Grimaldo írta: ↑2020.07.30. 12:14:17
mess2009 írta: ↑2020.07.30. 09:50:05
mindeközben az orrunk előtt nevelt ki a LA Liga (Valencia) egy klasszist, mi valahogy észre sem vettük...(kivéve engem, mert nekem nagyon is feltűnt -kár hogy ez semmit nem jelent

)
Bezzeg Guardiola... a Ferran Torres üzletre gondolok.
Klasszistól azért még távol áll, bár valóban nagyon tehetséges srác és bármi lehet belőle. Amúgy Fati hozza azt amit ő, illetve így is van 4 szélsőnk lényegében 1 posztra.
Tényleg tehetséges a srác, de ahogy fentebb írták távol áll még a klasszistól. Igaz tavaly még nem volt stabil játékos, de azért egy 71 meccsen 6/7-es statisztika egy csatártól még édeskevés. Majd 2 év múlva lehet pontos véleményt mondani róla.
Ugyanakkor én speciel Dembéléről még nem mondtam le, van esély hogy elkerüljék a komolyabb sérülések, akkor pedig hatalmas erősítés lehet a srác.
Inkább a védelemmel kellene foglalkozni, mert Piquén nagyon látszik az öregedés, plusz egyre megbízhatatlanabb, a focival is látszólag egyre kevesebbet foglalkozik, nem csodálnám ha a köv. szezon után szögre akasztaná a cipőt. Lenglet egy tökéletes 3. számú ember, Araujo még nagyon fiatal, így hatalmas kérdőjel is, Umtiti meg Umtiti. Ő igazi, hosszútávú megoldás lehetett volna, de így....
Azt se igazán tudni kiktől igyekezne szabadulni a klub. Még pletykák se nagyon vannak, pedig jelenleg uborkaszezon van. A Vidal/Rakitic duó egyike valszeg menni fog, de pl. Coutinhoról se hallani, pedig ő aztán tényleg felesleges.
Erről a Busquets-Fenerbachce házasságról amúgy hallott valaki már valamit. Állítólag Todibo meg Wagué mellett róla is érdeklődtek.