A Sport szerint ilyen lesz a 19/20-as mezünk, nekem tetszik, mindenképp újszerű lenne.
Nem úgy van, hogy a bajnoki harmadik számú mez a Bl idegenbeli meze? Mert akkor elég sokat fogjuk látni. (mondjuk minél többet, annál jobbSubinho írta:Szerintem igen. Komolyan, ki találta ki ezt a mezt???Remélem nem fogjuk sokat használni...
nike.com/fcb?R11 írta:Sziasztok! Nem tudná esetleg valaki megmondani hogy honnan tudnám beszerezni ezt a legújabb edzőmez szettet?:
A hivatalos oldalon is néztem már, de ott is sajnos valami teljesen más színösszeállítás és koncepciót kínálnak megvásárlásra![]()
Előre is köszönöm az esetlegesen segítséggel szolgáló tanácsokat
MatyiG
Ez megint jó gusztustalanra sikerült.
Na szép, mint a 2014-15-ös szezonban, csak gallér nélkülvisca el barca írta:nem tudom volt e már róla szó, de ez lesz az idegenbeli mezünk
https://pbs.twimg.com/media/DfNI0pyVAAAQDVR.jpg" target="_blank
Ezt gondold át még egyszer...MessiNeymarSuarez írta:vagy egy fehér mez.
Azért én a senyerát nem hagynám ki ebből, már csak jelentősége miatt sem, de baromi jól is nézett ki.MessiNeymarSuarez írta: idegenbeli:
Nincs sorrend, de a 2014-15-ös kukás mez, a 2008-09-es sárga, illetve a 2015-16-os kék mez, plusz a 2010-11-es türkizkék.
Nem vagy vele egyedül.Zozzy 5 írta:lehet finnyás vagyok, de nekem nem igazán tetszik. a felső rész nagyon uncsi, meg ez a v nyak se adja. a sötét gatya jó ötlet volt, de ezzel a felső résszel valahogy nekem nem passzol. esetleg ha a mez ujja is ilyen sötét lenne, akkor talán, de ez így sztem nem lett egy nagy durranás összességében.
Nem, ilyen nem nagyon volt eddigvisca el barca írta:sztem tavaly is az új mezben játszottunk már az utolsó fordulóban. legalábbis nekem úgy rémlik, de majd valami mez-szaki megerősítMessiNeymarSuarez írta:Amúgy a főoldali cikkből kiderül egy furcsaság: Holnap már az új mezben játszunk, amire nem volt mostanság példa nálunk, engem meg is lepett.