A Sky és a Cadena SER azt írja, hogy Alaba-ék kivárják az elnökválasztást és csak azután fognak dönteni hol folytatja. Ha a nyáron sikerülne behúzni egy Depay, Wijnaldum, Garcia, Alaba pakkot az nem hangzana rosszul. Nyilván nem "ingyen" jönne egyik sem, de aláírási pénzeket nézve talán csak Alaba-nál lehet a leghúzósabb, egyébként meg a fizukat kéne megnyesni, hogy beférjenek. Ha végre a nyáron megtörténne a várva várt nagytakarítás, akkor nem elképzelhetetlen a dolog. Akiktől én megszabadulnék:
Umtiti: max. 5 millát valamelyik francia csapat még fizetne is érte, plusz megszabadulnánk az éves 12 milliós fizujától is
Lenglet: Transfermarkt szerint talán érte lehetne a legtöbb pénzt kapni, jelenleg 40 millióra teszi az értékét. Annyit persze biztos nem kapunk, de lehet, hogy valamelyik angol csapat vevő lenne rá. Fizuja kb. 3 millió, nem tudom, hogy igaz-e amit találtam róla.
Busi: Érte nem fog senki sem fizetni egy centet sem, de évi 15 milliótól meglehetne szabadulni.
Coutninho/Dembélé/Griezmann pakkból legalább egy valakit: Mind a hárman 50 millió körül mozognak a Transfermarkt szerint, 30-40 milla nem elképzelhetetlen egyikőjükért sem. Fizu szempontjából Griezmannak van egy évi ~46 milliós (

), Dembélének 12 és Coutinhonak ~9 fizetése.
Nálam ezek lennének a fix távozók, Piqué és Pjanic miatt sem lennék szomorú ha esetleg úgy alakulna, de Alba is erős kérdőjel nálam.