Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Lewandowski remekül köti le a védőket, nagyon jók az elmozgásai, nagyon sokszor viszi el a védőt az ellenkező irányba és húzza szét az ellenfél védelmét. Nagyon sok szituációban látszik, hogy a támadás során ő az egyetlen, aki érti ennek a logikáját, míg többen a labda irányába húznak, benépesítve a védőikkel együtt azt a területet, amit Lewandowski éppen húzna szét. Számos alkalommal fuccsolt be így támadásunk. Lewandowski nagyon jól mozgatja a védőket, ha valaki fellép mellé, ügyesen teremt neki helyet. A góltermésével meg a világon semmi probléma.bence0330 írta: ↑2025.03.18. 00:52:18Mondjuk szerintem a lengyelt nem a helyzetkihasználás miatt szokás szidni, hanem azért, ahogy kihasználja a helyzeteket amellett, hogy közben a meccsek kétharmadán abszolút fék mezőnyben. Ha már valaki ilyen, és csak góllövésre van tartva, akkor viszont lője be, mert kevés más alapján lehet jól megítélni
Nem hozza Lewy helyzetkihasználását. David egy nagyon jó csatár, jól áll a bajnokságban és a BL-ben is, de nem olyan jó, mint Lewandowski, így nem őt választanám, hanem egy nála is gólerősebb játékost.
Hát igen, csak én nem két év múlva szeretnék eredményt, és Lewandowski is abban a korban van, mint Gündogan, bármikor kipukkadhat. Ez ilyen, van egy pont, amikor egy játékosnak vége, és ez már bármelyik pillanatban eljöhet, egy sérüléssel is. Sokkal többe fájna Osimhen, mint 30 millió, de szerintem megérné, már csak azért is, mert két év múlva nyilván nagy harc lenne érte. Most a kivásárlási ára azért megrostálja a mezőnyt.
Isakot régóta szeretném a csapatban tudni, de a Newcastle elmondta, hogy nem adja. Lehet, hogy elszúrta a pályafutását azzal, hogy nem rakatott be kivásárlási árat a szerződésébe, így ottragad ebben a lúzer csapatban. Lehet, hogy nem mi ajánlanánk a legmagasabb fizetést a kiszemelt játékosnak, de szakmai szempontból a Barcelona ma mindenképp a legkedvezőbb útirány, ráadásul a jelenleg kezdő is öreg a poszton, az új jelölté a jövő, és ebben a Barcelonában kezdő csatárnak lenni... Nem tudom, van-e csábítóbb ajánlat ma ennél egy csatárnak.