Okoska írta: ↑2025.02.04. 12:41:07
Chino írta: ↑2025.02.04. 12:30:48
Rashfordot nagyon sajnálom hogy nem sikerült behúzni. Ha bukni fogunk címeket tavasszal, az vagy a balhátvéd vagy a támadószekció miatt lesz. Még a felénél sem tartunk, de egy közel 37 éves és egy 17 éves játékos van szétnyúzva (és akkor Raphinhát nem említettem) úgy hogy cseréjük gyakorlatilag nincs. Max. Torres, de érdemben vele sem nagyon lehet számolni.
Én nem bánom. Ahogy nyíltan az edzője beszél róla, meg több, klubhoz közel álló ember...Inkább ne jöjjön.
Most meg már előkerült Mateta neve, a Palace csatára. 26 éves, 24 meccs 10 gól. Nem túl veretes eredmény. És állítólag Flick akarja.
https://sportposzt.com/oriasi-meglepete ... -tamadoja/
Nem tudom, mi az a amit annyira beszélnének róla, de Amorim elég sok játékost el akar zavarni. Másrészt nagyon sokakróll beszéltek már mindent (pl. Aubameyang), amellett elkötelezett volt a Barca mellett, arról nem beszélve, hogy egy fél éves kölcsönről lett volna szó. Ezt a Matetát nem igazán ismerem, de Yamalt, Raphinhát pihentetni /sérülés esetén pótolni nem lenne túlzott segítség. Pedig pont az lenne a legfontosabb. Lewy még aránylag megoldható, de bal szélre például Torres helyett egy karót is leszúrhatnánk, kijjebb nem lennénk vele.
Yamal a 70. percben már hátul veszi a levegőt, arról nem is beszélve, hogy előbb-utóbb egy védő meg fogja unni, hogy hülyét csinál belőle és roppanhat a láb, a közelgő izomsérülésekről ne is beszéljünk. A szezon lényegi része, pedig még csak most jön. Kemény meccsek a kupában, BL egyenes kiesés, ahol nem fér bele már a hiba, ha sikerül a kötelezőt hozni a bajnokságba is visszajöhetünk, ha bukunk, kis túlzással viszont végleg el is szállhat. Pár hét alatt mindenből kibukhatunk.
Végülis van megoldás, ha úgy nézzük. Felhozzuk majd a 16 éves Toni Fernandezt aztán jóság van.