Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kilibarca írta:Nem hiszem el hogy kell annál nagyobb motiváció hogy megverhetjük a real madridot és ezzel nagyon közel kerülünk a bajnoki címhez. 90x ezer ember azért jön ki hogy őket biztassa. Egy el classicon ne hogy már kedvtelenül motiváció nélkül menjenek ki a játékosok mert azoknak nincs helye szerintem a csapatban.visca el barca írta:a tegnapi vereség egy az egyben az ő hibája. nem tudta motiválni a játékosokat ...
Felállás nem volt jó és előbb kellett volna cserélni mondjuk szünetben ezzel egyetértek.(bár nem tudom mi van Piquével, Alexis sérült volt, de Tello kezdetni így is butaság volt )
Remélem most már tényleg eldönti mi lesz, és marad mert ő illik legjobban a csapathoz intelligens, játékosok is szeretik. Nála jobb edzőt meg amúgy se találnánk(sőt lehet nincs is jobb, kinek a pep kinek a pepné).
Nem hiszem el hogy kell annál nagyobb motiváció hogy megverhetjük a real madridot és ezzel nagyon közel kerülünk a bajnoki címhez. 90x ezer ember azért jön ki hogy őket biztassa. Egy el classicon ne hogy már kedvtelenül motiváció nélkül menjenek ki a játékosok mert azoknak nincs helye szerintem a csapatban.visca el barca írta:a tegnapi vereség egy az egyben az ő hibája. nem tudta motiválni a játékosokat ...
furcsa ezt pont egy realostol hallanidaffy írta:akkor küzdhettek a bl indulásértvisca el barca írta:ha delboszkét' idehozzák helyette már alá is írtamSanama írta:a VB-n már a Spanyol válogatottnál látatjuk.
Én teljesen elfogadom az érveit ezzel kapcsolatban és szimpatikus is a hozzáállása,amiért 1 évekre ír alá.Mindamellett,h extra pluszt is adhat a csapatnak,amikor bejelenti a hosszabbítást.Eddig bejött,mert ugye jött a január-február környéki "tervezett" visszaesés,majd kezdtünk belelendülni és még Pep is letette a voksát a csapat mellett.visca el barca írta:
hosszabbítás:
azt h mit kéreti magát folyamatosan nem értem. ír egy 5 éves szerzodest, oszt' ha közbe megunja felbontja. kész. éhenhalni biztosan nem fog... engem spec idegesít ez az állandó 1 éves szerzodeskötés...
akkor küzdhettek a bl indulásértvisca el barca írta:ha delboszkét' idehozzák helyette már alá is írtamSanama írta:a VB-n már a Spanyol válogatottnál látatjuk.
ha delboszkét' idehozzák helyette már alá is írtamSanama írta:a VB-n már a Spanyol válogatottnál látatjuk.
És én a nemet is gondolom!daffy írta:ez esetben csak a nem lenne a logikus,különben nincs értelme.Bob_Marley írta:Lehet, hogy ez a várakozás rossz, de játékos szempontból talán rosszabb, ha értesülnek, hogy megy Pep miután kis családot kialakított maga körül, 1-2 ember teljesítménye vissza eshet!
Én azt sem tartanám butaságnak, hogy vége az idénynek, s akkor mond igent vagy nemet!
ez esetben csak a nem lenne a logikus,különben nincs értelme.Bob_Marley írta:Lehet, hogy ez a várakozás rossz, de játékos szempontból talán rosszabb, ha értesülnek, hogy megy Pep miután kis családot kialakított maga körül, 1-2 ember teljesítménye vissza eshet!
Én azt sem tartanám butaságnak, hogy vége az idénynek, s akkor mond igent vagy nemet!
Nincs mitdaffy írta:köszönöm a kimerítő választmiihii írta:...
még azt is el tudnám képzelni,hogy az esetleges bl döntő előtt odaáll a játékosok elé és azt mondja: ha azt akarjátok,hogy maradjak,akkor győztök
ibra percenként verné az öngólokat,ha maradt volna
köszönöm a kimerítő választmiihii írta:...
Erre a kérdésre nem fogok tudni válaszolni neked. Számomra is érthetetlen,h miért nem mondta ki már egy jó ideje a dolgot,de biztos megvan rá az oka,amit csakis ő tud.Én már meg sem próbálok belelátni a sorok közé,mert minden jel,vagy annak tűnő dolog erre vagy arra billenti a képzeletbeli mérleg nyelvét.Konkrétumok nélkül,pusztán a megérzésekre,belelátásokra támaszkodva nem lehet eldönteni a dolgot.Így nem marad más hátra,mint várni,h meghozza végre a döntést (ami talán benne már meg is fogalmazódott).daffy írta:ebben az esetben viszont mire vár? megnyugtatóbb lenne mindenkinek,még a játékosoknak is,ha lezárulna az ügy. ha igaz amit írsz,akkor csak azt tudom elképzelni,hogy távozik és nem akarja szezon közben felkavarni a játékosokatmiihii írta: Szerintem nem fogja közvetlenül befolyásolni a BL serleg.Nyilván valamilyen szinten bele fog szólni,de én úgy gondolom,h ennél sokkal nagyobb vonalakban gondolkodik,nem kupához köti a döntését
Korábban mindig a szezon közepén, olyan február fele hosszabbította meg a szerződését. Meglepődnék, ha maradna. Max. azt tudom elképzelni, ha megnyerjük a CDR-t/BL-t, vagy mind2-őt és utána. De ha semmi sem jön össze, vagy max. a CDR, sztem menni fog.daffy írta:én is a távozására tippelek. az oka:barca0417 írta:én már egyre inkább úgy gondolom hogy menni fog.... Én fáradtnak érzem... És őt olyannak gondolom, hogy ha nem érzi magát 100%-osnak nem folytatja...
Aztán majd kiderül..
-nem látom,hogy bejönnek az újítási kísérletei
-a hosszabbításnak a köv 2 napban meg kellene történnie,ha a logikát nézem
-enervált a csapat,még ha a bl-t be is húzza. pep híres a formaidőzítésről,mégis lézengés van. ha feladta a bajnokságot,akkor miért fárasztotta volna a csapatot,felment volna a "b"-vel,akiket lehet futtatni
én ezek miatt gondolom azt,hogy távozik,ugyanakkor érveim vannak a maradása mellett is,de mégis...
én is a távozására tippelek. az oka:barca0417 írta:én már egyre inkább úgy gondolom hogy menni fog.... Én fáradtnak érzem... És őt olyannak gondolom, hogy ha nem érzi magát 100%-osnak nem folytatja...
Aztán majd kiderül..
Én is egyre jobban ezt érzem. Azért nem 1 meccs volt, amikor 90 percet végigkiabálta, magyarázta, mutogatta. A Chelsea és a tegnapi meccsen alig állt föl a padtól. Pedig egyik meccsen sem voltunk reménytelen helyzetben.barca0417 írta:én már egyre inkább úgy gondolom hogy menni fog.... Én fáradtnak érzem... És őt olyannak gondolom, hogy ha nem érzi magát 100%-osnak nem folytatja...
Aztán majd kiderül..
ebben az esetben viszont mire vár? megnyugtatóbb lenne mindenkinek,még a játékosoknak is,ha lezárulna az ügy. ha igaz amit írsz,akkor csak azt tudom elképzelni,hogy távozik és nem akarja szezon közben felkavarni a játékosokatmiihii írta: Szerintem nem fogja közvetlenül befolyásolni a BL serleg.Nyilván valamilyen szinten bele fog szólni,de én úgy gondolom,h ennél sokkal nagyobb vonalakban gondolkodik,nem kupához köti a döntését
Azért a 2-6, 5-0, 1-3, vagy a BL döntők után sem nagyon jöttek elő ezek a hangok. Nézzük meg, h ez Pep 4. éve. Ez alatt a Sevilla elleni kupa elődöntő, az Inter elleni BL elődöntő, a Madrid elleni kupadöntő, és ez az El Clasico azok a párharcok, melyekből rosszul jöttünk ki. Ezek közül egyik sem volt nagy verés, mindegyik esetben nagyon kevésen múlott a siker. A másik oldalon meg sok hatalmas győzelem. Amíg ilyen a mérleg, nem hinném, h komolyabb változások kellenek. Azok a hibák, amiket felsoroltál a játékunkkal együtt járnak. Ha változtatunk rajta, megváltozik a játékunk is, és nem hinném, h jó irányba.bali 15 írta:Amikor Gijonokkal,Malagakkal,Deportivokkal meg ilyen efféle ellenfelekkel játszunk akkor valóban nem zavar senkit.Ezek a hibák mindig is meg voltak, de amíg mindent nyertünk nem zavartak senkit.
De amikor egy valamirevaló ellenféllel játszunk aki nagyon szervezett, akkor rendszerint előjönnek az általam korábban leírt hibák.
Amikor Gijonokkal,Malagakkal,Deportivokkal meg ilyen efféle ellenfelekkel játszunk akkor valóban nem zavar senkit.Ezek a hibák mindig is meg voltak, de amíg mindent nyertünk nem zavartak senkit.
Ezek a hibák mindig is meg voltak, de amíg mindent nyertünk nem zavartak senkit. Sztem ez a szisztéma úgy jó, ahpgy van, a hibákkal együtt. Ezeken lehetne változtatni, de lehet, h több lenne a negatív hatása a játékunkra, mint a pozitív. Nem tudunk távolról lőni, mert nincsenek igazán jó lövőink. Igazolhatnánk jó lövőket, de ők meg játékba nem tudnák hozni a szintet, ami nagyobb baj.bali 15 írta:Igen. De a leghozzánemértőbb szurkoló is látja azt, hogy ennek a szisztémának vannak olyan hibái amiket nagyon könnyen be lehet foltozni, félre ne érts, én nem tartozom azok közé akik el akarják űzni,de Pep semmit sem tesz, hogy ezeket a hibákat korrigálja.a többieket pedig megértem,h elkeseredettek, de gondoljanak abba is bele,hogy ez az egész szisztéma,amit csodálhatunk immáron 4.éve, vele működik.
-Nem tudunk távolról lőni
-Nincsenek olyan játékosok akiktől az ellenfél védelme beszarna, csak Messi van de ő meg csak 1 ember akit könnyű kivenni. Elvileg erre a célra hoztuk Alexist de ő is áldozatul esett Pep hülye taktikájának azzal, hogy posztidegen helyen játszatja. Nem értem..a csatárokból szélsőt, a szélsőkből csatárokat csinál.
-Én most nem azt mondom, hogy legyünk kontracsapat, de azért mégsem ártana az ha egy ici-picit gyorsabbak lennének a fiúk. Amíg Xavi forgolódik és Busquets adogat addig az ellenfél visszaér,összezár és kezdődik elölről a kétségbeesett és kumma unalmas tili-toli...
Igen. De a leghozzánemértőbb szurkoló is látja azt, hogy ennek a szisztémának vannak olyan hibái amiket nagyon könnyen be lehet foltozni, félre ne érts, én nem tartozom azok közé akik el akarják űzni,de Pep semmit sem tesz, hogy ezeket a hibákat korrigálja.a többieket pedig megértem,h elkeseredettek, de gondoljanak abba is bele,hogy ez az egész szisztéma,amit csodálhatunk immáron 4.éve, vele működik.
Igen, ez egy nagy kérdés, sajnos, de ez még inkább a jövő, mint a jelen. Talán Puyolon érzem az, h neki már nincs sok hátra a legmagasabb szinten, de ő nála ez már többször felmerült, de mindig rá tudott cáfolni az emberekre. Remélem most is így lesz. A másik szegény Abidal...talán őt kapásból nem sorolják legnagyobb Barca ikonok közé, de stabilitásával akár a védelem közepén, akár bal oldalán nagy szerepet játszott az elmúlt évek sikereiben. Érződik is a hiánya, de hát a sors kegyetlenül szólt közbe.A nagy kérdést ott látom, hogy a csapat magját képes lesz-e változtatni.