolt ez az oldal (vagy legalábbis ilyen néven volt vmi...) de aztán az vhogy lestoppolt és abszolút eltűnt a frissítés bármi féle nyoma is... aztán tavaly vmikor véletlen beírtam a címet és láss csodát!
aztán azóta viszont rendszeresen látogatom... 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem fér volna be a keretbe.currahee írta:de most komolyan elgondolkodtam h milyen lehetett volna... na de ez már valszeg soha nem fog bekövetkezni... pedig a 'régi' Dinho volt a legnagyobb!!!
Annyi lehetőséget kapott volna mint Hleb, ugyanúgy nem mutatott volna semmit. És megbánta volna, hogy nem igazolt a Manchaster citybe.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Hát én a tavalyi beszopás után már készültem erre,úgy kapcsoltam be a gépem,hogy 'na,vajon most mi lesz..'
húh de benéztem ezt............
:D:D:D:D:D:D nem is jutott eszembe h április elseje van.... gondoltam megnézem mit írnak itt erről a dologról....
:P
széééééép!!! grat a kitaláloknak!
taps!!
de most komolyan elgondolkodtam h milyen lehetett volna... na de ez már valszeg soha nem fog bekövetkezni... pedig a 'régi' Dinho volt a legnagyobb!!!
Ne írj 2 hsz-t egymás után!
B.

széééééép!!! grat a kitaláloknak!
taps!!
de most komolyan elgondolkodtam h milyen lehetett volna... na de ez már valszeg soha nem fog bekövetkezni... pedig a 'régi' Dinho volt a legnagyobb!!!
Ne írj 2 hsz-t egymás után!
B.
Ha nem lennék már több mint egy éve Eurobarca olvasó, most nem tudnám mire vélni a dolgot 

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- albicelesteX
- A Vadász
Még április tréfa mivoltát is tudva a hírnek megijedtem!Nagyon rossz vicc!!De azért jó volt elolvasni!