Ronaldinho Gaúcho #4
- barca0417
- Entrenador del Barça
én egyetértek Balival, Ronaldinho már-már fogalom is volt, egyet jelentett a varázslatos futballal, így is a világ legjobbjai között emlegetik hogy 3 jó éve volt mindössze. De az a 3 év nem volt semmi, mert az aki mosolyogva cselezte ki még a jövő hetet is, és a hátával passzolt ha kellett, az több mint tehetséges. Én nem ő miatta szerettem meg a Barcát, mert már korábban is a kedvencem volt, de ő hozta a csapatot újra reflektor fénybe, és tuti hogy renget szurkolót csábított a csapathoz. Ezért örökre a kedvenceim közé fog tartozni. A jelenére meg senki se tudja a választ, talán ő se. Minden esetre azt, hogy a profi futball hálátlan, azt a gondolatot tovább erősítette bennem.

Ronaldo meg nála is tehetségesebb volt, de nem az számit.
Legtöbben? Ezt írtam? Bocsi XD.Én mindenesetre őt nevezném a valaha volt legtehetségesebbnek.Ezt akartam mondani XD. Olyan forradalmi mozdulatokat, cseleket láttam tőle amilyeneket még sohasem láttam egyetlen focistától sem. Igaz ő sohasem lesz háromszoros világbajnok mint Pelé, sohasem fogja elnyerni egy nemzet teljes imádatát mint Maradona 86-ban vagy Zidane 98-ban és 2006-ban.Fernando írta:Beszélj a magad nevébenbali 15 írta:nála tehetségesebb labdazsonglőr nemigen lesz a legtöbben ő miatta szerették meg a focit és magát a barcát islegtöbben miatta szerették meg a futballt? Kicsit erős nem?
De ezeket tehetségben szerintem alázza. De sikerekben nem.
És már nem is fogja.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Beszélj a magad nevébenbali 15 írta:nála tehetségesebb labdazsonglőr nemigen lesz a legtöbben ő miatta szerették meg a focit és magát a barcát is

Ronaldinho-t már csak a marketing miatt akarják játszatni.
http://www.transfermarketweb.com/index. ... dsel=31163
Ronaldinho-t szerintem mentálisan kéne átnevelni. Belé kéne nevelni a küzdőszellemet. Zsenialitása csúcsát már sosem fogja elérni megint. De az ő esetében már a fele is elég lenne. Nála jobb támadót még soha a büdös életben nem láttam mondjon mindenki azt amit akar de nála tehetségesebb labdazsonglőr nemigen lesz a legtöbben ő miatta szerették meg a focit és magát a barcát is(nemcsak Bryant), bár már szerintem jelentős sikert nemigen fog elérni. Hiába játszik rosszul ,két év alatt akkora tekintélyt szerzett magának mint amiért mások egész életükben gürcölnek.
Hamarosan eléri a 30-at és ketyeg az idő. Lehet hogy 2010-ben nem lesz ott Dél Afrikában.
http://www.transfermarketweb.com/index. ... dsel=31163
Ronaldinho-t szerintem mentálisan kéne átnevelni. Belé kéne nevelni a küzdőszellemet. Zsenialitása csúcsát már sosem fogja elérni megint. De az ő esetében már a fele is elég lenne. Nála jobb támadót még soha a büdös életben nem láttam mondjon mindenki azt amit akar de nála tehetségesebb labdazsonglőr nemigen lesz a legtöbben ő miatta szerették meg a focit és magát a barcát is(nemcsak Bryant), bár már szerintem jelentős sikert nemigen fog elérni. Hiába játszik rosszul ,két év alatt akkora tekintélyt szerzett magának mint amiért mások egész életükben gürcölnek.
Hamarosan eléri a 30-at és ketyeg az idő. Lehet hogy 2010-ben nem lesz ott Dél Afrikában.

Azt nem értem, akkor miért ment el az usa-ba, mikor még benne lett volna Európában jópár sikeres év. Pénzértozsimiki írta:
az angolt lehet utálni,vagy kiröhögni egy egy kihagyott 11es után (mint régebben),de a játékhoz való hozzáállása mindig is példamutató volt, és ő mindig hozza a saját szintjét, ami azért nem olyan rossz.

Viszont az igaz, h ha a pályán van, akkor mindent megtesz, hajt, küzd, akar. Még mindig nagyon jó játékos, sőt, lehet, ha usa helyett angliába megy, még mindig világklasszis lenne, hisz neki az angol foci jött be igazán, bár a Madridnál is abban a bizonyos bajnoki cimben benne volt az ő teljesitménye.
Ronaldinho viszont soha nem volt nagy küzdő. Ő a zsenialitásávál emelkedett ki. Még fénykorában is rengeted olyan meccse volt, ahol nem csinált semmit. Persze a jó kondició nagyon fontos volt, és mikor ezt elvesztette, már nem tudta a védőket megverni. Ilyen korbán-bár még nem öreg-de ezt már nem nagyon lehet visszanyerni.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ennek ellenére bebizonyította, hogy tud focizni...Titinho írta:És tudjátok ez a szomorú, hogy még nincs 3 éve, hogy a világ legjobbja volt és mostanra pedig már...Szerintünk (a barátaim és szerintem is) még 2-3 évet fog Európában játszani, aztán visszamegy Brazíliába, úgyanúgy mint Ronaldo. És ennyi lesz Ronnie pályafutása...
Sajnálom, hogy nem megy neki!
De nem hiszem hogy egy kaliber lenne Ronaldoval!
Ronaldonak sok szép éve volt.
Ronienak csak 3-4!
Ronaldo ilyen idősen mint most Ronie ezerrel pörgött!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Titinho
- Director del Fútbol
Így van. Ezzel teljes mértékben egyetértek!ozsimiki írta:az angolt lehet utálni,vagy kiröhögni egy egy kihagyott 11es után (mint régebben),de a játékhoz való hozzáállása mindig is példamutató volt, és ő mindig hozza a saját szintjét, ami azért nem olyan rossz.
Ha most csak fele annyi akarat, futball iránti alázat és szorgalom lenne benne mint Beckham-ben, akkor talán nem szorítaná ki az angol, sőt még az utóbbi meccseken egy rém gyenge Seedorf sem.

Pont tegnap este beszélgettünk erről a barátaimmal a házunk előtt és megkérdeztük egymástól. Ma egy 10 éves gyerek azt se tudja, hogy létezik Ronaldinho? Pedig 2,5 évvel ezelőtt a világ a lábai előtt hevert! Ma már nem lesz senki kedvenc játékosa. Persze vannak olyanok akik mindig is szeretni fogják, bármennyire is nem játszik (és néha az az érzésem, hogy nem is akar), de a ma egy "kezdő" focidrukker már csak néz, hogy mit lehet rajta szeretni.
És tudjátok ez a szomorú, hogy még nincs 3 éve, hogy a világ legjobbja volt és mostanra pedig már...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Rossz nézni ahogy szenved. Ő volt a kedvenc játékosom (meg Xavi).
A milánba még csak 1 meccsét láttam, de nem vagyok képes azt nézni ahogy szenved.
Mi lett ezzel az Isten emberrel? Egyszerűen felfoghatatlan.
A milánba még csak 1 meccsét láttam, de nem vagyok képes azt nézni ahogy szenved.
Mi lett ezzel az Isten emberrel? Egyszerűen felfoghatatlan.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
igen kb ez a véleményem nekem is, lentebb írtam hasonlót. egyszerűen nincs meg benne az alázat,h visszanyerje gyorsaságát,és élvezze maximálisan a játékot. mert mindenkivel előfordulhat h van egy holtpont az életében,játékában, de ha annyira vissza akarta volna szerezni valós játékát, akkor vissza is szerezhette volna.chi omega írta:ronaldinho olyan mentalitással mint beckham, minden idők legjobbja lenne
az angolt lehet utálni,vagy kiröhögni egy egy kihagyott 11es után (mint régebben),de a játékhoz való hozzáállása mindig is példamutató volt, és ő mindig hozza a saját szintjét, ami azért nem olyan rossz.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ronaldinho olyan mentalitással mint beckham, minden idők legjobbja lenne
Kár hogy mostanában nem játszik. Bár így csak még nagyobb lesz benne a becsvágy. Az OK hogy Beckham játszik a helyén, de Seedorf helyett is játszhatna aki eszméletlenül szürke teljesítmény nyújt.
Most olvasom hogy Adriano Galliani is felszólal érte. És szerinte is a padra kéne rakni Seedorf-ot.
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=31163
Most olvasom hogy Adriano Galliani is felszólal érte. És szerinte is a padra kéne rakni Seedorf-ot.
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=31163
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.02.04. 14:44:14-kor.
- Titinho
- Director del Fútbol
Felmerült náluk. De majd csak a nyártól szerződtetnék megint. Addig állítólag minden lehetséges utat végig jár a City, hogy hogyan lehetne elcsalogatni a Milantól.Marci írta:Csoda hogy még nem jelentkezett a Man City. Simán megvennék a helyükben, és ma már talán nem is lenne olyan drága.
Én is olvastam sajnos. Szomorú is lettem miatta ismét.Replay írta:A Sport is cikkez róla, mennyire szenved, a hétvégén már csereként sem léphetett pályára...állitólag Barcelonába szokott utazgatni...felejteni. Durva.

Az utóbbi 4-5 meccsen csak csere és ez már nem tetszik neki, már hangot is adott aggodalmainak. De Ronnie...ezért tenni is kéne valamit! Én kívánom neki, hogy legyen kezdő a Milan-ban és játszon, de a legjobb időszakának a felére sem fog már felérni, ez 100%. Ilyen hozzállással? Kizárt.
Eszembe jut azért ilyenkor néhány Milan szurkoló 2008. augusztusából.

Més que un club

A Sport is cikkez róla, mennyire szenved, a hétvégén már csereként sem léphetett pályára...állitólag Barcelonába szokott utazgatni...felejteni. Durva.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Pont ez volt az én fejemben is mivel nem nagyon követem az olasz bajnokságot.Lecsitult ott is a nagy láz az ügyében.Csinált vmit mostanság?Mikaos írta:Mi van vele a Milánban? Sérült, vagy "sérült" megint?
Beckham szuper formában van, ezért Ronnie-nk ott is padra szorult?...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Padozik, csere általában. Becks alázata a foci iránt klasszisokkal jobb mint R80é,és ő jóval közelebb is van a tudásához,mint a brazil.Mikaos írta:Mi van vele a Milánban? Sérült, vagy "sérült" megint?
Szörnyű még mindig,h hogy tudta így elcseszni a karrierjét, úgy látszik neki elég ,h így is zsíros a fizuja,és megőrülnek érte az ázsiaiak...
mert ha valaki mostanában látja játszani, kizártnak tartom,h kedvencévé váljon, akiknek meg azzá vált régebben, kiábrándulhattak belőle. óriási legendája lehetett volna a focinak, így meg olyan: "hihetetlen mit játszott,és milyen képességei voltak, DE" mondatokkal emlékszünk majd vissza rá.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- McLovin
- Capitá del Barça
Ezt már egy jó ideje tudjuk, nem mondtál sok új dolgot. Káká meg jóhogy jóval nagyobb játékos, mint Ronaldinho, R10-nek már nem való a foci, vmi más szakmát kellene választania...Barcaman14 írta:Ronaldinho egy zseni de nem tudja kihasználni sztem!nem tud mit kezdeni a zsenialitásával!!Ő már rég kiégett és lehet magunkat ámitani de sztem nem megy neki a milanban ugyanis ha menne akkor megint eszméletlen trükköket cinálna stb...Most viszont csak alibizik és még ő van megsértődve ha lekapja a pályárol Ancelotti!!sokkal többre tartom kaká-t!!sztem nagyobb játékos

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

Mi van vele a Milánban? Sérült, vagy "sérült" megint?
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ronaldinho egy zseni de nem tudja kihasználni sztem!nem tud mit kezdeni a zsenialitásával!!Ő már rég kiégett és lehet magunkat ámitani de sztem nem megy neki a milanban ugyanis ha menne akkor megint eszméletlen trükköket cinálna stb...Most viszont csak alibizik és még ő van megsértődve ha lekapja a pályárol Ancelotti!!sokkal többre tartom kaká-t!!sztem nagyobb játékos
Ennek a jelenlegi Barcának nagyon jót tesz az hogy nem csak egy játékos van a rivaldafényben. Régen emlékszem Ronaldinho kiemelkedett a Barcából.
Persze ott volt még az évtized egyik legjobb irányítója Deco. De R10 akkor nagyon kiemelkedett. Emlékeztek a Pool elleni meccsre? Csak rá figyeltek. Volt olyan helyzet amikor R10-et a Pool játékosok egy szabályos körben vették körül.
Talán az lett volna a jó ha arra az útra lép mint Maradona. Naggyá tette a Napolit. Vagy ott van még Zico aki az Udinese-t hozta fel.
Persze ott volt még az évtized egyik legjobb irányítója Deco. De R10 akkor nagyon kiemelkedett. Emlékeztek a Pool elleni meccsre? Csak rá figyeltek. Volt olyan helyzet amikor R10-et a Pool játékosok egy szabályos körben vették körül.

Talán az lett volna a jó ha arra az útra lép mint Maradona. Naggyá tette a Napolit. Vagy ott van még Zico aki az Udinese-t hozta fel.
- LM10
- Director del Fútbol
Van igazság mindkettőtök elméletében(MichaaBee,Chi Omega).Szerintem meg pont most jó neki Milánóban.Hisz jött Beckham mindenki őt figyeli és már nem is hallani nagyon R80-ról.Míg Beckham friss a csaaptnál addig kell neki bizonyítani.
van igazság abban amit írtál, de én egy kicsit másképp látom a helyzetet:
emlékezzünk vissza, hogy a "rossz" szezonjában, amikor Eto'o és Messi is sérült volt, a maga 21 góljával majdnemhogy egyedül vitte hátán a csapatot. mert rájött, hogy mostmár neki is tennie kell valamit, nem lehet elvárni, h majd Samu bevág kettőt, ő meg 30 méteres gólpasszt ad Messinek
szvsz, ha olyan csapatban játszana, ahol rajta áll vagy bukik a meccs, a szezon, akkor azért jobban odafigyelne. Milánóban, ha épp nem megy neki, Inzaghi szerez egy lesgólt és Kaká bevág egy szabadot...
emlékezzünk vissza, hogy a "rossz" szezonjában, amikor Eto'o és Messi is sérült volt, a maga 21 góljával majdnemhogy egyedül vitte hátán a csapatot. mert rájött, hogy mostmár neki is tennie kell valamit, nem lehet elvárni, h majd Samu bevág kettőt, ő meg 30 méteres gólpasszt ad Messinek

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
nem kövezlek meg, de nem értek egyet. szerintem pont jobban jár egy olyan csapattal, ahol nem csak ő van rivaldafényben, ez sokkal jobbat tesz neki. nem őt veszi elő folyton a média.. így talán még lehet esélye javulni. a barcában már csak ezért sem volt (sok egyéb mellett, persze)MichaaBee írta:itt van a lényegLM10 írta:Ronnie megszokta hogy ő az egyedüli világklasszis.![]()
olyan csapatba kellett volna igazolnia, amelyben ő lehetett volna a No.1. Kaká (és társai) mellett gyakorlatilag ugyanott van, mint itt, a Barcában. Lazio, Fiorentina kaliberű csapat szvsz jobbat tett volna neki.
aztán ha nem tetszik kövezzetek meg![]()
mostanában egy picit jobb állapotban van ronaldinho, de érdemes összehasonlítani mondjuk a testfelépítését a 31. életévét taposó henryval.. hogy a 28 éves ronnie-t a 28 éves titivel vessük össze, azt inkább meg sem említem.