Természetes testhelyzetben találta el egy védő kezét, ezért max a RM-nak fújnak tizit.
Atletinek meg legalább még 1 gólt kell szereznie a hosszabbításhoz mert az fix hogy 1-et minimum bekapnak.
Természetes testhelyzetben találta el egy védő kezét, ezért max a RM-nak fújnak tizit.
Bárhová megy, komoly pénzt fog keresni, ez a baj. Van már neve, jót megy a BL-ben is, prime éveiben van, tippre 8-10 nettót is megkaphat több klubban szabadügynökként, az meg magasabb, mint Ferran fizuja. iIe ő is csak akkor fog jönni, ha nagyon ide akar. Szerintem nagyon nehezen tudnánk megoldani, de ne legyen igazam. Tippre 6 nettó az alja, amikor még dönthet mellettünk, ha nagyon itt akarna lenni. Amúgy nem lenne gond a magas fizuval egy ingyenes igazolásnál, amit a vételáron nyerünk, azt forgatjuk vissza, de ennél az elmebajos LL ffp-nél ez sajna nem így van.
Én annyit szeretnék, hogy le tudjuk igazolni és gond nélkül regisztrálni hetekig tartó brazil szappanopera nélkül.
Mindenképp, jelenleg messze a centerposzt a leggyengébb láncszemünk, ha a kezdőt nézzük, és nem a mélységet és darabszámot, ami azért kicsit lehet, hogy mégiscsak elsőbbséget élvez. Úgy baromi nehéz lesz BL-t nyerni, ha rendre meg kell kerülni, mert úgyis kihagyja, pedig közben tényleg csak góllövésben lenne már jó amúgy is. Nekem nem David az álom, de hogy óriási előrelépés, az nem kérdés.
Ez a gól is mehet a humorosba
Jellemzően az utóbbi években nem csak a Bayern ellen mentünk ki így, hanem a legtöbb Bl-találkozó előtt meg voltunk szeppenve, de idén nem csak a bajorokkal szemben, hanem minden meccsen tele önbizalommal és magabiztosan léptünk a fűre. Pedig a Benfica vagy a Dortmund stadionja is egy igazi katlan volt 60-80 000 fanatikus szurkolóval. Szerintem ez rengeteget számított, ahhoz hogy így jussunk el eddig.Troym írta: ↑2025.03.12. 16:12:55Bármikor szívesebben venném a BLben ellenfélnek egyenes kiesésben a Realt, mint az Intert, vagy a Bayernt. Egy Barca - Real mindig Classico hiába címkézik bajnokinak, spanyol kupának, szuperkupának, BL-nek és ugyanúgy ők is megremegnek.
Egy Bayern ellen viszont jellemzően mi megyünk csak ki berezelve, örültem is, hogy ősszel nem így történt, de nehezen látom, hogy 3 Bayern elleni meccsből 2-t hoznánk egy szezonon belül. (Leyen így!)
Én azért nem írnám le ennyire őket, kicsit túl van misztifákalva ez a Real - BL dolog. Ha egy Fran Garcia/Mendy - Lucas Vazquez szélső párosra rászabadítanak egy Dembélé-Kvara-Barcola hármasból kettőt- hármat csúnya vége is lehet, ráadásul egy Vitinha-Neves-Fabian Ruiz középpályát sem könnyű átjátszani. De a Realnak még tovább is kell jutni. Az Atma sincs még lezárva és az Arsenal sem könnyű ellenfél, bár csatárok nélkül kevésbé veszélyesek. Mindenesetre nehezebb lesz eljutni az elődöntőig, ráadásul a Realnak figyelni kell a bajnokságra, minden egyes pontvesztés döntő lehet és pont ott lesz egy kupa finálé az Atma/Barca ellen, míg a PSG kb. pihenhet.Rinku írta: ↑2025.03.12. 13:27:36Real-PSG első meccs 1:1 lesz, izgulni fog mindenki, aztán a Real hazaküldi őket egy laza hármassal a visszavágón és visszaáll a világ rendje. Real ellen úgyis mindenki elbsz mindent, a Pool most megspórolta ezt magának; már egy körrel előtte sikerült. Savanyú a szőlő nekem is, mert sajnos hiába örültük, same old story lesz ez is. Hátha nem, de eléggé sanszos.
Hogy ki és mikor jön velünk szembe, arra ráhatásunk nincs, bele kell állni tökösen, mindent megtenni, amit csak lehet, aztán majd kiderül, ez mire lesz elég.
A PSG-t, mint szervezetet és főleg a klubmodelljét ki nem állhatom, de ami a pályán történik, arra azt tudom mondani, hogy le a kalappal, hogy Mbappé elvesztése után nem hogy gyengültek volna, de inkább erősödtek. Egyetértek, hatalmas párharc lenne, rajtunk kívül ők még az a csapat, ami focizni akar. A bajnokságban 25 meccsen 70 gólt szórtak, kiemelkedő ennek a két csapatnak a támadóereje.
Ez igaz, remélhetőleg egészséges is marad ellenük
Szigorúan hipotetikusan nézve igazából nem osztott nem szorzott, mivel a sorsoláson a PSG-hez név szerint sorsoltak és nem úgy mint "Csoport első" vagy "Csoport második", így lényegében mindegy hogy elsőként vagy másodikként kerültünk be a kalapbaChino írta: ↑2025.03.11. 23:54:11Kicsit bosszankodtam az Atalanta elleni X miatt, de úgy tűnik a lehető legjobb, ami csak történhetett.
Nem verhetetlen ez a PSG, de az biztos, hogy ott vannak az eélyesek között a fináléra. Meg fogják izzasztani egymást a Reállal (ha a papírforma érvényesül). Az Arsenalt nem tartom sanszosnak az elődöntőre így, hogy nincs csatáruk. Ha akár Jesus, akár Havertz játszhatna jó esélyük lehetne az elődöntőre, még ha nem feltétlenül őket várnák oda, de így én kevesebbet adok nekik, mint az Atmának még az előző forduló előtt. Amúgy Nunezt én sem értem, egy bohóc volt azóta, hogy beállt aztán beáll tizit rúgni.
Köszönöm, de pusztán csak azért raktam be az idézetet, mert korábbra vártam ennek valamilyen formában való bekövetkeztét.
Mindkettő valahol furcsa lenne, bár mindkettő jó jelenleg, de azért az aranylasztihoz - az én mércém szerint - egyik sem ér fel jelenleg.
Kicsit bosszankodtam az Atalanta elleni X miatt, de úgy tűnik a lehető legjobb, ami csak történhetett.