Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miért ne szólhatnánk? az én véleményem az, hogy BAROMSÁG eltiltani egy ilyen miatt. ez egyszerűen vicc (és igen, ugyanezt mondanám, ha duda csinálta volna ezt - ugyan miféle kárt okozott volna ezzel messinek? fordítva ugyanez áll). ez még csak nem is az a kategória, mint amikor valaki a levegőbe boxol, reflexből valaki felé üt.ozsimiki írta:Az tuti,h direkt nem köpte le,és az is,hogy direkt így köpött ahogy. Az a kérdés,h a teljesen "független" sportbíróság, vagy aki eldönti,h eltiltják e, azok mit gondolnak... bárhogy láthatják, és sokat nem szólhatunk ha eltiltják 1-2 meccsre. nehéz lehet eltűrni ha szívóznak az emberrel, elszokta, most egy kicsit szakadt a cérna, nem akkora nagy dolog.
van aki hurrogott, akkor is ment ez a "csalódtam benne" szöveg. én már akkor is azt mondtam, hogy mit vártatok? : DDDDDDmiihii írta:Sztem abszolút célzott köpet volt,de szándékosan nem a playát,hanem direkt elé ürítette a cuccost.Nem volt sportszerű,az szentigaz!Én nem ragozom túl,cs annyit mondok,h nekem belefér ettől függetlenül.Valamelyest mellette szól,h NEM KÖPTE LECSAK FELÉ KÖPÖTT!Figyelmeztető lövést adott le,eeennyi!
![]()
Ha nem hurrogtuk le anno az "Isten keze" akciónál,akkor most se törjünk pálcát felette![]()
Remélem gyakran ilyen jelenet nem fog lezajlani tőle!
nem volt "lőtávolság", így értettem. nézd meg rijkaardot, odasétált, belecsult völler fülébe, tiszta sor. vagy totti a vb-n.ozsimiki írta:chi omega írta:könyörgöm emberek, legalább egy méter távolságra volt dudától, hogy a francba tudta volna leköpni? az összes köpdöséses eset közvetlen közelről történt.
Ez jó, szerintem sem volt nagyon vészes,de úgy írsz arról az 1 kerek méterről,mintha 1 km lennenem azért,de 1 méter nem távolság ilyen esetben, és amúgy is már maga a szándék elítélendő.
"kiáll önmagáért, ha arról van szó, az ég világon semmi gond sincs ezzel."-chi omegaAndrisveres írta:Na ha DUDA köpte volna le messit akkor senki sem beszélne vagányságról meg az utcagyerekekről. Mindenki azt hangoztatná h milyen gusztustalan sportszerűtlen satöbb. egyeseknek objektívnak kell lenni messivel szemben is. ezt a kiss messi elqurta , csökkent a szememben.
chi omega írta:könyörgöm emberek, legalább egy méter távolságra volt dudától, hogy a francba tudta volna leköpni? az összes köpdöséses eset közvetlen közelről történt.
mezeibela írta:Andrisveres írta:Na ha DUDA köpte volna le messit akkor senki sem beszélne vagányságról meg az utcagyerekekről. Mindenki azt hangoztatná h milyen gusztustalan sportszerűtlen satöbb. egyeseknek objektívnak kell lenni messivel szemben is. ezt a kiss messi elqurta , csökkent a szememben.
na én meg ezzel értek egyet.