A múlt, a jelen és a jövő mezei
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Ha a Milan elnöke vagyok, igen. Ha a Chelsea elnöke vagyok, igen. Ha az Olympique Lyon elnöke vagyok, igen. Ha az FC Barcelona elnöke vagyok, akkor meg sem fordul a fejemben. Mit olyan nehéz ezen megérteni?MessiFan írta: adnak 150 milliót 5 évre 2 sorért a mezre, ti elfogadnátok?
-
- Llegenda del Barça
Nem hinném, h ez lenne, mert akkor mind2 mezünk sötét lenne és akkor általában a 3. szám mezünket használnánk, ha sötét mezű elenfél ellen játszunk, mint pl.: Levante (kicsit bonyolultan írtam, remélem értitek)
Meg szerintem csak tavasszal fognak "megdobni" minket egy ténylegesen lehetséges idegenbeli mezzel, addig csak a szerző fantáziájára/ízlésére bízzák...
Meg szerintem csak tavasszal fognak "megdobni" minket egy ténylegesen lehetséges idegenbeli mezzel, addig csak a szerző fantáziájára/ízlésére bízzák...

-
- Eurobarca Staff
A fehér továbbra is csak bolondok napi tréfa volt, nem tudom hogy tudta bárki is komolyan venni, főleg azzal a szöveggel...Lionel85 írta:de még mindig jobb, mint a fehér verzió.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
nagyon tetszetős idegenbeli meznek
rég vártam már a feketére , de ez is csak egy verzió ...

ezt simán el tudom képzelni és nekem amúgy bejönLionel85 írta:Egy újabb érdekes verzió az El Mundo Deportivo által, ezúttal az idegenbeli mezt készítették el:
Kicsit ugyan szét van csúszva a felirat, mert nem középen van, de még mindig jobb, mint a fehér verzió.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy újabb érdekes verzió az El Mundo Deportivo által, ezúttal az idegenbeli mezt készítették el:

Kicsit ugyan szét van csúszva a felirat, mert nem középen van, de még mindig jobb, mint a fehér verzió.

- HorrorPops
- Barça C
a baj már régóta ott van, hogy a fociban ilyen összegek röpködnek. egyszeri halandónak felfoghatatlan összeg. 20 éve Klinsmannért fizették ki a legtöbb pénzt (6,5 millio mai euro), utána Laudrup (3.000.000). ez a probléma ma (az egész világgal). minden a pénzről szól. elkurvulnak a játékosok. talán életemben nem fogok annyi pénzt keresni, amennyit Ibra egy hónap alatt keres. és mivel különb ő nálam? ő is csak ember, kicsit (MessiFan írta: adnak 150 milliót 5 évre 2 sorért a mezre, ti elfogadnátok?

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én olyan szponzort keresnék, mint mondjuk az Estrella Damm, vagy a Turkish Airlanes, amik nem jelennek meg a mezen, mégis bevételt hoznak a klubnak. Igaz, hogy nem akkora bevételt, mint a QF, de több szponzor több pénzt hoz.MessiFan írta:Igen, ez egy jó kérdés.
Ha ti lennétek a klub elnöke és jelentős anyagi gondokkal küzdenétek és azt mondanák nektek hogy adnak 150 milliót 5 évre 2 sorért a mezre, ti elfogadnátok?
Én igen. Még akkor is ha 111 éves hagyományt török meg vele.
Szerencsére azonban nem nekem kell ezt a gondot megoldanom, Rosell úgy néz ki megoldja, de mégis aki elégedetlenkedik, joggal teszi, ha a történelmet veszi alapul.

Igen, ez egy jó kérdés.
Ha ti lennétek a klub elnöke és jelentős anyagi gondokkal küzdenétek és azt mondanák nektek hogy adnak 150 milliót 5 évre 2 sorért a mezre, ti elfogadnátok?
- gygerike
- Entrenador del Barça
Szerintem sokan tulreagálják ezt a dolgot. Tudom hogy hagyományok meg stb.De a nike is rajta van a mezen, az Unicef is rajta van(ami 1 rendkivül szép dolog a klubtól).Szóval hogy ha adnának a klubnak évi 30 milát csak ugy nem fogadnátok el?:O
Visca El Barca

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én is így vagyok. Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Sírok, mert megtörik a hagyomány, ráadásul a mez is más lesz. Nevetek, mert sok pénzt kap érte a csapat és megindul felfelé a gazdasági létrán.ab1daL írta:Értem többek felhördülését, és nem tetszését a mezszponzorral kapcsolatban. De ha a culék leszavazzák a mezszponzort, akkor vajon ők kifognak csengetni a klubnak évi 30 millát? Többi csapatnak ez elég nagy plusz bevételt jelent, nekünk lenne a legtöbb pénzünk a mezszponzorból. Igazából én se tudom ám ezt a dolgot hova tenni, én is úgy voltam, hogy nem kell, de amióta bejelentették, azóta kicsit elgondolkodtam. Mind1, ahogy lesz, úgy lesz, én ezek után is teljes mellszélességgel a csapat mögött leszek. Ha lesz mezszponzor, ha nem..
Amiben viszont talán az összes fórumozóval egyet érthetek, az az, hogy nem hátrálunk ki emiatt a csapat mögül.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Azért páran elvannak itt tévedve. Nem elsősorban Rosellék döntik el milyen a mez, hanem a Nike.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Így van ezek után is mindenki ugyanúgy szereti a klubot,mint a mezszponzor előtt,annak is mind1nek kell lennie,hogy milyen szerelésben játszunk,mert úgyse azt figyeljük,hanem a pazar játékot. 

- ab1daL
- Director del Fútbol
Értem többek felhördülését, és nem tetszését a mezszponzorral kapcsolatban. De ha a culék leszavazzák a mezszponzort, akkor vajon ők kifognak csengetni a klubnak évi 30 millát? Többi csapatnak ez elég nagy plusz bevételt jelent, nekünk lenne a legtöbb pénzünk a mezszponzorból. Igazából én se tudom ám ezt a dolgot hova tenni, én is úgy voltam, hogy nem kell, de amióta bejelentették, azóta kicsit elgondolkodtam. Mind1, ahogy lesz, úgy lesz, én ezek után is teljes mellszélességgel a csapat mögött leszek. Ha lesz mezszponzor, ha nem..Messithebest írta:Így van,ha a culék leszavazzák akkor nem lesz mezszponzor! Én már tényleg csak ebben reménykedem,mert ez hagyománygyalázás! ROSELL MONDJON LE!Lionel85 írta:A tervek szerint a 2011/2012-es szezontól viselné ezt a mezt a Barcelona. Az Internél található kis cikk-cakkok valószínűleg a mi új mezünkben is megtalálhatóak lennének.
Egyelőre a vezetőség még várja a szurkolói reakciókat és ne feledjük, még van egy szavazás magáról a Qatar Fundationról is, amit még a socióknak el kell fogadniuk, ha jól vagyok informálva... ha nem így van, valaki javítson ki!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
3. Miért kell siránkozni egy szaros mez miatt?LM10 írta:Szerintem
1.Nem ez a mez lesz jövőre
2.Élőben sokkal jobban néznek ki a mezek, mint egy grafikán
4. Megcsípett a légy.
5. Érik a tök.

Egyébként biztos ugyan úgy fog kinézni a mez mint most csak rajta lesz a logó az Unicef meg a mezszám alatt lesz.
DE most akkor csak az idegenbeli nézne ki?
A hazai marad?
Vagy most lesz 2 új garnitúra mez?
A hazai marad?
Vagy most lesz 2 új garnitúra mez?
nekem pedig superman játékfigura,remélem az alsógatyájuk is kívül lesz...sőt,a csapat magasságát tekintve és a képességeket is figyelembe véve,az "S" betű nem is indokolatlan. viccet félretéve: rút a mez,az idei miért nem jó egy sárga katari felirattal?socio66 írta:nekem erről a pókember jut eszembe.Lionel85 írta:
elég tré.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Így van,ha a culék leszavazzák akkor nem lesz mezszponzor! Én már tényleg csak ebben reménykedem,mert ez hagyománygyalázás! ROSELL MONDJON LE!Lionel85 írta:A tervek szerint a 2011/2012-es szezontól viselné ezt a mezt a Barcelona. Az Internél található kis cikk-cakkok valószínűleg a mi új mezünkben is megtalálhatóak lennének.
Egyelőre a vezetőség még várja a szurkolói reakciókat és ne feledjük, még van egy szavazás magáról a Qatar Fundationról is, amit még a socióknak el kell fogadniuk, ha jól vagyok informálva... ha nem így van, valaki javítson ki!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Ezt neee...nem mondjátok komolyan hogy ez a F.O.S. Barca-mez lehet?
Szégyen...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A tervek szerint a 2011/2012-es szezontól viselné ezt a mezt a Barcelona. Az Internél található kis cikk-cakkok valószínűleg a mi új mezünkben is megtalálhatóak lennének.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Tényleg mikor jelentik be az új mezeket?

- Messithebest
- Director del Fútbol
ROSELL MONDJON LE!!!!!! ez egy hányás,a hagyományok sárba tiporása!!
Amúgy holnap már nem az új mezbe kéne játszani?
Amúgy holnap már nem az új mezbe kéne játszani?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James