Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neki? Semmi baja. Egyszerűen nem esik hasra attól, hogy az adott ember szülei olyan földön kecskepásztorkodtak ami olajat rejtett, mielött ő született.Corvy írta:Mi van messivel h. ilyen közömbös ahogy a cikkben írják? Mi baja lehet azon kívül h. pihenőre van fogva?:)
Sztem semmi kulonos,mindossze annyi a helyzet,h o Messi.Egy vegtelenul szereny,visszafogott ember.Latszik rajta a nyilvanos szerepleseknel,h meg mindig zavarban van ilyenkor.Amikor fenykepeztek a csapatot meg az Aranylaszti bemutatasanal is...Corvy írta:Mi van messivel h. ilyen közömbös ahogy a cikkben írják? Mi baja lehet azon kívül h. pihenőre van fogva?:)
Csá,ha netán a barcába igazolnál,akkor majd büszke leszek,hogy veled ütöttem egy fórumbanMessiOtto írta:Csá mindenkinek !
Új gyerek vagyok....14 éves.... A Haladásba focizok...Jobb szélső vagyok, irányító...Röviden ennyit
MessiOtto írta:Csá mindenkinek !
Új gyerek vagyok....14 éves.... A Haladásba focizok...Jobb szélső vagyok, irányító...Röviden ennyit
barca99 írta:omg... az Inter ellen Ibra és Messi sem játszott, mégis simán nyertünk. omg.
Nem az Atlante van lebecsülve, csak tisztában vagyok a Barca képességeivel. Ha nyerni akarnak, még egy jó formában lévő, európai csapatnak is nehéz győznie, nemhogy egy "nevesincs" mehikóinak. Omg.
Szóval ha esetleg nem is nyernénk, az nem Messi miatt lesz.
Ha az El Mundo Deportivo.es hihető forrás, akkor ott azt írják, Leo nem lesz a tagja a kezdőnek, de a padon ott lesz, de csak akkor lép pályára, ha ne adj' Isten menteni kell a menthetőt, tehát ha vesztésre vagy döntetlenre állnánk.barca99 írta:Kihagyta az első edzést, valószínűleg nem játszik az Atlante ellen.
Bezony.El lennék keseredve,ha ez ellen a csapat ellen Leóra lenne szükségünk a győzelemhez.barca99 írta:omg... az Inter ellen Ibra és Messi sem játszott, mégis simán nyertünk. omg.
Nem az Atlante van lebecsülve, csak tisztában vagyok a Barca képességeivel. Ha nyerni akarnak, még egy jó formában lévő, európai csapatnak is nehéz győznie, nemhogy egy "nevesincs" mehikóinak. Omg.
Szóval ha esetleg nem is nyernénk, az nem Messi miatt lesz.
Igen az Atlante nagyon erős csapat a világ egyik legjobbja ha nem figyelünk oda 4-5 gólos vereségbe is beleszaladhatunkIlúvatar írta: Omg... kihagyja? :S
Azért nem kéne lebecsülni az Atlantist...
Omg... kihagyja? :Sbarca99 írta:Kihagyta az első edzést, valószínűleg nem játszik az Atlante ellen.
Ami nem is baj, azért egy ilyen csapatot Messi nélkül is el kell intézni. Abban meg csak reménykedhetünk, hogy a helyén (valószínűleg) játszó Pedro történelmet ír.
Köszi szépen a linket!kanty írta:http://www.sport.ro/spania/video-camp-n ... oplay=true
Az Espanyol elleni meccs előtt Messi ''megmutatta'' az Aranylabdát a Camp Nou ''népének''.
Érdekes cikk, mert nincs benne egyetlen nem világsztár labdarúgó sem, ami szerintem hihetetlen. Am meg kit érdekel, hogy labda nélkül ki milyen gyors? Ahol az számít, azt egy másik sportnak hívják. Messi lehet hogy ,,csak" 30 al fut, de labdával gyorsabb mint bárki.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... b-2009931/
Ebben azt hiszem egyet lehet érteni, CR a leggyorsabb az biztos. Viszont az hogy Rooney gyorsabb mint Messi az nevetséges szvsz!![]()
Messi labdával tud igazán felgyorsulni de szerintem még labda nélkül is gyorsabb mint Rooney vagy éppen Van Persie. Szerencsére nem ez alapján ítélték oda az Aranylabdát
Mondjuk ez se olyan hihető ám..Hol van pl.:Lennon,SWP..vagy sorolhatnám..nem hiszem, hogy lassabbak lennének mint RvP (Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... b-2009931/
Ebben azt hiszem egyet lehet érteni, CR a leggyorsabb az biztos. Viszont az hogy Rooney gyorsabb mint Messi az nevetséges szvsz!![]()
Messi labdával tud igazán felgyorsulni de szerintem még labda nélkül is gyorsabb mint Rooney vagy éppen Van Persie. Szerencsére nem ez alapján ítélték oda az Aranylabdát
a törékeny-x szindrómára próbálta felhívni az emberek figyelmét.Rewolution5 írta:Tomsa írta:http://www.dirtytackle.net/wp-content/u ... ishirt.jpgRewolution5 írta:...
köszi köszi....amúgy mit jelent???