Azt bárki befejelhette volna, nem ő volt a főhiba.MichaaBee írta:Végülis csak egy öngólt hozott össze,s emmi többet.Kash írta:Utóvégre ottvan Busquets, az Arsenal elleni Bl nyolcadöntőn back-et játszott, és nem volt semmi gond.![]()
Egyébként tényleg nincs vele baj szerintem középhátvéd poszton, de az Arsenal elleni BL nyolcaddöntővel való példálózás túl magas labda volt, bocs.
Gerard Piqué
- Kash
- Entrenador del Barça

Csak fejelt egy öngólt 
Hát akkor megint úgy fog kinézni a védelem mint a szuperkupa odavágóján. De teljesen más lesz a helyzet a Porto ellen. Szóval én nem aggódom, csak épüljön fel.

Hát akkor megint úgy fog kinézni a védelem mint a szuperkupa odavágóján. De teljesen más lesz a helyzet a Porto ellen. Szóval én nem aggódom, csak épüljön fel.
Végülis csak egy öngólt hozott össze,s emmi többet.Kash írta:Utóvégre ottvan Busquets, az Arsenal elleni Bl nyolcadöntőn back-et játszott, és nem volt semmi gond.

Egyébként tényleg nincs vele baj szerintem középhátvéd poszton, de az Arsenal elleni BL nyolcaddöntővel való példálózás túl magas labda volt, bocs.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- ab1daL
- Director del Fútbol
Sose jó ha valaki lesérül, de bízok a srácokban, hogy megoldják a helyettesítést. Így valószínűleg ugye Abi húzódik be középre, és Adriano lesz a balbekk. Egyébként Maxwell is teljes értékűen dolgozott már (Alexis-el együtt). Reméljük a 3 hét leredukálódik 2-re mondjuk.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Bobberto
- Capitá del Barça
Nagyon kemény lesz így, mert hát Masche megállja a helyét, de kell egy eredeti poszton játszó középhátvéd isS.Agüero írta:Na, például ezért kellett volna középső védőt vennünk!Bobberto írta:Basszus....![]()
3 hétre kidőlt Piqué. Így elég sebezhetőek leszünk középen :/
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 7346.shtml![]()
Mondjuk még vehetünk, van egy hetünk rá, de nem valószínű.
alves-masch-eric-adriano védősor nem igazán összeszokott és nem is erős.
most akkor 3 hétig se Puyol se Piqué.

Marad tényleg akkor ez a 4es és reméljük a kp-nk megfogja a támadások egy részét, úgy hogy nem jutnak egyszerűen labdához

Szerintem csak Twitterezikmessideco írta:Iniesta miért búsúl?

- MatyiG
- Adminisztrátor
Na, például ezért kellett volna középső védőt vennünk!Bobberto írta:Basszus....![]()
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 7346.shtml

Mondjuk még vehetünk, van egy hetünk rá, de nem valószínű.
alves-masch-eric-adriano védősor nem igazán összeszokott és nem is erős.

most akkor 3 hétig se Puyol se Piqué.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.08.23. 22:07:03-kor.
- Bobberto
- Capitá del Barça
Basszus....

szerintem csak a fizetését számolja, sunyiban...messideco írta:Iniesta miért búsúl?

V.Valdés. Alves Pique Puyol Abidal. Cesc Xavi Iniesta. Alexis Messi Villa.
2011/2012- Spanish SuperCup
- El fanático
- Entrenador del Barça

Szerk.:
Piqué nyilatkozata a meccs után:
" Mourinho tönkreteszi a spanyol focit" - " Mi is hibázunk, de az igazi bűnösök Madridban vannak..." -"Mi mindenkit tisztelünk"
http://www.ara.cat/esports/barca/Barca- ... 46282.html

- robertfcb
- Capitá del Barça
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/p ... ep-2090494
Piqué és Shakira a rodeón, sokat videózta a kamerás egyén a pályát ^^
Piqué és Shakira a rodeón, sokat videózta a kamerás egyén a pályát ^^

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tök jó, hogy még el sem kezdődött a szezon, de máris mindenkinek baja van. Sérülések tömkelege és akkor még a válogatottban is részt kell venni tétnélküli meccsen. És mi az, hogy Del Bosque-nak védőhiányai vannak? Akkor miért nem hív be egészséges játékosokat? Vagy eldöntötte, hogy amíg spanyol kapitány lesz, 23 játékost fog behívni, még ha nem is egészségesek? Vagy hogy megy ez???
Piqué-nek jobbulást, remélem vasárnap tud majd játszani.
Piqué-nek jobbulást, remélem vasárnap tud majd játszani.

Kénytelenek lesznek, mert nem marad ember...Alvesnek és Mascheranonak is kezdeni kell+Messinek is.ab1daL írta:Sánchez is egy félidőt játszott tegnap, Alves ha jól tudom végig játszott a brazil válogatottban, innentől kezdve, mindegyik dél-amerikai játszhat szvsz. Masch majd megy a védelembe, ha Piqué nem tudja vállalni a játékot.Chino írta:Sztem Alves már játszani fog és Fontást nem dobják egyből ennyire a mélyvízbe Piqué ide vagy oda. Hiába a Copa a dél-amerikai különítmény nagy részének is játékba kell állni. Masch most nagyon fontos. A csatársorba pedig inkább Iniestát tudom elképzelni. De az is lehet, hogy Busquets csak kacsa, legalábbis remélem.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Sánchez is egy félidőt játszott tegnap, Alves ha jól tudom végig játszott a brazil válogatottban, innentől kezdve, mindegyik dél-amerikai játszhat szvsz. Masch majd megy a védelembe, ha Piqué nem tudja vállalni a játékot.Chino írta:Sztem Alves már játszani fog és Fontást nem dobják egyből ennyire a mélyvízbe Piqué ide vagy oda. Hiába a Copa a dél-amerikai különítmény nagy részének is játékba kell állni. Masch most nagyon fontos. A csatársorba pedig inkább Iniestát tudom elképzelni. De az is lehet, hogy Busquets csak kacsa, legalábbis remélem.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnálatos ez a sérülés, de ez a mi barátságos meccsünkön is előjöhetett volna!Amikor alapozás van, jóval nagyobb a veszélye egy izomhúzódásnak!Remélhetőleg felépül!Sajnos ez már régóta "probléma", de a válogatott az első, s igaz a klubcsapatok mindent megtesznek, hogy ne kelljen menniük a játékosoknak, ez érthető hiszen ők fizetik a játékosok járandóságát, de a válogatott az megtiszteltetés!Örök dilemma marad, s mindkét oldal érvei egyértelműek!Mindenesetre mihamarabbi felépülést neki is meg Sergionak is 

Eléggé frusztráló hogy ilyen idióta nyári válogatott meccsek miatt szívünk állandóan.
Na meg a felkészülési meccseken nem fontos játszani, de a válogatott barikon meg feltétlenül kell.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Jugador del Barça
Juan Cota, a válogatott orvosa szerint, "Busquets egy rúgást kapott a térdére, amitől az bedagadt, de nem tűnik súlyosnak. Piquénél pedig izomtúlterhelés lépett fel. Úgy vélem, ha nem jön közbe semmi, vasárnap játszhatnak mindketten. Kell pár nap amíg helyrejönnek" mondta az orvos.
bingyo
csak továbbra sem edz, nem lesz formában...LM10 írta:A válogatott orvosa szerint Busquets elég kemény belépőt kapott, ő még súlyosabb is lehet. Piquére viszont azt mondta, hogy napokon belül visszatérhet, és lehet már ott lesz a Bernabeuban is.(Persze ez még nem a hivatalos)
- LM10
- Director del Fútbol
A válogatott orvosa szerint Busquets elég kemény belépőt kapott, ő még súlyosabb is lehet. Piquére viszont azt mondta, hogy napokon belül visszatérhet, és lehet már ott lesz a Bernabeuban is.(Persze ez még nem a hivatalos)
- Chino
- Llegenda del Barça
Tocy írta:Báhh...Piqué és Busquets is? Omg...mi az anyámér kellett egyáltalán elvinni őket...pedig Messi lehetséges játszatásával úgy tűnt, hogy talán nem is lehetünk olyan gyengék, hát így...adriano-fontás-abidal-maxwell hátul...már most látom a végét...
Ha meccs előtt is érzett valamit minek kellett játszania? grrrrr....!
Sztem Alves már játszani fog és Fontást nem dobják egyből ennyire a mélyvízbe Piqué ide vagy oda. Hiába a Copa a dél-amerikai különítmény nagy részének is játékba kell állni. Masch most nagyon fontos. A csatársorba pedig inkább Iniestát tudom elképzelni. De az is lehet, hogy Busquets csak kacsa, legalábbis remélem.
Forca Barca!!!!
Báhh...Piqué és Busquets is? Omg...mi az anyámér kellett egyáltalán elvinni őket...pedig Messi lehetséges játszatásával úgy tűnt, hogy talán nem is lehetünk olyan gyengék, hát így...adriano-fontás-abidal-maxwell hátul...már most látom a végét...
-
- Jugador del Barça
A tegnapi barátságos mérkőzésen a Barcelona két játékosa, Sergio Busquets és Gerard Pique is megsérült, így játékuk kérdéses a vasárnapi Szuperkupa összecsapáson. na ez mar ketto es xavi se komplett nem tudom mi lesz de jo nem lesz ebbol az is biztos
bingyo