Biztos nagyon rákattant a Zambri lábszagáraMessithebest írta:a másik pedig hogy Zambrottáról csak cipő van.

Igen ezt néztem én is,illetve azt furcsálltam amit már említettek,hogy Pedro kimaradt,a másik pedig hogy Zambrottáról csak cipő van. Amúgy hatalmasLionel85 írta: Egyébként Carrasco meze helyett de Boer van és Zendenét sem látni.
Jó összeállítás! Igazi fanatikus!
Linkelték márgyuri03 írta:a Pepsifoci ezt a mezt hozta le lehetségesként: http://www.pepsifoci.hu/files/barcakatar1.jpg
Azért hihetetlen hogy milyen játékosoktól van néhány, Nesekeens....
"MY PRIVATE COLLECTION"messideco írta:Ha ez egy gyűjtemény, akkor egy vagyont ér. Hihetetlen.
Ha ez egy gyűjtemény, akkor egy vagyont ér. Hihetetlen.
Az igen!
Ez szép kis összeállítás!
Elég érdekes, amióta 3 csíkos Barca mez van, mindig gránátvörös-kék-gránátvörös és nem fordítva, furcsa lennefanbarca írta: Ezt találtam
A 2005-ös is sűrűn volt csíkozva viszont annak a válla nem volt lekerekítveFecooo írta:sztem ez a 2005-2006-os mez, az volt ennyire sűrűn csíkozvaMessiFan írta:Nekem a 2004-2005-ös ami Messin is van az avámon.
Szerintem majd úgy fog kinézni a mez hogy az unicef a mezszám alá fog kerülni és a fa meg a szöveg a címer alá.
Számomra ez a favoritfanbarca írta:
Ezt találtam
sztem ez a 2005-2006-os mez, az volt ennyire sűrűn csíkozvaMessiFan írta:Nekem a 2004-2005-ös ami Messin is van az avámon.
Szerintem majd úgy fog kinézni a mez hogy az unicef a mezszám alá fog kerülni és a fa meg a szöveg a címer alá.
Szerinted ez nem photoshoppal lett gyártva? Már bocs de ez akkora photoshop mint a huzat...Lionel85 írta:Még be se jelentették a hivatalos mezt, ami majd ki fog nézni, de valaki már legyártotta... Szép. Tuti nem így fog kinézni... Nem is a vállrészen lesz az UNICEF felirat és logo, a második meg nem lesz ilyen arab felirat, a fás logó meg nincs rajta. Olcsó kínai gagyi utánzat.
Még be se jelentették a hivatalos mezt, ami majd ki fog nézni, de valaki már legyártotta... Szép. Tuti nem így fog kinézni... Nem is a vállrészen lesz az UNICEF felirat és logo, a második meg nem lesz ilyen arab felirat, a fás logó meg nincs rajta. Olcsó kínai gagyi utánzat.L.Messi 10 írta:Ezt találtam:
Ez talán még elfogadható.