Ousmane Dembélé
- Subinho
- Director del Fútbol
Istencsapása ez az ember! Évek óta mondom, hogy el kell adni, most megint rajtunk marad. Meg kellene szabadulni tőle nyáron, ha kell szerződés bontással, ennek semmi értelme. Senki nem fogja megvenni, nem most, hanem általában. Állandóan megsérül, ki tervezne így vele? Vagy ha hosszabbítanánk vele, akkor kb 2 év és a fizetése 20%-a. Még az is ajándék lenne...
- visca el barca
- Presidente del Barça
Mindenképpen meg kell tole szabadulni nyaron, ha vhogy egy 20ast kapnank erte mar jo lenne...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hanyadszor sérül meg a combhajlító izma?
Cat radio szerint már minimum 3 hónap, ha műteni kell nyilván több.
Na, labdaszedőnek talán még jó lesz.
Ha hinnék benne azt mondanám karma, Dortmundban nem volt hajlandó edzeni, csak azért hogy kikényszerítse az átigazolását.recrea írta: ↑2021.06.21. 16:33:45Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
Nem tudom, csak kérdezem.
Ha mindezért nagyrészt ő a felelős, akkor megérdemli, ha nem ő, akkor a sors rendesen kicseszett vele. Egy biztos, én ilyet nem láttam még, pedig lassan 30 éve követem a focit.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
nem, akkor ki kellene fizetni a maradék fizuját egy összegben, ami sosem fogja még annál sem jobban megérni, ha lejár a szerződése, és addig kapja a fizuját részletekben.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szerintem a sors kicseszett vele, ennyi sérülés után soha nem lesz belőle focista, nagy csapt nem fogja elvinni, mert minden lépése potenciális sérülést hordoz magában.recrea írta: ↑2021.06.21. 16:33:45Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.
Ha mindezért nagyrészt ő a felelős, akkor megérdemli, ha nem ő, akkor a sors rendesen kicseszett vele. Egy biztos, én ilyet nem láttam még, pedig lassan 30 éve követem a focit.
Vannak ilyen játékosok, mi kifogtuk, kár érte mert egyébként a mai fociban egy egészséges Dembelé aranyat érne.
De már a sok sérülés miatt a mozgása se olyan, félti magát, blokkol az agya hogy ha valami neccesebb irányváltás kéne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A l'equipe azt írja műtét sincs kizárva, de legjobb esetben is 2 hónap. Eddig 86 meccset hagyott ki sérülés miatt, elképesztő (118 játszott meccse van 4 év alatt). Eladni emiatt valószínűleg nem fogjuk tudni, így ezzel egy esetleges játékos cserébe sem lehet bevonni.
BL döntő oldalvizén jutott eszembe a gyors és lendületes Tuchel csapat láttán, hogy amikor a Dortmund leigazolta Dembelét, bizony Tuchel volt az edző és Tuchel alatt élte fénykorát Dortmundban.
Szóval létezik olyan edző, akinek a csapatában tudott focizni az egyik kedvenc franciánk ...
Szóval létezik olyan edző, akinek a csapatában tudott focizni az egyik kedvenc franciánk ...

-
- Capitá del Barça
Nem csak Ő, hanem Messi és Pedri sem a sajátjának! És ez nagyon sokat elárul a csapat morálról. Mész a bajnokságért minden gól közelebb hozza a trófeát és ilyen reakciók vannak, ha betalálsz! És ugyanez igaz, ha kapjuk őket! Mintha nem igazán foglalkoztatná őket. Szóval ez itt a gond. Pedig pár hónappal ezelött más arcukat mutatták. Mintha elkezdtek volna küzdeni egymásért aztán visszatért a nihil....Kivel/kikkel is???? No de ez már másik topic. Dembelere visszatérve ez az év megmutatta, hogy van benne perspektíva. Csak valami nagyon jó ajánlat (80-90 millió ajró)esetén kellene megválni tőle.
-
- Capitá del Barça
Ha valami pozitív részlet volt a tegnap meccsben az Dembélé játéka. Szerintem legalább is. Mondjuk nem gondolnám, hogy bármikor is a védő játék lesz az erőssége (például azért sem, mert olyan, mintha kifejezetten kerülné a fizikai kontaktot), de azért sokszor visszafutott, meglepően sok labdát szerzett, megdolgozott a gólpasszért, és a gólja is szép volt. Fura volt, hogy szinte alig örült neki.
Szerintem most is kritizálni kellene, hiszen nem lőtt még egy gólt, pedig ennyi pénzért és fizetésért elvárható lenne. Az meg, hogy mások gyengébbek voltak, nem menti fel őt. Annyi, hogy most azért kaphat a gólért és gólpasszért kaphat 5-ös osztályzatot is, jobbat nem érdemel.
Nem igazságot osztani jöttem, én úgy látom a két dolog amin ment a vita nem zárja ki egymást.
Igen, illett volna betalálni onnan és eldönteni a meccset (Lásd Hazard akinek tré szezonja van de ott volt a Sevilla ellen amikor kellett).
Igen, gyenge volt az egész csapat, és Dembele ebben üde színfolt volt, aki legalább kis lendületet hozott. Tehát felesleges őt hibáztatni, nem rajta múlt. Ha több időt kap, lehet gólig is eljut, ami a többiektől nem volt várható addig. A legjobb támadónk volt a hétvégén, csereként beállva.
Egyébként idén Dembelé legnagyobb gátja Koeman volt. Végre nem volt sérült, formába lendülhetett volna, de nem kapott elég bizalmat. Pedig amikor játszott, érezhető volt hogy más sebességű játékos mint a többiek, jó értelemben.
Én teljes szakmai csődnek tartom, de idén ez nem rajta múlt, többször megmentett minket, és neki legalább még megvannak a tökei. 3-4-3-ban csatárt játszva ígéretes volt, nem értem mért vetettük el ezt a felállást. Ebben a rendszerben majd Fati lehet az isten egyébként (ha kipróbáljuk még valaha a 3-4-3at), Dembele kárára akinek itt nincs jövője.
Remélem lesz új edző, aki nem ad neki +1 év bizalmat, lehet hogy élne vele, bene van, de ettől a "+1 év türelmi idő" dologtól már hányingerem van, kezdjünk el már változtatgatni végre.
Igen, illett volna betalálni onnan és eldönteni a meccset (Lásd Hazard akinek tré szezonja van de ott volt a Sevilla ellen amikor kellett).
Igen, gyenge volt az egész csapat, és Dembele ebben üde színfolt volt, aki legalább kis lendületet hozott. Tehát felesleges őt hibáztatni, nem rajta múlt. Ha több időt kap, lehet gólig is eljut, ami a többiektől nem volt várható addig. A legjobb támadónk volt a hétvégén, csereként beállva.
Egyébként idén Dembelé legnagyobb gátja Koeman volt. Végre nem volt sérült, formába lendülhetett volna, de nem kapott elég bizalmat. Pedig amikor játszott, érezhető volt hogy más sebességű játékos mint a többiek, jó értelemben.
Én teljes szakmai csődnek tartom, de idén ez nem rajta múlt, többször megmentett minket, és neki legalább még megvannak a tökei. 3-4-3-ban csatárt játszva ígéretes volt, nem értem mért vetettük el ezt a felállást. Ebben a rendszerben majd Fati lehet az isten egyébként (ha kipróbáljuk még valaha a 3-4-3at), Dembele kárára akinek itt nincs jövője.
Remélem lesz új edző, aki nem ad neki +1 év bizalmat, lehet hogy élne vele, bene van, de ettől a "+1 év türelmi idő" dologtól már hányingerem van, kezdjünk el már változtatgatni végre.
Korrekt. Az összteljesítményét joggal lehet kritizálni, hiszen elmarad attól, amit vártunk. De vannak akik akkor is be belerúgnak, amikor nem érdemli meg. A cikkiró is rendre lepontozza. Ki lett hozva nála, hogy SR jobb volt, mint ő.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem is túlhájpolt, és túl sokat kereső, pontatlan játékos, de azért most komoly veszélyt hozott a játékba... ezért a meccsért Araujo és tán Leo után kb őt lehet a legkevésbé szidni...
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- elbandi
- Capitá del Barça
Mondjuk nem mintha neked lett volna bármi érved.Csak beböfögtél ide egy nagy bölcsességet.Az áráról még mindig nem a játékos tehet,szóval jó dolog ezzel a dumával jönni csak elég unalmas.Ha mondjuk kihagyott volna 3 100%-os helyzetett azt mondom oké,de egy ilyen meccsen mikor nulla volt szinte mindenki őt elővenni,elég megmosolyogtató.menczel írta: ↑2021.05.09. 18:15:31
Nehéz vitatkozni valakivel akinek nincs érve. Mégegyszer a kedvedért az állítás, hogy egy százmilliós játékostól 5 méterre a kaputól jogos elvárás a gólszerzés.
De hogy ne legyen több off itt le is zárom a beszélgetésünket Petőfit idézve: "azzal az emberrel egyszer beszéltem és többször nem fogok beszélni, nehogy hamisnak tapasztaljam azon hitemet, hogy a bakonyi kanászok a legcivilizálatlanabb emberek a világon."![]()
Hajrá Barca
Van itt elég Dembele utáló,mégis te vagy az egyetlen aki fröcsög egy ilyenért.Én nem vagyok ilyen bölcs mint te,én csak azzal zárom,hogy buta vagy ehhez a sporthoz.

Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...

Nehéz vitatkozni valakivel akinek nincs érve. Mégegyszer a kedvedért az állítás, hogy egy százmilliós játékostól 5 méterre a kaputól jogos elvárás a gólszerzés.
De hogy ne legyen több off itt le is zárom a beszélgetésünket Petőfit idézve: "azzal az emberrel egyszer beszéltem és többször nem fogok beszélni, nehogy hamisnak tapasztaljam azon hitemet, hogy a bakonyi kanászok a legcivilizálatlanabb emberek a világon."

Hajrá Barca
Nem baj hogy nem tudsz szöveget értelmezni csak ne reklámozdelbandi írta: ↑2021.05.09. 11:19:39menczel írta: ↑2021.05.09. 03:50:47Utolsó mondatom: mások teljesítménye nem mentség... ; első (értelmes) mondatod: a legtöbb játékosunk.... Ne adj ilyen magas labdát...
Miért fáj azt belátni egyeseknek, hogy egy százmilliós játékos azért van itt, hogy a bajnoki döntőben 5 méterről be tudjon fejelni egy labdát?
Ezt a mondatot kell elfogadni, nem kell belemagyarázni mást, nem kell elővenni a többieket.![]()
Mondjuk sokat nem vártam tőled egy ilyen beböfögés után.
Szóval elővenni nem lehet mást,de őt 15 perc miatt igen.Logikus.
Mondjuk még felhozhatnád,hogy ha a pool ellen belövi BL-t nyerünk,ez koronázná meg igazán a szakértelmedet.

- elbandi
- Capitá del Barça
menczel írta: ↑2021.05.09. 03:50:47Utolsó mondatom: mások teljesítménye nem mentség... ; első (értelmes) mondatod: a legtöbb játékosunk.... Ne adj ilyen magas labdát...
Miért fáj azt belátni egyeseknek, hogy egy százmilliós játékos azért van itt, hogy a bajnoki döntőben 5 méterről be tudjon fejelni egy labdát?
Ezt a mondatot kell elfogadni, nem kell belemagyarázni mást, nem kell elővenni a többieket.

Mondjuk sokat nem vártam tőled egy ilyen beböfögés után.
Szóval elővenni nem lehet mást,de őt 15 perc miatt igen.Logikus.
Mondjuk még felhozhatnád,hogy ha a pool ellen belövi BL-t nyerünk,ez koronázná meg igazán a szakértelmedet.
Hattrick:Manchester.City.