2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az utolsó sor..az a baj....a góllövés nem jön össze neki, pedig nagyon kéne már az önbizalmának. 1 gól megtörné a jeget, utána jönne pászon a többi is. Ibrának is az első gól nehéz szülés volt, a többi már kevésbédjbandinho írta:sztem tegnap nagyon jó volt a KICSI, felszabadultan játszot, a csalak is sikerültek, és ha mondjuk arrol a bizonyos kapufáról nem kifele pattanik?!...grat.
A tegnapi meccsről nem, de ebben is van hasonló passza Alveshez.Fernando írta:Nemtudja valaki belinkelni azt a vidit amikor Messi a védő lába között sarkazta át a lasztit Alvesnek?
Ez abszolút igaz, a bajnokság elején azon gondolkoztam, hogy mennyire egyszerű játék a futball Ennek az Embernek, és ha így folytatja vajon melyik csapat az, amelyiknek nem megy el a kedve már a mérkőzés elején?chi omega írta:nincs igazatok, különösen abban, hogy messzebb jár a földtől. ahogy pl az európai szuperkupáért hajtott, az hihetetlen volt. a játék nem igazán ment neki, de harcolt minden labdáért, agresszív volt, vérszomjas, végül adott is egy gyönyörű gólpasszt, pedig nem egy jelentős kupáról beszélünk.
aztán elkezdte a bajnokságot, méghozzá hihetetlen formában. komolyan mondom, én még életemben nem láttam olyan jól játszani messit, mint az első pár meccsen, amikor szórta a gólokat, és gólpasszokat, szebbnél szebbeket.
a clasicon viszont remekül játszott a mezőnyben, a kapu előtt sajnos elátkozott mostanában.
Ja persze, Maradonával a kispadon örülhetnek, ha a csoportból továbbjutnak. Az argentín válogatottnak rendesen betett ez az idióta döntés, hogy megtették szövetségi kapitánynak. Most meg nem lehet elmozdítani, mert Ő az Isten...Barcaforever írta:A Vb cím megszerzése, könnyen megoldja a problémát.ziipp írta:"A legnehezebb feladat azonban minden kétséget kizáróan az Aranylabda egymást követő két évben való begyűjtése… Ez cseppet sem lenne könnyű."
Hajtja a vére a srácot!
A Vb cím megszerzése, könnyen megoldja a problémát.ziipp írta:"A legnehezebb feladat azonban minden kétséget kizáróan az Aranylabda egymást követő két évben való begyűjtése… Ez cseppet sem lenne könnyű."
Hajtja a vére a srácot!
Miért kéne pihentetni? Milyen hullámvölgyről beszélsz? A real ellen nagyon jól játszott. Egyetlen helyzete volt, és mivel ő is ember, van, hogy hibázik. A befejezések nem sikerülnek úgy, de egyébként semmi baj vele. Előfordul, hogy a kapus kivédi a lövéseit, vagy volt, hogy belerúgta a kapusba. Szerintem meg fogja oldani, hogy ezeket gólra váltsa. Olvasd el chi omega üzenetét. Nagyo is reálisan látja a helyzetet.MQuC írta:Gratuláció Messinek!!
Remélem nem esik vissza, mert most hullám völgyben van. Pihentetni kellene őt is.
chi omega írta:nincs igazatok, különösen abban, hogy messzebb jár a földtől. ahogy pl az európai szuperkupáért hajtott, az hihetetlen volt. a játék nem igazán ment neki, de harcolt minden labdáért, agresszív volt, vérszomjas, végül adott is egy gyönyörű gólpasszt, pedig nem egy jelentős kupáról beszélünk.
aztán elkezdte a bajnokságot, méghozzá hihetetlen formában. komolyan mondom, én még életemben nem láttam olyan jól játszani messit, mint az első pár meccsen, amikor szórta a gólokat, és gólpasszokat, szebbnél szebbeket.
KONKRÉTAN azóta gyengébb magához képest, amióta 1. a valencia ellen középcsatárnak rakta be pep 2. a válogatottban maradona - a példaképe! - elkezdte támadni, rá hárítani a felelősséget, ami a leggusztustalanabb dolog, amit edző tehet a legjobb játékosával, az argentin sajtó meg kajálta, elkezdtek messi gyenge (!!!) formájáról beszélni, ami egyszerűen HAZUGSÁG volt, tömegpszichózis. azóta messi kicsit elvesztette az önbizalmát, érezhetően zavarodottabb. a fizikumával, gyorsaságával, technikájával az ég világon semmi gond, egyszerűen csak kevesebb dolgot vállal be, kevésbé mer játszani. sikerült kizökkenteni..
a clasicon viszont remekül játszott a mezőnyben, a kapu előtt sajnos elátkozott mostanában.
Na már ennél a goljánál emlékszek h tudtam h nem lesz egy egyszerű focista. 2 szer megcsinálták Dinhoval ugyan azta golt..(egyik les lett.) Aztán szép lassan kiütötte Giuly-tTitinho írta:Rezi Torres írta:Nincs meg valakinek Messiről az a kép amikor az első gólját rúgta és felugrott Ronaldinho hátára??
GRATULÁLOK MESSI
Remélem még sokáig fog minket boldogítani!![]()
Majd később bővebben is kifejtem a véleményem, addig is itt van egy pár kép Messiről, amit a Barca hivatalos oldala állított össze: Messi fejlődése a Barcánál és Messi egy másik arca
Nem csak mint játékos, emberileg is egy óriási kincs ez a srác.