shutterisland írta:4 megoldás van.
- ha eladjuk alvest, akkor méltó pótlást hozunk a helyére. (ilyen szerintem csak lahm van, aki esélytelen.)
- ha eladjuk alvest, és hozunk valami átlagosnál jobbat, de montoya mögé.
- nem adjuk el, hanem fokozatosan (persze ha úgy fejlődik, ahogy szeretnénk) átveszi a helyét montoya.
- eladjuk, és jön egy balhátvéd, adriano átmegy jobb oldalra.
1. Lahm szerintem már nem az a szint. Megkopott szerintem, nem azt mondom, hogy rossz, de inkább kifele megy már ő is a korból.
2. Ez így jó megoldás lenne szerintem, csak kérdés, hogy ki az aki eljönne padozni egy csikó mögé?
3. Fizetése nem tudom mennyi lehet, de szerintem kb. Messi utáni kalapba tartozhat. Szóval ennyi pénzért padoztatni úgymond luxus.
4. Ez szerintem pedig azért nem életbiztosítás, mert az oké, hogy most Adriano kb. élete formájában van, de mi garantálja, hogy nem esik vissza a teljesítménye, mert azért láttuk már őt igen gyatrán játszani, s nem véletlen nem volt eddig a szezonig csak kiegészítő ember.
Véleményem szerint a második a legelképzelhetőbb variáció, bírom a brazilt, de nem hinném, hogy lesz már olyan jó, mint ami elvárható.
Montoya-nak meg kell adni a lehetőséget, be kell szépen építeni, Dani-tól búcsút kell venni, aztán valami megoldást találni a pótlására.