Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.03. 18:29:40

djbandinho írta:sztem tegnap nagyon jó volt a KICSI, felszabadultan játszot, a csalak is sikerültek, és ha mondjuk arrol a bizonyos kapufáról nem kifele pattanik?!...grat.
Az utolsó sor..az a baj....a góllövés nem jön össze neki, pedig nagyon kéne már az önbizalmának. 1 gól megtörné a jeget, utána jönne pászon a többi is. Ibrának is az első gól nehéz szülés volt, a többi már kevésbé :D
djbandinho
Barça B

2009.12.03. 16:55:02

sztem tegnap nagyon jó volt a KICSI, felszabadultan játszot, a csalak is sikerültek, és ha mondjuk arrol a bizonyos kapufáról nem kifele pattanik?!...grat.
Més que un club!!
recrea
Llegenda del Barça

2009.12.03. 16:47:27

Fernando írta:Nemtudja valaki belinkelni azt a vidit amikor Messi a védő lába között sarkazta át a lasztit Alvesnek?
A tegnapi meccsről nem, de ebben is van hasonló passza Alveshez.
http://www.youtube.com/watch?v=9-lcxBgP ... re=related
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.03. 16:44:12

Nemtudja valaki belinkelni azt a vidit amikor Messi a védő lába között sarkazta át a lasztit Alvesnek?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
robbyt
Barça B

2009.12.03. 15:53:00

A Xerez ellen tegnap nagyon jól játszott!Csak így tovább!Volt egy kapufája meg egy gólpassza bő fél óra alatt!Nem tudták elvenni tőle a labdát!Nagy volt!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.02. 12:57:30

Gratulálok az Aranylabdához :)

Remélem, ennek lesz valami pozitív hatása a helyzetkihasználást tekintve. Mostanában annyira görcsöl a kapu előtt...nem igazán értem, h miért.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.02. 11:40:14

chi omega írta:nincs igazatok, különösen abban, hogy messzebb jár a földtől. ahogy pl az európai szuperkupáért hajtott, az hihetetlen volt. a játék nem igazán ment neki, de harcolt minden labdáért, agresszív volt, vérszomjas, végül adott is egy gyönyörű gólpasszt, pedig nem egy jelentős kupáról beszélünk.
aztán elkezdte a bajnokságot, méghozzá hihetetlen formában. komolyan mondom, én még életemben nem láttam olyan jól játszani messit, mint az első pár meccsen, amikor szórta a gólokat, és gólpasszokat, szebbnél szebbeket.

a clasicon viszont remekül játszott a mezőnyben, a kapu előtt sajnos elátkozott mostanában.
Ez abszolút igaz, a bajnokság elején azon gondolkoztam, hogy mennyire egyszerű játék a futball Ennek az Embernek, és ha így folytatja vajon melyik csapat az, amelyiknek nem megy el a kedve már a mérkőzés elején? :) Olyan "laza"-sággal és természetességgel JÁTSZOTT, mint még eddig soha, kár, hogy a válogatottban és környékén megkapta azt, ami nem illette meg, valószínűleg ez a "formahanyatlásának" legfőbb okozója.
Azt gondolom Nála talán nem a pihentetés a megoldás a problémára, mert mindig játszani akar! Úgy vélem folyamatosan fog javulni, előbb-utóbb a régi Messi visszatér közénk, el fogja ismét kapni a fonalat hiszen a helyzetek mindig megvannak, a cselek azért jobbára sikerülnek, megzörren az a háló egyre többször, csak játszania kell hozzá! Nagyon nagy GRATULA az aranylabdához, amit a szemünk előtt egyre javuló játékkal teljesen megérdemeltem nyert el "egyhangú pontozással"! :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
20tek
Jugador del Barça

2009.12.02. 10:00:24

Barcaforever írta:
ziipp írta:"A legnehezebb feladat azonban minden kétséget kizáróan az Aranylabda egymást követő két évben való begyűjtése… Ez cseppet sem lenne könnyű."

Hajtja a vére a srácot! :twisted:
A Vb cím megszerzése, könnyen megoldja a problémát. :wink:
Ja persze, Maradonával a kispadon örülhetnek, ha a csoportból továbbjutnak. Az argentín válogatottnak rendesen betett ez az idióta döntés, hogy megtették szövetségi kapitánynak. Most meg nem lehet elmozdítani, mert Ő az Isten...
Noresz93
Barça C

2009.12.02. 09:18:57

MESSI A LEGES-LEGJOBB!!!!!!!!!!!!!!!! Ronaldo nem érdemelte meg a második helyett, Xavit illette volna!!!
100%Catalan
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.01. 23:43:15

Mar 10 evesen is ilyen stilusa volt egyszeruen utanozhatatlan!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.01. 22:32:00

A következőt Xavi nyerje, több esélye nem lesz :wink: Messi még nyerhet, persze ez csak vágy, és nem azért mert nem képes rá.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.12.01. 22:25:09

Messi teljesen megérdemelten lett Aranylabdás! Ilyen fiatalon... Elképesztő! És már az előző két évben is dobogós volt! Igazán kijárt már neki. Hogy C. Ronaldo hogy kerül a második helyre, az nagy rejtély, hiszen Xavi sokkal többet nyújtott, és Iniesta is. Kaká meg Ibra előtt? Ibrahimovicot jogosan az olasz bajnokság legjobbjának választották... Igaz, Kaká megnyerte a Konföderációs Kupát. De akkor is, Ibrahimovic ebben a szezonban is jobb eddig, és tavaly is ő vezette győzelemre az Intert a Serie A-ban.

Gratulálok minden mostani Barça-játékosnak, Eto'onak, és legfőképpen a friss Aranylabdásnak: LIONEL MESSInek!!!
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.12.01. 22:16:00

ziipp írta:"A legnehezebb feladat azonban minden kétséget kizáróan az Aranylabda egymást követő két évben való begyűjtése… Ez cseppet sem lenne könnyű."

A Vb cím megszerzése, könnyen megoldja a problémát. :wink:
Kép
ziipp
Capitá del Barça

2009.12.01. 22:11:38

"A legnehezebb feladat azonban minden kétséget kizáróan az Aranylabda egymást követő két évben való begyűjtése… Ez cseppet sem lenne könnyű."

Gali
Capitá del Barça

2009.12.01. 21:47:46

Most már "papíron" is Messi a világ legjobbja. Jövőre jöhet az ismétlés! Ugyanakkor Xavi és Ini is megérdemelte volna.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Boixos
Llegenda del Barça

2009.12.01. 21:32:40

nagyon gratulálok a gyereknek és mindenkinek, aki segítette abban, h elérhesse ezt a címet. azért sem semmi ez az eredmény, mert ne felejtsük el, h a gyerek honnan és milyen egészségi állapotból indult!
az övé igazi sikertörténet, CSAK ÍGY TOVÁBB!!!

a 240 pontos fór meg külön kellemes érzésekkel tölt el! :lol: :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.12.01. 21:03:36

Elképesztő egy srác, szavakat nem találni rá.. felkarolta a Barcelona gyermekként és a világ legjobbja lett. Gratulálok neki, nagyon megérdemelte, mindent megtett amit tennie kellett, én csak remélni tudom, hogy hosszú nagyon hosszú esztendőkön keresztül nézhetem még a játékát gránátvörös kékben. ;) Őt nem lehet leírni, csak nézni kell a játékát, bármire képes, 1 pillanat alatt kioszt egy kötényt, vagy végigszlalomozik a pályán és lazán bepöccinti.. kivételes egy játékos, és a világ legjobbja, és még rettentő fiatal így is. :) Álom az az út amit eddig bejárt, és még az elején jár.. :) Szívből Gratulálok "kicsi" Leo! ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
aguero10
Barça C

2009.12.01. 20:13:24

MQuC írta:Gratuláció Messinek!!

Remélem nem esik vissza, mert most hullám völgyben van. Pihentetni kellene őt is.
Miért kéne pihentetni? Milyen hullámvölgyről beszélsz? A real ellen nagyon jól játszott. Egyetlen helyzete volt, és mivel ő is ember, van, hogy hibázik. A befejezések nem sikerülnek úgy, de egyébként semmi baj vele. Előfordul, hogy a kapus kivédi a lövéseit, vagy volt, hogy belerúgta a kapusba. Szerintem meg fogja oldani, hogy ezeket gólra váltsa. Olvasd el chi omega üzenetét. Nagyo is reálisan látja a helyzetet.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.12.01. 20:00:16

Gratuláció Messinek!!

Remélem nem esik vissza, mert most hullám völgyben van. Pihentetni kellene őt is.
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2009.12.01. 19:06:44

Nagyon örülök, hogy Leo kapta! :D

Teljes mértékben megérdmelte lett övé az idén... Nem tudom azt mondani, hogy ugyanígy örültem volna, ha Xavi vagy Ini kapja, ez egyértelműen övé kellett, hogy legyen :)
Remélem, hogy sikerül elnyerni még legalább egyszer :wink: - ha jövőre nem is Messié lesz újra, jó lenne, ha ismét tőlünk nyerné valaki: Ibra, Xavi...

Grat Leo! :D =D>
Kép
aguero10
Barça C

2009.12.01. 18:55:23

chi omega írta:nincs igazatok, különösen abban, hogy messzebb jár a földtől. ahogy pl az európai szuperkupáért hajtott, az hihetetlen volt. a játék nem igazán ment neki, de harcolt minden labdáért, agresszív volt, vérszomjas, végül adott is egy gyönyörű gólpasszt, pedig nem egy jelentős kupáról beszélünk.
aztán elkezdte a bajnokságot, méghozzá hihetetlen formában. komolyan mondom, én még életemben nem láttam olyan jól játszani messit, mint az első pár meccsen, amikor szórta a gólokat, és gólpasszokat, szebbnél szebbeket.

KONKRÉTAN azóta gyengébb magához képest, amióta 1. a valencia ellen középcsatárnak rakta be pep 2. a válogatottban maradona - a példaképe! - elkezdte támadni, rá hárítani a felelősséget, ami a leggusztustalanabb dolog, amit edző tehet a legjobb játékosával, az argentin sajtó meg kajálta, elkezdtek messi gyenge (!!!) formájáról beszélni, ami egyszerűen HAZUGSÁG volt, tömegpszichózis. azóta messi kicsit elvesztette az önbizalmát, érezhetően zavarodottabb. a fizikumával, gyorsaságával, technikájával az ég világon semmi gond, egyszerűen csak kevesebb dolgot vállal be, kevésbé mer játszani. sikerült kizökkenteni..

a clasicon viszont remekül játszott a mezőnyben, a kapu előtt sajnos elátkozott mostanában.

Gratulálok Leónak. Biztos voltam benne, hogy meg fogja kapni. Szép munka volt!

De jól látod a helyzetet. Reálisan gondolkozol. Sajnálom, hogy a befejezéseknél gondok vannak. Nem tud higgadt lenni. Önbizalomhiány a góllövésekkor. Nem csodálkozom rajta.

Akik meg kritizálják, inkább egy ilyen alkalomkor ne is szólaljanak meg, maradjanak csendben. Nem érdemli meg. A real ellen jól játszott. Az első félidőben kár, hogy csak Henryt hozták helyzetbe. Egy lehetősége volt, és az nem mindig elég. Mindenki hibázhat. Aki nem dolgozik, az nem hibázik.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.01. 18:51:40

Óriási grat Messinek, én már tavaly is, neki adtam volna, de most végre megkapta. :P

Csak így tovább Messi!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.12.01. 18:46:13

Hát elég valószínű volt, hogy ő nyer, mégis most örülök csak igazán. Már elég régóta a kedvenc játékosom, kb azóta, mióta előszőr láttam játszani őt. Nagyon tetszett a játéka, és tetszik azóta is. Kivételes labdarúgó. Ő az örök kedvenc. Csak gratulálni tudok neki!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.12.01. 18:43:50

Titinho írta:
Rezi Torres írta:Nincs meg valakinek Messiről az a kép amikor az első gólját rúgta és felugrott Ronaldinho hátára??

GRATULÁLOK MESSI :!:

Remélem még sokáig fog minket boldogítani! :)

Majd később bővebben is kifejtem a véleményem, addig is itt van egy pár kép Messiről, amit a Barca hivatalos oldala állított össze: Messi fejlődése a Barcánál és Messi egy másik arca

Nem csak mint játékos, emberileg is egy óriási kincs ez a srác. :wink:
Na már ennél a goljánál emlékszek h tudtam h nem lesz egy egyszerű focista. 2 szer megcsinálták Dinhoval ugyan azta golt..(egyik les lett.) Aztán szép lassan kiütötte Giuly-t :P
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.01. 18:33:04

Egyértelműen lehetett ezt tudni,h Ő kapja ,mégis fantasztikus nap!

GRT LEO, maximálisan megérdemelte,remélem még kap mellé 2-3at legalább.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése