Leo Messi
-
- Barça C
Csatlakozom az előttem szólókhoz,boldog születésnapot a mi kis Messinknek!

- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Boldog születésnapot Messi

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

www.barcelona.gportal.hu - hobbim

- Danka00792
- Director del Fútbol
Az ám! Neki kell kapnia!danko94 írta:Boldogat Messi!!!
ballon d'or 2009!!!

Boldogat!
dettocsabooo írta:Happy B-day Messi!![]()

Barca for ever
- ab1daL
- Director del Fútbol
Mindkettőtőknek boldog szülinapot! 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Nagyon boldog 22. születésnapot Leo Messi-nek!Ja és nekem is!
Megtiszteltetés egy ekkora zsenivel egy napon születni...

"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor
Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
- levproff
- Director del Fútbol
Boldog Születésnapot MESSI!!

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Entrenador del Barça
Megvédeném a Tricampeones!!-féle hsz-t, mert Messinél még azt írta, hogy hány meccsenként lő gólt, utána meg CR-nél valóban volt egy elírás, meccs/gól helyett írt gól/meccset, de valójában jóra gondolt.
Amúgy nincs értelme ilyen statisztikák alapján összehasonlítani őket, nem kell megmagyarázni, hogy miért jobb Messi. Azt enélkül is tudjuk.

Amúgy nincs értelme ilyen statisztikák alapján összehasonlítani őket, nem kell megmagyarázni, hogy miért jobb Messi. Azt enélkül is tudjuk.

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
BOLDOG SZüLETéSNAPOT MESSI! éS SOK SIKERT!! 

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Akit érdekel itt van néhány kép a kis Messi-röl
http://www.lionel-messi.eu/gallery/disp ... um=3&pos=0
http://www.lionel-messi.eu/gallery/disp ... um=3&pos=0
Messi a legjobb. Ráadásul önzetlen is, egy igazi csapat játékos. Alázatos holott ö a legnagyobb. Ilyen egy igazi Király.
Remélem a Ballon d'Or az övé lesz.
Remélem a Ballon d'Or az övé lesz.
- lui1698
- Llegenda del Barça
292/118=2,47LG írta:Akkor ez esetben te sem vagy jó matekból.
292 MECCSEN 118 GÓL
Ebből hogy hoztatok ki 3-at meg, meg 2,42 azt nem tudomAhhoz, h az 1-s átlag meg legyen, annyi gólnak kéne lennie, ahány meccset lejátszott, de ugye kevesebb van. AKKOR????
![]()
![]()
Így számolhattak a fiúk. Csakhogy ez nem a meccsenkénti átlaga.

118/292=0,4
Na, ez már a meccsenkénti átlag.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
hát az inkább 0.4 gól/meccs,vagy 2,47 meccs/gól
bocs hogy beleszóltam...

bocs hogy beleszóltam...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Akkor ez esetben te sem vagy jó matekból.
292 MECCSEN 118 GÓL
Ebből hogy hoztatok ki 3-at meg, meg 2,42 azt nem tudom
Ahhoz, h az 1-s átlag meg legyen, annyi gólnak kéne lennie, ahány meccset lejátszott, de ugye kevesebb van. AKKOR????

292 MECCSEN 118 GÓL
Ebből hogy hoztatok ki 3-at meg, meg 2,42 azt nem tudom

- Barcaforever
- Director del Fútbol
2.47LG írta:Uristen....de rossz vagy matekból barátom.Tricampeones!! írta:c.r. a 2007-2008as szezon miatt áll MÉG előrébb mint Messi..de ameddig a statisztikák alapján minden második meccsen gólt lőtt addig c.r.nek majdnem 3 gól/meccs átlaga wan..hiába Messi jobb:D
118gól/292-s stat.-ból hogy jön neked ki a 3 gól/meccs

Uristen....de rossz vagy matekból barátom.Tricampeones!! írta:c.r. a 2007-2008as szezon miatt áll MÉG előrébb mint Messi..de ameddig a statisztikák alapján minden második meccsen gólt lőtt addig c.r.nek majdnem 3 gól/meccs átlaga wan..hiába Messi jobb:D
118gól/292-s stat.-ból hogy jön neked ki a 3 gól/meccs

-
- Barça C
c.r. a 2007-2008as szezon miatt áll MÉG előrébb mint Messi..de ameddig a statisztikák alapján minden második meccsen gólt lőtt addig c.r.nek majdnem 3 gól/meccs átlaga wan..hiába Messi jobb:D
A Nou Camp gyepére lépve,Vastapsvihar vár Messire,Hullámoz a sok ezer szurkoló,Megjött a zseni,Leo!!
Megcsillan a fény a Nou Camp-on,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog labda és lélek,Barcelonás leszek amíg csak élek!!
Megcsillan a fény a Nou Camp-on,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog labda és lélek,Barcelonás leszek amíg csak élek!!