Papiron azert eleg jol mutat a Dembele-Fati(Aguero)-Depay trio. Fusson egy jo szezont, adjuk el, es mehet a penz a Haaland alapba.

Ez oké, ez így rendben van, sok szerződés szerintem most is így működik.Deluigi írta: ↑2021.08.27. 09:15:51
pedig ez megoldhato, mert alapbol fog kapni egy fizut, ha pedig jatszik, akkor lesznek plusz juttatasok
ez mukodik a kapitalizmusban is, van egy alapbered es a termelt profit utan meg kapsz juttatasokat, fizeteskiegeszitest
tehat nem lesz egy eltorzultan magas alapfizu, mint jelen esetben, hanem normal fizetes es pluszjuttatasok, amiket meg kell erdemelni (pl merkozesszamok utan)
pedig ez megoldhato, mert alapbol fog kapni egy fizut, ha pedig jatszik, akkor lesznek plusz juttatasok
Ez durva xddd Amugy milyen botránya van/volt, lemaradtam?Zsoma írta: ↑2021.07.02. 21:43:47https://www.dailymail.co.uk/sport/sport ... el-TV.html
Újabb botránya van készülőben, miután ázsiai szerelőket gúnyolt Griezmann társaságában.
Azért én ezt nem venném annyira komolyan. Valami gyúró,vagy erőnléti edző kesereg,hogy ezek a mai fiatalok milyenek és bezzeg régen nem volt mobiltelefon, meg fejőgép, meg elektromos áram, pedig ezek tehetnek mindenről. A sajtó meg ugrik minden ilyenre. Az,hogy mit csinál Grizes a paplan alatt azt viszont csak ő tudja.
Erre gondolsz?
Már múltkor is láttam itt valakitol ezt a Lyonozast, de o a Rennesben jatszott. Az viszont teny, hogy ideigazolasa elott 10 napot hagyott ki osszesen, amirol van adat.Chino írta: ↑2021.06.29. 11:21:55
Ezt én nem kenném Bartomeuékra. Igaz, elég drágán jött, de akkor bőven volt pénz és ezt ki is használták az eladó klubok. Nem mellesleg akkoriban az egyik legnagyobb ígéret volt, kb. Mbappéval egy szinten emlegették.
Azt nem lehetett előre tudni, sőt még sejteni se, hogy ilyen sérülékeny lesz. A Lyonban és a Dortmundban sem nagyon hagyott ki meccset emiatt.
Ha csak fele ennyi időt töltött volna az orvosi szobában már sokkal előrébb lennénk, mind sportszakmailag mind az eladás terén. Azt pedig ne feledjük, hogy most nagyon lent vannak az árak, egy jelenlegi 60 millás igazolás tavaly vagy tavalyelőtt kb. 100-nak felelt volna meg.
Leginkább amiatt gáz, mert volt rá kereslet és a City SR-rel pakkban vitte volna, Robit viszont egyedül nem fogják leigazolni.