Leo Messi
- miihii
- KHAL
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... es-2008683
Remélem ez végleges és akkor:
LIONEL MESSI
CR
XAVI HERNANDEZ
ANDRÉS INIESTA
SAMUEL ETO'O
Már nagyon várom,h megerősítsék.2kor fel lesz itt
www.francefootball.fr
BRAVO,BOLHA!!!!
Hivatalos:
Ő a 2009-es Aranylabda birtokosa!
Megérdemelted,Kiscsákó!Szép volt,Lionel!
Remélem ez végleges és akkor:
LIONEL MESSI
CR
XAVI HERNANDEZ
ANDRÉS INIESTA
SAMUEL ETO'O
Már nagyon várom,h megerősítsék.2kor fel lesz itt

BRAVO,BOLHA!!!!
Hivatalos:
Ő a 2009-es Aranylabda birtokosa!

Megérdemelted,Kiscsákó!Szép volt,Lionel!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.12.01. 02:05:31-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ha hajnal 2 akkor lassan kiderül nem?? tud vki vmit erről?:)
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
ááá megvan...A győztes labdarúgó nevét kedden hozzák nyilvánosságra, a díj átadására pedig jövő vasárnap kerül sor.
Hát reggel azt hiszem jól indul majd a napom miután megnézem a győztes nevét.....
:P:P:D nagyon reméleeeeeem, ugyanis Messinél nincs jobb játékos a világon!!!:D:D
Hát reggel azt hiszem jól indul majd a napom miután megnézem a győztes nevét.....

Messi the best!!!!
Ez engem is érdekelne!
3óra múlva kiderül ki az idei aranylabdás?
Ha igen akkor neten csak lehet vhol már nézni
3óra múlva kiderül ki az idei aranylabdás?
Ha igen akkor neten csak lehet vhol már nézni

"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
De most még csak kihírdetik majd hogy kié lesz....nem??
Megkapni csak később fogja........vagy nem??:P:D
Megkapni csak később fogja........vagy nem??:P:D
Messi the best!!!!
-
- Barça B
Idei teljesítménye alapján csak ő lehet a nyertes.
Mikor fogják ismételni az átadást az eurosporton??
Mikor fogják ismételni az átadást az eurosporton??

Més que un Club||||
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem véletlen ide írom.
Nem tudna valaki adni egy linket ahol lehetne nézni élőben az aranylabda átadási gálát?????????? Hajnali 2-kor lesz állítólak. Biztos lehet nézni valahol, legalábbis én nagyon szeretném látni élőben a dolgokat.
Nem tudna valaki adni egy linket ahol lehetne nézni élőben az aranylabda átadási gálát?????????? Hajnali 2-kor lesz állítólak. Biztos lehet nézni valahol, legalábbis én nagyon szeretném látni élőben a dolgokat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Holnap van a nagy nap , kiderül,hogy Messi nyerte -e meg az Aranylabdát.
Én nagyon szorítok neki és ha nem ő nyeri meg az bunda!
Én nagyon szorítok neki és ha nem ő nyeri meg az bunda!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Pedig a "lelkén" is sokat dobott volna, ha sikerül belőnie, meg a miénken is!Joee777 írta:Nagyon hasznos volt megint 2009 aranylabdása. A kiállítás után nagyon jó teljesítményt nyújtott. A labdákat úgy tartotta meg ahogy nem is lehet, sokszor 5-6 ember között. Szabályosan nem nagyon tudták megállítani, kierőszakolt 3-4 sárga lapot is. A helyzetét sajnos nem tudta belőni, pedig az tette volna fel igazán a koronát a teljesítményére. Szerintem javulni fog még, és ha tud olyan gólerős lenni mint tavaly, akkor meglehet a bajnoki cím. Én annak örülnék, ha a legjobb formáját tavaszra tartogatná. Gratulálok Leo!!!

Ettől függetlenül elégedett voltam Vele, a miértet Te már leírtad.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Nagyon hasznos volt megint 2009 aranylabdása. A kiállítás után nagyon jó teljesítményt nyújtott. A labdákat úgy tartotta meg ahogy nem is lehet, sokszor 5-6 ember között. Szabályosan nem nagyon tudták megállítani, kierőszakolt 3-4 sárga lapot is. A helyzetét sajnos nem tudta belőni, pedig az tette volna fel igazán a koronát a teljesítményére. Szerintem javulni fog még, és ha tud olyan gólerős lenni mint tavaly, akkor meglehet a bajnoki cím. Én annak örülnék, ha a legjobb formáját tavaszra tartogatná. Gratulálok Leo!!!
- levproff
- Director del Fútbol
Nem tudom, hogy figyeltétek-e, de Messi szólt Pep-nek az első félidőbe, hogy be megy középre..ha valaki megnézi ismétlésbe a meccset az figyeljen.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Nagyon érdekes játék volt, amit most hozott. Támadó középpályás vagy valami hasonló. Ezen a területen már régebben is szerepelt, de most sokkal több mezőnymunkát vállalt be. Nekem tetszett!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
tavaly ennél 10szer nehezebbet megoldotta,és eldöntötte, most nagyon mérges lettem volna,ha végén egyenlítenek. szerencsére nem.
ettől függetlenül tetszett a játéka, grt neki is, nagyot melózott!
ettől függetlenül tetszett a játéka, grt neki is, nagyot melózott!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Elképsztő, h milyen gyorsan telik az idő. Már 6 éve, h bemutatkozott, s még mindig csak 22 éves.Colos írta:Fain kis dokumentumfilm Messiről:
http://www.youtube.com/watch?v=yvzKByLq ... r_embedded
(Bocs, ha volt már!)
Egy fejjel volt mindenkinek alacsonyabb, de úgyis mindenkit kicselezett. Vannak dolgok amik nem változnak.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Fain kis dokumentumfilm Messiről:
(Bocs, ha volt már!)
(Bocs, ha volt már!)
En Cak Messiert raktam ide !herlius írta:Azért 3 Real gólnak nem nagyon örülnék. Az a 3-3 összességében csalódás volt és el is ment rajta a bajnoki címünk:(
Azért 3 Real gólnak nem nagyon örülnék. Az a 3-3 összességében csalódás volt és el is ment rajta a bajnoki címünk:(
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem gondoltam, hogy fogok ilyet mondani de nem szeretném ha ma Messi pályára lépne. Nagyon jól tudják az "olaszok" hogy Messit egy-két kemény belépővel tudják megállítani legkönyebben és nem hiszem hogy finomkodnának az ilyen Materazzi-félék. (bár a többi sem) Félig sérülten még nem érdemes kockáztatni. Ha a Xerez-zel játszanánk hétvégén nem izgulnék annyira a játéka miatt, de a Clasícón nagy szükség lesz rá.Rewolution5 írta:pep mester csak a veszhelyzet eseten kuldi be messit.....kulonben nem hiszem 25 perctol tobb jatekidot fog kapni ........ ezt most meg kell nyerni , mintahogy a jovo heti el classicot!!! visca el barca
Bár ki tudja! Lehet ha bejön a az uccsó 20-25 percre röpít egy-két gólt, ami fejben is visszazökkenthetné és a régi Messit láthatnánk a Real ellen.
Forca Barca!!!!
- kennyke04
- Entrenador del Barça
eheti az már, csak szólok le ne késdRewolution5 írta:pep mester csak a veszhelyzet eseten kuldi be messit.....kulonben nem hiszem 25 perctol tobb jatekidot fog kapni ........ ezt most meg kell nyerni , mintahogy a jovo heti el classicot!!! visca el barca

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
pep mester csak a veszhelyzet eseten kuldi be messit.....kulonben nem hiszem 25 perctol tobb jatekidot fog kapni ........ ezt most meg kell nyerni , mintahogy a jovo heti el classicot!!! visca el barca 

- barca28
- Jugador d'estrella
Én szerintem meg ne kockáztasson Pep.Az a biztos ha most nem játszik és szerintem nem is fog játszani.Kell ő nekünk hétvégére..hatalmas meccs lesz az Inter elleni is de ha most nem majd mondjuk a Bajnokok Ligája döntőben találkoznak. 

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

-
- Jugador d'estrella
Úgy érzem szükségünk lesz rá, még csak ha 20-25 percig. Ha talán a végén állna be nem lenne rajta akkora nyomás és pihentebb lenne mint a pályán lévő védők.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Visca el Barça!