Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zlatan disagrees..noname írta:nincs még egy csatár, aki ennyire technikás, de ennyire erős is.
Most nem azért, hogy őt védjem, hanem inkább tapasztalatból mondom, nagyon nehéz úgy átvenni egy labdát amikor folyamat ott van egy vagy két játékos a seggedben, főleg ha úgy mögéd állnak, és a megfelelő pillanatba csak egy kicsit löknek rajtad, amit a bíró nem vesz észre vagy nem fújja be, de borzasztóan megnehezít minden labdával való mozdulatot. Persze az más amikor valaki üresen nem tudja átvenni ezen a szinten..brownieheaven írta:Játszhat akármilyen rosszul meccs közben és elpattanhat tőle akárhány labda, amíg minden/minden második meccsen eltesz egy-két ilyen csodaszép/fontos találatot, addig egy szavunk se lehet. Szép volt Luis!
Elsőről nekem a 2009es BL döntőn lőtt Eto'o gól ugrott be.Andris írta:Már pár hete írtam talán ilyesmit.
Ma mindkét (de különösen az első) góljánál Eto'o jutott eszembe, a mozdulatok sorozatáról persze, nem azért mert most pont mutatták is őt.
Ez így van. Minden szavaddal egyet értek! Kiszámíthatatlan ami a Barcának nagyon jól jön.shutterisland írta:ezért veszekedtem érte.
ez az ember az ÖSZTÖNEIBŐL él, sokat hibázik, szerencsétlenkedik, de olyan húzásokra, villanásokra képes, amire csak nagyon kevesen a világon.
a semmiből rakott el két gólt, kétszer felbőrözte luizt úgy, hogy nem játszott amúgy jól.
örülök, hogy nem feleslegesen kardoskodtunk itt mellette akkor, mikor még egyértelmű volt, hogy csak a beilleszkedés és az eltiltásból fakadó mentális és fizikai gondok miatt nem brillírozott az elején, szépen lassan igazolja a dolgokat.