Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A hivatalos online store-ban 75 euró az idei mez, ami átszámítva 21 ezer jó magyar forint. Tehát a 28 ezer fontintért ugyanazt a mezt kapod meg, mintha kintről rendelnéd, csak hát ugye a bolt nem kis haszonnal dolgozik, náluk a legdrágábbak a mezek itthon.wikko írta:Milyen az az Autenthic mez ? Valamiben másabb mert 28000 :S
Azt hiszem az olyan kialakítású, ami nagyban hasonlít az eredetire. Tehát megvan benne a légáteresztő sáv, talán még a hivatalos logók is fent vannak rajta. De nem 100%.wikko írta:Milyen az az Autenthic mez ? Valamiben másabb mert 28000 :S
Eredetit nemcsak ott lehet kapni, de az eredeti, amiben fociznak is, az 80-90 ezer forint. Ennél olcsóbb megoldás a 20 ezer forint körüli, amit megkapsz mondjuk a Lionsban. Ez olyan "félhivatalos" mez. Aztán van a szurkolói, 2-3000 forintos, gyerekeknek.MessiFan írta:Szerintem az az eredeti amit a Barca hivatalos szurkolói boltjában lehet kapni.
Bár kitudja, lehet csak az ami a játékosokon van![]()
Egyébként én már várom hogy milyen lesz az új mez. Szerintem olyan mint a mostani csak Unicef helyett Quatar lesz egy fával és az unicef hátra kerül
Nem mindenki ért ám hozzá..Sokan csinálják hogy megvesznek komplettenbowlinggolyo írta:bár azt a régi mezt nem hiszem h eredeti túlságosan olcsónak gondolom 1800ért
Erre szokták azt mondani h amire nincs az ráírva h made in China az már nem is eredetiTim írta:Ugyanonnan jön mindkettő
Én csak egyet,de azzal sem volt gond,igaz én nem szeretem a névvel ellátott mezeket(ráadásul ezen még unicef sincs mivel 2005-ös),van ebayről rendelt,ezen már van vasalt unicef logo,de nem kopik egyáltalán.Ha jól emlékszem 8 ezer volt postával együtt..Egyébként vateráról régebbi mezeket érdemes venni,mivel azokat nem nagyon éri meg hamisítaniBányász írta:Én már három mezt rendeltem a vateráról és nem igazán van velük gond...
Igen? Akkor már rég voltam ott.bence-barca írta:Hervisben is szoktam látni eredetiket, legalábbis ár alapján 16-7 fölött vannak, meg Dechatlonba isLionel85 írta:A Lion's Sporton és a Nike-n kívül eredeti mezt nem nagyon lehet kapni. A többi olyan bolt, mint a Hervis, vagy a kisebb kereskedők, csak ajándéktárgyakat árusítanak.
Szóval mezt csak a fent említett két boltból lehet venni elvileg, de piacokon olcsó, 2000 Ft-os szurkolóikat is lehet venni.
Hervisben is szoktam látni eredetiket, legalábbis ár alapján 16-7 fölött vannak, meg Dechatlonba isLionel85 írta:A Lion's Sporton és a Nike-n kívül eredeti mezt nem nagyon lehet kapni. A többi olyan bolt, mint a Hervis, vagy a kisebb kereskedők, csak ajándéktárgyakat árusítanak.
Szóval mezt csak a fent említett két boltból lehet venni elvileg, de piacokon olcsó, 2000 Ft-os szurkolóikat is lehet venni.
ha a westendben nem is,de bajcsy zsilinszky utcában van ilyen focis bolt,na ott tuti lehet. ott van közel az utca és nem is olyan hosszúwikko írta:Valaki nem tudja ,hogy a Westend-ben lehet e venni Barca mezt ?
űwikko írta:Valaki nem tudja ,hogy a Westend-ben lehet e venni Barca mezt ?
Szerintem arra gondolt, hogy a Qatar Fundation mikor kerül fel a mezre, mert kb. 1 hónapja mondta Zubi, hogy egy hónap mire elkészül az Qatar Fundationnal kiegészült változat.kanty írta:A következő szezonban, vagy esetleg ennek a szezonnak az utolsó meccsein, de inkább az előbbi.P_e-d_r-o írta:Srácok azt megtudja nekem valaki mondani hogy mikor láthatjuk a fiukat az új mezben?Előre is köszi!
A következő szezonban, vagy esetleg ennek a szezonnak az utolsó meccsein, de inkább az előbbi.P_e-d_r-o írta:Srácok azt megtudja nekem valaki mondani hogy mikor láthatjuk a fiukat az új mezben?Előre is köszi!
http://www.lionsport.hu/catalog/product ... s_id=17941wikko írta:Nah én ezért nem akarok ilyen vaterás meg kamu oldalas gagyi mezeket venni 10ért . Inkább fizetek többet ,de akkor minőségi legyen .
én csak példaképp mutattam,nem úgy,h "ezt vedd meg"...S.Agüero írta:Tesómnak is ez volt.wikko írta:Nem úgy gondoltam , hogy egyáltalán nem kopik ! Ha nem pl : 1-2 mosás után már kezd kopni a mezszám meg ilyenek .
Vett egy eredeti reálos mezt és 1-2 mosás után már lekopott a mezszám meg a név fele, bár nem tudom, hogy ez is olyan fajta-e amit daffy mutatott.