2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
El fanático írta:José Muorinho " asszonta" hogy szerinte Krisztiánó Rinyáldó jobb játékos, mint Leo Messi, bár az utóbbi jobb évet zárt...forrás: sport.es
Azért ugye nem sírsz, mert megbántottam kedvenceidet?Lionel85 írta:Fölösleges itt bárkinek is ecsetelni, milyen az argentin életérzés, át kell élni, leírni és megérteni nem lehet. Az, hogy itt hogy mocskolják az argentin futballt (LG és társai), az csak őket minősíti. Nem kell velük törődni, mert csak magadat hergeled vele. Vannak sajnos ilyen emberek és lesznek is, akik elég kultúrálatlanul fórumoznak, de hát ilyen a világ. Nem lehetünk egyformák.El fanático írta:Mond neketek az a név valamit, hogy : Estudiantes de La Plata?!
Igen, a Klub VB-n az utolsó utáni pillantakokban Messi góljával legyőzött Estudiantes FC otthona La Plata város!
Így már minden érthetővé válik - kik, milyen okból és hová firkálták a sértő mondatokat?!
Estudiantas drukkerek, mivel a 87.percig úgy állt a meccs, hogy 1 góllal nyernek és pont Messi gólja fordította a Barca javára a meccset a 112.percben és mindezt otthon a saját lakóhelyük utcáin tették.
Nagyon aljas, mocskos dolog volt tőlük, hogy ilyet üzengetnek Leonak, aki mindent megtesz a Seleciónért is!
Ők is tudják ezt, biztosan - de egy ilyen meccs után dúlnak bennük az indulatok pláne, hogy Argentínában a focit és a focimeccsre járást és azt, hogy drukkolunk a kedvenc csapatunknak az európai ésszel valami egész felfoghatatlan tűz és szenvedély hatja át. Ott ennél csak a család a fontosabb.
Fölösleges itt bárkinek is ecsetelni, milyen az argentin életérzés, át kell élni, leírni és megérteni nem lehet. Az, hogy itt hogy mocskolják az argentin futballt (LG és társai), az csak őket minősíti. Nem kell velük törődni, mert csak magadat hergeled vele. Vannak sajnos ilyen emberek és lesznek is, akik elég kultúrálatlanul fórumoznak, de hát ilyen a világ. Nem lehetünk egyformák.El fanático írta:Mond neketek az a név valamit, hogy : Estudiantes de La Plata?!
Igen, a Klub VB-n az utolsó utáni pillantakokban Messi góljával legyőzött Estudiantes FC otthona La Plata város!
Így már minden érthetővé válik - kik, milyen okból és hová firkálták a sértő mondatokat?!
Estudiantas drukkerek, mivel a 87.percig úgy állt a meccs, hogy 1 góllal nyernek és pont Messi gólja fordította a Barca javára a meccset a 112.percben és mindezt otthon a saját lakóhelyük utcáin tették.
Nagyon aljas, mocskos dolog volt tőlük, hogy ilyet üzengetnek Leonak, aki mindent megtesz a Seleciónért is!
Ők is tudják ezt, biztosan - de egy ilyen meccs után dúlnak bennük az indulatok pláne, hogy Argentínában a focit és a focimeccsre járást és azt, hogy drukkolunk a kedvenc csapatunknak az európai ésszel valami egész felfoghatatlan tűz és szenvedély hatja át. Ott ennél csak a család a fontosabb.
Nagyon jó lett ez a video.
Hamár elfogulatlanul akarunk irni akk szerintem Messi fejjátéka eggyáltalán nem lehet egyenlő rinyás ronaldo-évalS.Agüero írta:Ha már össze akarták hasonlítani akkor így kellett volna és ebben semmi elfogultság nincs:
csapatjáték:Ronaldo 7 Messi 9 egyéni technika: 9-8 fizikum: 9 7 gyorsaság:9 10 cselezés: 9 10 lövések és gólok : 9 9 fejjáték: 8 8 csapat vezetése: 8 8 faultok és büntetők: 8 8 így ez eggyel jobb Messi mint Ronaldo
Persze hogy az... de ez nem jelent semmit, Messi jobb. Lehet CRonaldo így komplettebb meg úgy komplettebb, lehet hogy tényleg az, de attól még Messi jobb a fociba nem az számít hogy ki milyen komplett...isti010 írta:Átnéztem a madridistára és elég furcsa hírrel találtam szembe magam:
Ez engem nagyon meglepett szerintem az egész egy vicc.
Ez eddig rendben is van,Diego Armando edzői munkája (ha ezt lehet így hívniLG írta: Az argentinok meg egy nagy rakás trágya, bár így is azok. Remélem beégnek a Vb-n, bár sajna nagy mákjuk volt a sorsolásnál, így tovább fognak jutni. De amint jön az első komoly ellenfél, helyre lesznek téve. A legszebb az lenne, ha brazilokkal hozná össze a sors őket, és 5-el aláznák szét őket
na hallod erre nem gondoltam volna...El fanático írta:Mond neketek az a név valamit, hogy : Estudiantes de La Plata?!barca28 írta:Vérig sértették Messit az argentin szurkolók
La Plata utcáin több falfirka is a „Messi nem argentin” üzenetet hirdette.
Mond neketek az a név valamit, hogy : Estudiantes de La Plata?!barca28 írta:Vérig sértették Messit az argentin szurkolók
La Plata utcáin több falfirka is a „Messi nem argentin” üzenetet hirdette.