Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
hajnesz
Entrenador del Barça

2021.03.12. 10:55:12

csababarca írta:
2021.03.12. 10:39:34
Hát ha azokat a lehetőségeit gólra váltotta volna, akkor emelem a kalapom. Nem csak előtte, de Cé előtt is, vagy Messi előtt. Reálisan azok közül egy volt cső ziccer, meg amit kivédett Navas bravúrral, az egy fél helyzet. De nekem ne magyarázzátok meg, hogy 18 méterre a kaputól nyakadon a védővel, az ordító ziccer. Akkor lényegében Messi is egy ordító ziccert váltott gólra, semmi extra nem volt az a lövés:D

Messi összességében sem volt rosszabb azoknál akik ugyanolyan, vagy jobb pontot kaptak. Csak más a mérce, talán ez lehet a gond ezeknél a pontozásoknál.

Mindegy, de ami ellen felszólaltam, az a hazugság, hogy ordító ziccerekről beszélünk. Így terjednek ezek a marhaságok, és évek múlva majd úgy emlékszünk vissza a meccsre, hogy mekkora lehetőségei voltak Dembelének, és miatta estünk ki.

Engem zavar a kettős mérce, és ez főleg Pedri esetében túlzó, pedig kedvelem a kölyköt, és sokszor rá is szolgált a dicséretre.
Dembi vs PSG
Helyzetek:
-40
-52,
-1.05,
- 1.24
- 1.22
- 1.35
Nyílván csak egy volt 100% ziccer, de a többi közül is legalább 1-2-t illet volna gólra váltani szerintem, vagy inkább azt mondanám, hogy egy jó csatár ezekből rúg legalább 2-t.
Meggyőződésem, hogy Haaland ezekből mesterhármast szerez, ha nincs épp nagyon jó napja. És itt nem vitatom el azt, hogy a keretből kevesen tudnak így helyzetbe kerülni, én csak azt vitatom, hogy egy profi játékos, aki 10+ milliót keres, ezekből illene, hogy betaláljon. Lehet, hogy épp rossz napja volt, ezt is megértem, de az a legnagyobb baj, hogy neki általában ez nem szokott összejönni. Idén sok jó meccse van, de a gólok sehogy sem jönnek olyan ütemben, ahogy kellene, pedig most a bizalom is megvan, illetve a sérülések is elkerülik.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2021.03.12. 10:39:34

hajnesz írta:
2021.03.12. 10:30:07

Csak a Messis részre reagálnék, az első félidőben lerakott egy 8+-os produktumot, de a másodikban azért bőven elengedte a dolgot/elfáradt, + a kihagyott tizi, szerintem ezért is ilyen a pontozása.
Illetve, azért nyilván túlzás a 3 ziccer, de ha úgy fogalmazunk, hogy ha Dembi elrakott volna 3 gólt az első félidőben, az nem lett volna meglepetés a helyzeteit tekintve, ez szerintem kb fedi a valóságot.
Pedrinek nem ez volt a legjobb meccse nálunk, de így is kiemelkedett szerintem, De Jong meg szerintem a legjobb volt a csapatból, nem lehetett átmenni rajta, hiába próbáltak letámadni, nem bírtak vele, nekem nagyon tetszett, amit láttam tőle. Busquets meg Busquets, magához képest egy nagyon jó mérkőzést hozott.
(végül nem csak a Messis dologra reagáltam :mrgreen: )
Hát ha azokat a lehetőségeit gólra váltotta volna, akkor emelem a kalapom. Nem csak előtte, de Cé előtt is, vagy Messi előtt. Reálisan azok közül egy volt cső ziccer, meg amit kivédett Navas bravúrral, az egy fél helyzet. De nekem ne magyarázzátok meg, hogy 18 méterre a kaputól nyakadon a védővel, az ordító ziccer. Akkor lényegében Messi is egy ordító ziccert váltott gólra, semmi extra nem volt az a lövés:D

Messi összességében sem volt rosszabb azoknál akik ugyanolyan, vagy jobb pontot kaptak. Csak más a mérce, talán ez lehet a gond ezeknél a pontozásoknál.

Mindegy, de ami ellen felszólaltam, az a hazugság, hogy ordító ziccerekről beszélünk. Így terjednek ezek a marhaságok, és évek múlva majd úgy emlékszünk vissza a meccsre, hogy mekkora lehetőségei voltak Dembelének, és miatta estünk ki.

Engem zavar a kettős mérce, és ez főleg Pedri esetében túlzó, pedig kedvelem a kölyköt, és sokszor rá is szolgált a dicséretre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hajnesz
Entrenador del Barça

2021.03.12. 10:30:07

csababarca írta:
2021.03.12. 10:17:58
Nyilván marasztalni csak akkor lehet, ha kevesebb fizetést is bevállal.
Jelenlegit pláne többet nem ér, szerintem sem.

Csak szerintem marhára nem jogosak a pontozások, de nekem az is meglepő volt, hogy Messi kevesebbet kapott mint Busquets, DeJong, Pedri...
persze tudom, elfogultnak kell lenni mondjuk Pedrivel, mert 10 percenként dribblizik egyet, és akkor mehet a nyúiniestázás.
Aztán a nyers igazság, hogy előre ugyanolyan meddő mint Busquets, vagy bármelyik kp.

Na mindegy, esetek 90%ban jól van eltalálva a pontozás, itt most nem. De még csak nem is a pont zavar, hanem az a hazugság beépítése a narratívába, hogy három ordító ziccert hibázott :lol:
Csak a Messis részre reagálnék, az első félidőben lerakott egy 8+-os produktumot, de a másodikban azért bőven elengedte a dolgot/elfáradt, + a kihagyott tizi, szerintem ezért is ilyen a pontozása.
Illetve, azért nyilván túlzás a 3 ziccer, de ha úgy fogalmazunk, hogy ha Dembi elrakott volna 3 gólt az első félidőben, az nem lett volna meglepetés a helyzeteit tekintve, ez szerintem kb fedi a valóságot.
Pedrinek nem ez volt a legjobb meccse nálunk, de így is kiemelkedett szerintem, De Jong meg szerintem a legjobb volt a csapatból, nem lehetett átmenni rajta, hiába próbáltak letámadni, nem bírtak vele, nekem nagyon tetszett, amit láttam tőle. Busquets meg Busquets, magához képest egy nagyon jó mérkőzést hozott.
(végül nem csak a Messis dologra reagáltam :mrgreen: )
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2021.03.12. 10:17:58

Nyilván marasztalni csak akkor lehet, ha kevesebb fizetést is bevállal.
Jelenlegit pláne többet nem ér, szerintem sem.

Csak szerintem marhára nem jogosak a pontozások, de nekem az is meglepő volt, hogy Messi kevesebbet kapott mint Busquets, DeJong, Pedri...
persze tudom, elfogultnak kell lenni mondjuk Pedrivel, mert 10 percenként dribblizik egyet, és akkor mehet a nyúiniestázás.
Aztán a nyers igazság, hogy előre ugyanolyan meddő mint Busquets, vagy bármelyik kp.

Na mindegy, esetek 90%ban jól van eltalálva a pontozás, itt most nem. De még csak nem is a pont zavar, hanem az a hazugság beépítése a narratívába, hogy három ordító ziccert hibázott :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
NovaProspekt
Entrenador del Barça

2021.03.12. 10:03:56

annyira én nem fogtam most a fejemet a dolgain, ilyen könnyen jött, könnyen ment ziccerei voltak; nem rúgta be őket, de rajta kívül kevés játékos került volna egyáltalán ilyen módon helyzetbe (a brutális sebességével mattolta többször a párizsi védelmet, akik rá sem voltak szorulva arra, h kijöjjenek).

mindenesetre ha majd felmerül a hosszabbítás lehetősége, kíváncsi leszek nagyon, hogyan értékeli majd a saját teljesítményét. én egyesen megvágnám a fizuját (egy squad player szint összességében a srác, akkor keressen ehhez mérten), aztán sok sikert neki ahhoz, h máshol kialkudja ugyanezt. ha viszont vmi morbid emelést is akar majd, akkor el kell engedni.
ikajli
Capitá del Barça

2021.03.12. 09:58:47

csababarca írta:
2021.03.11. 22:10:19
Linkelje már valaki azt a három ordító ziccerét tegnapról, mert én nem vágom mire gondolt a költő.
Amit legurított, az tényleg ziccer volt, de melyik a másik kettő?
Az meg hogy gyengébb osztályzatot adunk neki mint Griezmannak aki szó szerint tényleg nem csinált semmit...de értem a hozzáállást, ha valaki csak álldogál egész meccsen de azt hiba nélkül teszi, akkor az már jobb annál aki próbálkozik.

Meg nehogy már egy Trincaonak adtatok 6ost, mikor Messi kapott annyit:D

Istenem, komolyan nem értem ezeket, a felsztárolását az alibizőknek, a többiek akik meg próbálkoznak le vannak pontozva.
Ez a hármas azért szerintem is durva volt. Abszolut értelemben is, meg a másik osztályzatokhoz viszonyítva is. Az is meglepett, hogy a Marca játékos értékelős cikkében a legutolsó volt. Rengeteg minuszt kapott. Úgy látszik a kihagyott helyzetek (és azért nem ziccerek) jobban felbosszantják az embereket. Mondjuk én is jó mérges voltam.
LG
Az Év fórumozója 2016

2021.03.11. 23:49:16

csababarca írta:
Linkelje már valaki azt a három ordító ziccerét tegnapról, mert én nem vágom mire gondolt a költő.
Az meg hogy gyengébb osztályzatot adunk neki mint Griezmannak aki szó szerint tényleg nem csinált semmit...de értem a hozzáállást, ha valaki csak álldogál egész meccsen de azt hiba nélkül teszi, akkor az már jobb annál aki próbálkozik.

Istenem, komolyan nem értem ezeket, a felsztárolását az alibizőknek, a többiek akik meg próbálkoznak le vannak pontozva.
Adom! Ott van a videó, valóban 1 db ziccer volt benne. A többi lehetőségnél az sem igazán igaz, hogy a társak teremtették meg neki, mert a robbanékonyságának is köszönhette. Sajnálom nagyon, hogy nem lőtt gólt, de nélküle lehetőségekből is jóval kevesebb lett volna.

A 3-as osztályzatot én nagyon túlzónak tartom. Kíváncsiságból megnéztem, a whoscoredon 6,73-at kapott, azért több mint a duplája. :roll:

De tényleg, mennyivel jobb volt Setien alatt, amikor sérült volt. Ment a 80 százalékos labdabirtoklás, végtelen mennyiségű alibi passz. :roll: Lássuk be, azért igenis összességében erősebb a támadójátékunk, mint nélküle. Jobb helyzetkihasználás kell tőle, ez egyértelmű, de nagyon túlzó vélemények vannak itt róla.
Guille
Capitá del Barça

2021.03.11. 23:24:47

csababarca írta:

Adom! Dembi tényleg gyenge volt és legalább 1 gólt el kellett volna raknia, a második félidőben meg végképp eltűnt és jöttek a hibák, rossz passzok, de könyörgöm, ő legalább helyzetbe képes kerülni és elvállalja, oké, hogy mentálisan gyenge és nem hatékony. De Griezz? Egy agyonsztárolt rutinos világbajnok, akinek az ilyen meccseken nem alibizni kéne, hanem a hátán vinnie a csapatot. Örvendetes, hogy néha hasznos mezőnymunkát végez, de erre még A. Gomes is képes volt...
Meg pl. Albát senki nem ekézi, mikor a tökéletes beadást 8 méterről nem vállalja el, hanem visszateszi a senkiföldjére, pedig mostanság egészen jól támadta a kaput néha.
Szvsz ez a 3-as osztályzat elég durva így.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

Barca_10
Entrenador del Barça

2021.03.11. 18:59:43

úgy látom mentálisan kevés ide. másképp megfogalmazva, ha az első 1-2 kapuralövéséből gól lesz felszabadul az egész meccsen. ha nem akkor rástresszel, begörcsöl. fejben rendbe kell tenni és a helyzetkihasználást begyakoroltatni vele. Kell mellé egy Henk ten Cate féle diktátor aki “bottal üti” ameddig nem megy tisztességesen. Tegnap ST-ben nyomta, a helyezkedése remek volt, nem elveszett, de a helyzetkihasználása katasztrófa.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
menczel
Entrenador del Barça

2021.03.11. 18:24:01

Mascherano14 írta:
2021.03.11. 10:14:28
Azt észrevettétek, hogy milyen erős és erőszakos lett? Nem lehet olyan könnyen elnyomni, mint akár csak ősszel. Csak az a fránya befejezés...
Ez félig sem igaz. Elképesztőt alibizik védekezésben, kár h nem külföldi -értelmes - szakértőket hallgattok, első meccsen levezette az ember, hogy a jobb oldalunkra akkor se zárt vissza amikor már gólt kaptunk, tehát kaptunk megint.

Mostani meccsen a legszánalmasabban lemegy süllyesztésbe de nem támadja meg a védőt csak nézi és áll a passzsávban.... Messi legalább nem bohóckodik színjátékkal, és Dembelé nem egy bolygón van focitudásban vele.

Tegnap nem is a kihagyott helyzetek fájtak legjobban hanem h minden egyes megoldása rossz volt a második félidőben. Az megvan, hogy ez az ember nem tud passzolni? Az FC Barcelonában...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2021.03.11. 13:10:07

Subinho írta:
2021.03.11. 11:35:23
Zsolti írta:
2021.03.11. 10:03:11
4 eve lesz itt, nagyjabol ez lesz az elso teljes szezonja, amennyiben nem serul le. En tovabbra is latok benne potencialt, annak ellenere, hogy tegnap vakon volt. Megvarnam hogyan muzsikal szezon vegeig, utana meglatjuk.
Szerintem kepes lehet megugrani a szintet, amennyiben fejben osszeszedi magat. Kell egy fix jatek, ahol megvan a konkret szerepe es a helye. Arra kell hasznalni amiben eros. Szepen meg lehetett talalni tegnap kiugratasokkal, mennybe is mehetett volna tegnap.
Leírtad a lényeget... 4 éve itt van DE nem robbant be, sérülékeny, a pályán nagyrészt vakon van, értem, hogy gyors, helyzetbe is kerül, de kb. belerúg egy nagyot a labdába, hátha jól eltalálja, aztán általában lelátó, legközelebb megpróbálja gyengébben... hazaadás... 4 év alatt már le kellett volna tenni vmit az asztalra. Ezeket a kiskorú Fati belövi, vagyis, ha felépül Demb nem fog játszani, cserének behozni meg felesleges, a fent leírtak miatt. Hozna 2 meccset, lőne 3 gólt / szezon???
Az volt vele eddig a helyzet, hogy mire elkapta a fonalat kidolt honapokra, plusz amiota itt van, nem nagyon volt olyan eddzonk aki pl az o erenyire epitett volna. Ez a tegnapi nekem kifejezetten tetszetos volt (befejezeseket leszamitva.:D). Helyzetbe kerult tobbszor, megtalaltak a tarsak. Erre kene szerintem ramenni, es jonnenek a golok is.
Subinho
Director del Fútbol

2021.03.11. 11:35:23

Zsolti írta:
4 eve lesz itt, nagyjabol ez lesz az elso teljes szezonja, amennyiben nem serul le. En tovabbra is latok benne potencialt, annak ellenere, hogy tegnap vakon volt. Megvarnam hogyan muzsikal szezon vegeig, utana meglatjuk.
Szerintem kepes lehet megugrani a szintet, amennyiben fejben osszeszedi magat. Kell egy fix jatek, ahol megvan a konkret szerepe es a helye. Arra kell hasznalni amiben eros. Szepen meg lehetett talalni tegnap kiugratasokkal, mennybe is mehetett volna tegnap.
Leírtad a lényeget... 4 éve itt van DE nem robbant be, sérülékeny, a pályán nagyrészt vakon van, értem, hogy gyors, helyzetbe is kerül, de kb. belerúg egy nagyot a labdába, hátha jól eltalálja, aztán általában lelátó, legközelebb megpróbálja gyengébben... hazaadás... 4 év alatt már le kellett volna tenni vmit az asztalra. Ezeket a kiskorú Fati belövi, vagyis, ha felépül Demb nem fog játszani, cserének behozni meg felesleges, a fent leírtak miatt. Hozna 2 meccset, lőne 3 gólt / szezon???
Vakmacska
Llegenda del Barça

2021.03.11. 11:00:27

csababarca írta:
2021.03.11. 10:09:30

Nyilván gyenge, nem tud lőni normálisan, stb. Ezeket adom, normális esetben max egy erős csere játékosnak kéne lennie a barcában. De annyira gyengén muzsikál mindenki elől, hogy egyszerűen muszáj játszatni.

Valószínűleg akkor fogadná el mindenki, és nem ekézné, ha megtanítanák hogy kell nem kapura lőni, hanem letenni a legközelebb állónak mindig minden esetben.
Minden nap 1-2 órát gyakoroltatnám vele a kapura rúgást.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2021.03.11. 10:14:28

Azt észrevettétek, hogy milyen erős és erőszakos lett? Nem lehet olyan könnyen elnyomni, mint akár csak ősszel. Csak az a fránya befejezés...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2021.03.11. 10:09:30

Minden igaz amit írtok vele kapcsolatban, de tegnap miután lecserélték már helyzetbe se kerültünk.
Szomorú, hogy jelenleg ő Messi után a legveszélyesebb támadónk, ez inkább kritika a másik háromra, meg a kp-kra (khm, Pedri, aki úgy fél a lövéstől mint a tűztől).

Lehet ekézni, sőt kell is.
De még mindig többre értékelem azt, hogy beindul, helyzetbe kerül, mint azokat, akik félszezonokat alibiznek el, helyzetbe szökőévente kerülnek, kapu felé sem néznek tiszta lövőhelyzetekben, stb.

Nyilván gyenge, nem tud lőni normálisan, stb. Ezeket adom, normális esetben max egy erős csere játékosnak kéne lennie a barcában. De annyira gyengén muzsikál mindenki elől, hogy egyszerűen muszáj játszatni.

Valószínűleg akkor fogadná el mindenki, és nem ekézné, ha megtanítanák hogy kell nem kapura lőni, hanem letenni a legközelebb állónak mindig minden esetben. Nálunk ezek a kedvencek, Pedri, Robi, stb. Griezmant is kevesebbet szidjuk, pedig aztán ő tényleg "klasszisként" jött, erre a csapatra-játékra gyakorolt hatása konvergál a nullához.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

Subinho
Director del Fútbol

2021.03.11. 09:41:28

Nem tartóztatnám, semmiképp. Elsül néha a lába és lő egy bombagólt, de utána meccsekig csak a rossz megoldások, semmi esze nincs, ahogy jön a labda eltalálja, ha szerencséje van, akkor bombagól, ha nem, akkor lelátó. Semmi szükségünk rá. A meccsek felén sérül, másik felén meg minden 5. meccsen összejön neki kb. véletlenül jól találja el....
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2021.03.11. 07:11:45

Sajnos totálisan kontrasztban áll Fatival, aki még autót sem vezetehetett de már úgy használta ki a helyzeteit hogy sorra hozta a pontokat nekünk.

Ehhez képest Dembele sajnos lassan 24 éves és még mindig ott tart mint évekkel ezelőtt, néha belövi lehetetlen helyzetből, ezen kívül sajnos a szokásos Liverpool elleni ziccerhez hasonlóan kulcsmomentumokban kihagyja a kötelezőt is.

Odavágón is Messi tizije után képes volt kapussal szemben odagurítani a labdát.
A franciák közül az utolsó akit elküldenék de miután a többi elment és a helyére sikerül igazolnunk akkor neki is mennie kell
Atlantis
Capitá del Barça

2021.03.11. 05:48:23

Nehéz helyzet ez, mert a helyzetkihasználásával szembeni kritikák teljesen jogosak. Fejlődött az évek alatt, de egyáltalán nem annyit, amennyit vártunk tőle.
A sérülések persze biztosan hátráltatták ebben, de ahogy lentebb elhangzott, évei voltak....

A helyzet viszont azért nehéz, mert Messi után egyértelműen a legveszélyesebb játékosunk, talán az egyedüli aki konstans képes veszélyt kialakítani az ellenfél kapujára, akár 1v1-ben is. (Tudom itt van Fati, de egyelőre sérült, és várjuk meg hogy száll vissza a játékba ekkora kihagyás után.) Márpedig a Barcelonának hatalmas szüksége van ilyen játékosokra, főleg a védekező csapatok ellen.

Megfelelő pótlással én is elengedném, de nem ragaszkodnék az eladásához semmiképpen. Vannak nála sokkal problémásabb pontok a csapatban.
Peter
Director del Fútbol

2021.03.11. 00:24:29

Nem dédelgetek senkit, a Dortmundban jobb, de még Valverde alatt is.
Ezért kezdtem kérdéssel. Egyszerűen érthetetlen ami vele történik.
Ha ezt nem látják a klubnál, akkor valamit tenni lehetne.
Vagy foglalkozni vele, vagy menjen Isten hírével.
Olyan a srác, mint aki grundra lemegy edzések és gyakorlás nélkül és tízből egyszer elsül a lába.
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez csak az ő hibája. Ha pedig taníthatatlan, akkor menjen
Titinho
Director del Fútbol

2021.03.11. 00:12:21

Peter írta:
2021.03.10. 23:36:49
Azt kellene megtudni, vajon mit tesz a fejlődése érdekében a klub ?
Ha kell, napi háromszor két órát kellene passzoltatni, beadni és kapura lővetni.
Ha ezt megteszi a klub és nem megy, nem fejlődik, akkor el kell adni.
Ha ezt nem teszi meg a klub, akkor nincs min csodálkozni.
Egy ilyen játékos fejlődéséért rengeteget lehetne tenni
Milyen fejlődés?
4 éve van itt a pali. 4 éve!!!
Mit fejlődött ez a gyerek az első 5 meccse óta? Akkor is ugyanúgy elbotlott a labdában, ugyanúgy meghúzta a széleken, a lövései néha kaput találnak (direkt nem gólt írtam). Több mint 100 meccse van a Barcában, 140 millát fizettünk már ki érte + 40 milla 4 év alatt és a klub tegyen még érte? Mégis mit? Nem neki kéne MÁR tenni valamit 4 év után? Hogy megkapja az esélyt egész szezonban és rúgott MÁRCIUSBAN két fontos gólt. Kb 10% fejlődés van a gyerekben 4 év alatt, sokat is érünk vele. Már egyéni szakácsa van, fizikoterapeutája Franciaországból, még pszichológus is foglalkozott vele. Annyira bele vannak idegződve ezek a baromságai, hogy nem hiszem hogy ezeken túl tud jutni.

De dédelgessük még persze, segítsük, hátha majd jövőre megtanulja nem elhagyni a labdát, utána kapura lőni és majd 6 év után 2023ban belövi a 4 helyzetéből az egyiket és akkor majd tapsolunk.

Matyival egyetértek, ilyen gyenge helyzet kihasználással játékos már rég volt itt, pedig volt azért Lajosnak is hasonló időszaka nálunk, de ez eddig csúcs.

Nagyon de nagyon remélem hogy fel sem merül a jelenlegi 12 millás szerződését meghosszabbítani a nyáron és inkább eladja Laporta valami angol csapatnak.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
sansz
Entrenador del Barça

2021.03.10. 23:39:47

MatyiG írta:
2021.03.10. 22:40:07
Volt egy full ziccere, volt két lövése , amiket védett Navas. Volt egy helyzete szemben a kapuval, amit kilőtt a stadionból. Plusz volt egy lehetőség, amikor pontatlanul adta be Messinek. Ezek bizony helyzetek voltak mind. Vagy rosszul döntött vagy szimplán elbenazta.
Benne volt a lábában 1, max 2 gól, ez tény. De azt egy csatártól se lehet elvárni,hogy kidolgozzon négy lehetőséget és mind gól legyen.
Ennyi erővel jobb lenne Dmbeléről a vélemény, ha kihagyja a ziccert a többi helyett meg csak alibipasszogat mondjuk? Szerintem Dembelében megvan a veszély, a gond, hogy Messin kívül másban nem nagyon. És Messi se lőne ennyit, ha nem keresnék ennyire. Pedri pl a szívem csücske, de annyira nem akar gólt lőni,hogy az borzasztó.
Dembele rossz helyzetkihasználása csak amiatt tűnik annyira rossznak, mert a többség helyzetbe is fél kerülni.
Peter
Director del Fútbol

2021.03.10. 23:36:49

Azt kellene megtudni, vajon mit tesz a fejlődése érdekében a klub ?
Ha kell, napi háromszor két órát kellene passzoltatni, beadni és kapura lővetni.
Ha ezt megteszi a klub és nem megy, nem fejlődik, akkor el kell adni.
Ha ezt nem teszi meg a klub, akkor nincs min csodálkozni.
Egy ilyen játékos fejlődéséért rengeteget lehetne tenni
Subinho
Director del Fútbol

2021.03.10. 23:06:41

MatyiG írta:
2021.03.10. 22:24:40
Támadót ilyen gyenge helyzetkihasznalassal meg nem láttam nálunk. Teljesen nulla a pali a kapu előtt.
Nem nulla, olyan 10%-ban belövi... :D
1 gól, 2 hazaadás, 7 meg stadionbúl ki.... Kb...
Válasz küldése