Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én úgy látom h Dudára célzott mert egy ideig felé néz és utána köp (itt most nem percekre gondolok), tehát nem az van h jobbra dönti a fejét és egyből köp. Ezt a 20. másodpercnél láthatjátok jól.Misi88 írta:Én csak ezt találtam : http://www.youtube.com/watch?v=gB4XB-wAgLYlionelmessi19 írta:Videot tud bármelyik újság prezentálni?
Addig engem nem érdekel ez az egész.
Igen. végülis ezért kapja a pénzét. Rúgdossák őt össze vissza de még motyogni sem motyog.lionelmessi19 írta:Más video kell ahhoz hogy ezt meg lehessen állapítani, és kétlem hogy lesz.
Amúgy nincs ember, aki ennyire bírná idegekkel a szabálytalnságokat mint Messi. Nálat többet talán senkit nem rúgnak fel.
Gesztus az tisztán látszik sajnos.d.OR írta: én legalább 10-szer megnéztem egymás után, és szerintem egyáltalán nem Dudára célzott..ha így lett volna, akkor Duda biztosan reagált volna valamit, nem?!
ez így van, ezért csodálkoztam már magán a felvetésen is, hogy ő valakit szándékosan leköpött. persze ő is emberből van.lionelmessi19 írta:Más video kell ahhoz hogy ezt meg lehessen állapítani, és kétlem hogy lesz.
Amúgy nincs ember, aki ennyire bírná idegekkel a szabálytalnságokat mint Messi. Nálat többet talán senkit nem rúgnak fel.
én legalább 10-szer megnéztem egymás után, és szerintem egyáltalán nem Dudára célzott..ha így lett volna, akkor Duda biztosan reagált volna valamit, nem?!fcbarcelonazsombi írta:Nem úgy tünik.matyi02 írta:Sztem nem dudára céloz !
Csak csul eggyet![]()
Ezt nem gondoltam volna!
Nem úgy tünik.matyi02 írta:Sztem nem dudára céloz !
Csak csul eggyet![]()
szerintem is, és még csak nem is találta el!matyi02 írta:Sztem nem dudára céloz !
Csak csul eggyet![]()
Igaz.... Hihetetlen Messi hibát követett el XDLG írta:Ki kell vizsgálni az esetet, ha köpött, büntetést nekiNe mondjátok, h csak azért ne kapjon, már róla van szó...ha Guti csinálta volna ezt, kiváncsi lennék, mit szólnátok.
akkor ennek a Dudánaak vagy kötél idegei vannak, vagy nem találta el Messi, mert meg se rezzent, ment tovább...Misi88 írta:Én csak ezt találtam : http://www.youtube.com/watch?v=gB4XB-wAgLYlionelmessi19 írta:Videot tud bármelyik újság prezentálni?
Addig engem nem érdekel ez az egész.