Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen ezt néztem én is,illetve azt furcsálltam amit már említettek,hogy Pedro kimaradt,a másik pedig hogy Zambrottáról csak cipő van. Amúgy hatalmasLionel85 írta: Egyébként Carrasco meze helyett de Boer van és Zendenét sem látni.
Jó összeállítás! Igazi fanatikus!
Linkelték márgyuri03 írta:a Pepsifoci ezt a mezt hozta le lehetségesként: http://www.pepsifoci.hu/files/barcakatar1.jpg
Azért hihetetlen hogy milyen játékosoktól van néhány, Nesekeens....
"MY PRIVATE COLLECTION"messideco írta:Ha ez egy gyűjtemény, akkor egy vagyont ér. Hihetetlen.
Ha ez egy gyűjtemény, akkor egy vagyont ér. Hihetetlen.
Az igen!
Ez szép kis összeállítás!
Elég érdekes, amióta 3 csíkos Barca mez van, mindig gránátvörös-kék-gránátvörös és nem fordítva, furcsa lennefanbarca írta: Ezt találtam
A 2005-ös is sűrűn volt csíkozva viszont annak a válla nem volt lekerekítveFecooo írta:sztem ez a 2005-2006-os mez, az volt ennyire sűrűn csíkozvaMessiFan írta:Nekem a 2004-2005-ös ami Messin is van az avámon.
Szerintem majd úgy fog kinézni a mez hogy az unicef a mezszám alá fog kerülni és a fa meg a szöveg a címer alá.
Számomra ez a favoritfanbarca írta:
Ezt találtam
sztem ez a 2005-2006-os mez, az volt ennyire sűrűn csíkozvaMessiFan írta:Nekem a 2004-2005-ös ami Messin is van az avámon.
Szerintem majd úgy fog kinézni a mez hogy az unicef a mezszám alá fog kerülni és a fa meg a szöveg a címer alá.
Szerinted ez nem photoshoppal lett gyártva? Már bocs de ez akkora photoshop mint a huzat...Lionel85 írta:Még be se jelentették a hivatalos mezt, ami majd ki fog nézni, de valaki már legyártotta... Szép. Tuti nem így fog kinézni... Nem is a vállrészen lesz az UNICEF felirat és logo, a második meg nem lesz ilyen arab felirat, a fás logó meg nincs rajta. Olcsó kínai gagyi utánzat.
Még be se jelentették a hivatalos mezt, ami majd ki fog nézni, de valaki már legyártotta... Szép. Tuti nem így fog kinézni... Nem is a vállrészen lesz az UNICEF felirat és logo, a második meg nem lesz ilyen arab felirat, a fás logó meg nincs rajta. Olcsó kínai gagyi utánzat.L.Messi 10 írta:Ezt találtam:
Ez talán még elfogadható.