barca0000 írta:
Pedrónak míg volt állandó lehetősége az ugye Suárez eltiltásáig volt, és abba az időbe még Messi játszott középen és ö is gyengébb volt akkor mint most ha most játszana rendre Pedro úgy hogy Messi van a széle ö is kerülne annyi helyzetbe mint Luis. Azért ha megnézed Luis góljait Messi azért nagyrészt mindig benne van.
Az hogy azt mondtam hogy tudok 10 nevet akik vannak olyan jók mint most Suárez azt tartom, de minek írjam le amikor a fórum nagy része istennek tartja Suárezt akkor tök felesleges leírni.
Előre elnézés kérek ha tévedek, de szerintem az alapján ahogy az írásod olvastam te top játékosnak tartod Suárezt ami a tavalyi szezonjába mutatott teljesítménye alapján igaz is (sőt szerintem tavaly simán volt topp 3) de ha megnézed a pollba és megnézed most ég és föld a két teljesitmény és amit itt nyújt bizony sokan tudnák hozni ezt a szintet.

Pedro kb. annyit játszott ebben a szezonban, mint Suarez és a két játékos ég és föld. Igazából nem tudjuk meg, de hogy Pedro középen jobb teljesítményt nyújtana, mint szélen több, mint kérdéses kategória. Legalábbis kötve hiszem.
Azon kívül amellett se menjünk el, hogy Suarez, mióta is játszik a Barca-ban. kb. 4 hónapja. Nem hiszem, hogy korrekten lehetne ítélkezni felette, főleg úgy, hogy egy olyan csatársorból kellene kiemelkednie, ahol Messi és Neymar van, arról ne is beszéljünk, hogy mennyire új közeget, stílust és taktikát kell elsajátítania. A javuló tendencia pedig látszik nála, egyre otthonosabban mozog a pályán, ami nem csak az ő, hanem a társai teljesítményén is meglátszik.
A Pool-t meg ne keverjük ide. Ott kiskirály volt, az alfa és az omega, minden támadás rá volt kijátszva, nem ugyanaz a két csapat.
Arra a 10 névre amúgy én is nagyon kíváncsi lennék. ( mondjuk az se teljesen helytálló, mert ki tudja mit kezdene itt mondjuk egy Diego Costa, ha hasonlókra gondolsz)