Dembi vs PSGcsababarca írta: ↑2021.03.12. 10:39:34Hát ha azokat a lehetőségeit gólra váltotta volna, akkor emelem a kalapom. Nem csak előtte, de Cé előtt is, vagy Messi előtt. Reálisan azok közül egy volt cső ziccer, meg amit kivédett Navas bravúrral, az egy fél helyzet. De nekem ne magyarázzátok meg, hogy 18 méterre a kaputól nyakadon a védővel, az ordító ziccer. Akkor lényegében Messi is egy ordító ziccert váltott gólra, semmi extra nem volt az a lövés:D
Messi összességében sem volt rosszabb azoknál akik ugyanolyan, vagy jobb pontot kaptak. Csak más a mérce, talán ez lehet a gond ezeknél a pontozásoknál.
Mindegy, de ami ellen felszólaltam, az a hazugság, hogy ordító ziccerekről beszélünk. Így terjednek ezek a marhaságok, és évek múlva majd úgy emlékszünk vissza a meccsre, hogy mekkora lehetőségei voltak Dembelének, és miatta estünk ki.
Engem zavar a kettős mérce, és ez főleg Pedri esetében túlzó, pedig kedvelem a kölyköt, és sokszor rá is szolgált a dicséretre.
Helyzetek:
-40
-52,
-1.05,
- 1.24
- 1.22
- 1.35
Nyílván csak egy volt 100% ziccer, de a többi közül is legalább 1-2-t illet volna gólra váltani szerintem, vagy inkább azt mondanám, hogy egy jó csatár ezekből rúg legalább 2-t.
Meggyőződésem, hogy Haaland ezekből mesterhármast szerez, ha nincs épp nagyon jó napja. És itt nem vitatom el azt, hogy a keretből kevesen tudnak így helyzetbe kerülni, én csak azt vitatom, hogy egy profi játékos, aki 10+ milliót keres, ezekből illene, hogy betaláljon. Lehet, hogy épp rossz napja volt, ezt is megértem, de az a legnagyobb baj, hogy neki általában ez nem szokott összejönni. Idén sok jó meccse van, de a gólok sehogy sem jönnek olyan ütemben, ahogy kellene, pedig most a bizalom is megvan, illetve a sérülések is elkerülik.