Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee írta: Ebben már csak az a durva, hogy épp tegnap olvastam a yahoo.com-on, hogy állítólag a vezetőség nem mondana nemet, ha jönne egy akkora ajánlat, ami fedezné az állítólag 585 millió eurós tartozást...![]()
A Cornella-ElPrat 40.000 férőhelyes.detabarca írta:Beleborzongtam abba a pár másodperbe, amikor Ini lejött a pályáról....Nem csak felállva tapsolt 56ezer ember, de egyszerre énekelték a nevét. Köszönjük Ini, köszönjük Espanyol!
Ebben már csak az a durva, hogy épp tegnap olvastam a yahoo.com-on, hogy állítólag a vezetőség nem mondana nemet, ha jönne egy akkora ajánlat, ami fedezné az állítólag 585 millió eurós tartozást...Sztilo írta:Gyerekek ez már durva amit a city kínál http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/15 ... _a_citytol ezt olvassátok elszerintem még ennyiért se adná oda a Barca
Állva tapsolták mind a nézők,mind az Espanyol játékosai, mert a döntőn szerzett gólja után az elhunyt Espanyol játékosról Daniel Jarque-ról emlékezett meg.Leomessi14 írta:Valaki egy videot rola? Pont lemaradtam rola.
Mért? Jobb játékosnak tartod Fabregast mint Ini-t? Am gondolom, hogy csak az ára miatt írtad:)MessiFan írta:EZ a hír egyenlő a récefélék családjába tartozó baromfi, a tőkés réce háziasított változatával. Röviden: KACSA
Iniesta szerintem akkor se menne a Citybe ha neki adnák Manchestert.
És egyébként honnan a frászból van nekik 100 milliójuk 1 játékosra? Akkor vegyék meg Fabregast 50ért és már jobban is jártak.
"Gól nélkül nincs foci" (ugye "Gol" a TV csatorna(?) neve)bence-barca írta:Azt valaki letudná írni, mi volt a videón ráírva a medve ajándékára? A CR-felén és az Ini-felén is
Azért akarnak köszönetet nyilvánítani neki, mert a gólja után megemlékezett Dani Jarque-ről, aki jó barátja volt, és az Espanol játékosa. Szóval nem tudom, h jön ide Puyol meg Xavi.Fernando írta:Ökörség. Ugyanúgy kaphatna Xavi vagy Puyol is. Sőt... Az, hogy ő volt az aki a győztes gólt lőtte... nagy dolog, de szerintem ezt bárki beverte volna.Lionel85 írta:Az Espanyol elnöke szerint állítólag készülnek valamiféle köszönetnyilvánítással Iniesta felé. Aztán mi lesz belőle, arra kíváncsi leszek. Morbid lenne, ha Ini kapna köszönetképpen egy Espanyol-mezt a nevével a hátán.
Nem is a góljáért várják őt hanem a pólójára írt feliratért.Fernando írta:Ökörség. Ugyanúgy kaphatna Xavi vagy Puyol is. Sőt... Az, hogy ő volt az aki a győztes gólt lőtte... nagy dolog, de szerintem ezt bárki beverte volna.Lionel85 írta:Az Espanyol elnöke szerint állítólag készülnek valamiféle köszönetnyilvánítással Iniesta felé. Aztán mi lesz belőle, arra kíváncsi leszek. Morbid lenne, ha Ini kapna köszönetképpen egy Espanyol-mezt a nevével a hátán.
Ökörség. Ugyanúgy kaphatna Xavi vagy Puyol is. Sőt... Az, hogy ő volt az aki a győztes gólt lőtte... nagy dolog, de szerintem ezt bárki beverte volna.Lionel85 írta:Az Espanyol elnöke szerint állítólag készülnek valamiféle köszönetnyilvánítással Iniesta felé. Aztán mi lesz belőle, arra kíváncsi leszek. Morbid lenne, ha Ini kapna köszönetképpen egy Espanyol-mezt a nevével a hátán.
Baromiiijóóóóóóóóóómenczel írta:Ini és egy medvejó kis reklám, aki érti a szövegét lefordíthatná
http://www.youtube.com/watch?v=gQykXcCa ... r_embedded
naggyon jómenczel írta:Ini és egy medvejó kis reklám, aki érti a szövegét lefordíthatná
http://www.youtube.com/watch?v=gQykXcCa ... r_embedded