Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tesómnak is ez volt.wikko írta:Nem úgy gondoltam , hogy egyáltalán nem kopik ! Ha nem pl : 1-2 mosás után már kezd kopni a mezszám meg ilyenek .
ha tudsz olyan ruhát,ami nem kopik vagy nem megy tönkre,akkor rögtön szólj,mert nekem olyannal még nem volt dolgom.wikko írta:Én is néztem ,de még itt mondta valaki , hogy ő vett és úgy is néz ki mint az eredeti ,de valószínűleg nem az ,mert kopik meg ilyenek . Szal nem tom ://
vaterán vannak jó minőségű cuccok plwikko írta:Nem tud valaki egy oldalt esetleg Pesten egy boltot ,ahol nem olyan vészes áron lehet venni Barca mezt (lehetőleg névvel és ha oldal valami kipróbáltat nem akarok 18ért venni egy gagyi mezt....).
Előre is köszi !
Valamikor most fogják szerintem.Ilúvatar írta:Na, mi a helyzet? Elvileg mostanában kellene bemutatniuk az új mez tervet....
Azért van rossz helyen a felirat, mert photoshoppal lett rátéve... Látszik is, hogy pixeles körülötte. Biztosan nem ilyen mezeink lesznek jövőre.Egy újabb érdekes verzió az El Mundo Deportivo által, ezúttal az idegenbeli mezt készítették el:
Kicsit ugyan szét van csúszva a felirat, mert nem középen van, de még mindig jobb, mint a fehér verzió.
a hazain nincs rajta a szponzor? így elképzelhetetlen számomraScumy írta:Lehet velem van a gond, de nekem tetszik ez a hazai változat! Az idegenbeli meg tényleg furcsa, harmadik számú meznek el tudom képzelni, de nagyon ilyen kapus-érzést ad. Vagy lehet a hazai világosabb árnyalatú lesz, akkor még belefér. Amúgy máshol is láttam ezeket a képeket, szvsz elképzelhetőnek tartom ezt a garnitúrát...de ahogy nézem, csak én nem bánnám
![]()
Ez kizárt. Lehetetlen. Nem akarom elfogadni! Amúgy a vendégmez tényleg olyan mint Valdés meze...
Ha ez igaz akkor, netessék...
Ez baromság! Ilyen hülye,idétlen csíkozás biztos nem lesz jövőre.