Rinku írta: ↑2025.03.12. 13:27:36
Real-PSG első meccs 1:1 lesz, izgulni fog mindenki, aztán a Real hazaküldi őket egy laza hármassal a visszavágón és visszaáll a világ rendje. Real ellen úgyis mindenki elbsz mindent, a Pool most megspórolta ezt magának; már egy körrel előtte sikerült. Savanyú a szőlő nekem is, mert sajnos hiába örültük, same old story lesz ez is. Hátha nem, de eléggé sanszos.
Én azért nem írnám le ennyire őket, kicsit túl van misztifákalva ez a Real - BL dolog. Ha egy Fran Garcia/Mendy - Lucas Vazquez szélső párosra rászabadítanak egy Dembélé-Kvara-Barcola hármasból kettőt- hármat csúnya vége is lehet, ráadásul egy Vitinha-Neves-Fabian Ruiz középpályát sem könnyű átjátszani. De a Realnak még tovább is kell jutni. Az Atma sincs még lezárva és az Arsenal sem könnyű ellenfél, bár csatárok nélkül kevésbé veszélyesek. Mindenesetre nehezebb lesz eljutni az elődöntőig, ráadásul a Realnak figyelni kell a bajnokságra, minden egyes pontvesztés döntő lehet és pont ott lesz egy kupa finálé az Atma/Barca ellen, míg a PSG kb. pihenhet.
Az Inter-Bayern közül én mindenképp az előbbit látnám szívesebben. Lehet, hogy az inter kevés gólt kap a Bl-ben, cserébe nagyon keveset is lő. Az alapszakaszban 6 egy vagy nulla gólos meccset játszottak és a támadójátékunk azért nem egy Sparta, Young Boys, Lipcse szinten van, de nem is egy Arsenal hogy 1:0-val megfogjanak minket.
A Bayern minden szekcióban, minden aspektusban nagyon erős. Most pedig, ahogy a PSG, ők is kezdenek magukhoz térni. Simán bennük van, hogy ha esetleg 2 góllal el is mennénk, ami azért nem könnyű, cserébe vernek hármat. Egy Interben nem nagyon látom, hogy ha egy-két gólos előnyt szerzünk komolyan vissza tudnának jönni, fordított esetben viszont ebben a csapatban ott van, hogy bárki ellen ledolgozzon egy ilyen hátrányt, ha a helyzetkihasználásunk is rendben lesz, akkor pláne.
Ha már az Internél tartunk elég pofátlan dolog volt azt a tizenegyest befújni VAR után. Első blikkre tényleg szabálytalanságnak tűnt, de lassítva látszott, hogy egy hatalmas homorítás volt. Simán egy sárga + szabadrúgás kifelé járt volna. Nem valószínű, hogy a továbbjutást veszélyezteti, de nekem nagyon szúrta a szemem. Mindenesetre nagyon remélem, hogy az olaszok mennek valahogy tovább, de sok esélyt nem látok erre.