nem tudom ki látta az Ernest nagy dobása c. filmet...
kicsit pejoratív a példa, de ott a csodacsukától az egyébként fogyatékos (

) Ernest lesz a sztárkosaras, és onnantól mindent maga akar befejezni, minden pontot egyedül akar dobni, a társak a végén már csak asszisztálnak neki

a történet előrehaladtával a társak megutálták őt
ON: természetesen nem azért jöttem ezzel a példával, h a rossz részére hívjam fel a figyelmet, csak a "pozitív oldalára"! tegnap vki frappánsan megfogalmazta, h Leo Messi gólfüggő lett

a 4. gólja előtt NAGYON önző volt, mégis befejezte

ameddig a csapattársai imádják nem tartok tőle, h a fejébe szállna a dicsőség, mert szvsz a két dolog együtt jár... ha eljönne az idő, h már tényleg idegesítően önzővé válna, a csapattársak is megunnák(ez nem fog bekövetkezni, mert őt kordában lehet tartani...) Leo Messi 23 éves korára elérheti, h a vha volt legjobbként tartsák számon( jún. 24én van a szülinapja, onnan tudom, h a legjobb barátom napra pontosan annyi idő, mint a God Of Football

), amennyiben DundiEGO nem rontja el a VB-jét... (elnézést kérek a Maradona hívőktől, de amit ősszel művelt Messivel, azóta rühellem...)
kis statisztika:
a tavalyi és az idei szezont együttvéve 93 meccsen 77 gólnál tart, tavaly 51 meccsen 38 gólig jutott, most 42 meccsen ért el 39-et

nagggggyon LAZA!