ez így van, ezért csodálkoztam már magán a felvetésen is, hogy ő valakit szándékosan leköpött. persze ő is emberből van.lionelmessi19 írta:Más video kell ahhoz hogy ezt meg lehessen állapítani, és kétlem hogy lesz.
Amúgy nincs ember, aki ennyire bírná idegekkel a szabálytalnságokat mint Messi. Nálat többet talán senkit nem rúgnak fel.
Leo Messi
- Andris
- Adminisztrátor
Más video kell ahhoz hogy ezt meg lehessen állapítani, és kétlem hogy lesz.
Amúgy nincs ember, aki ennyire bírná idegekkel a szabálytalnságokat mint Messi. Nálat többet talán senkit nem rúgnak fel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
én legalább 10-szer megnéztem egymás után, és szerintem egyáltalán nem Dudára célzott..ha így lett volna, akkor Duda biztosan reagált volna valamit, nem?!fcbarcelonazsombi írta:Nem úgy tünik.matyi02 írta:Sztem nem dudára céloz !
Csak csul eggyet![]()
Ezt nem gondoltam volna!
-
- Capitá del Barça
Nem úgy tünik.matyi02 írta:Sztem nem dudára céloz !
Csak csul eggyet![]()
Ezt nem gondoltam volna!

Nekem erről az esetről, Frank Rijkaard jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=qXmXpDfWUlM
LG-vel értek egyet, nem szabad kivételezni, ha Dudara "célzott" akkor megérdemli Messi az eltiltást!
http://www.youtube.com/watch?v=qXmXpDfWUlM
LG-vel értek egyet, nem szabad kivételezni, ha Dudara "célzott" akkor megérdemli Messi az eltiltást!
szerintem is, és még csak nem is találta el!matyi02 írta:Sztem nem dudára céloz !
Csak csul eggyet![]()
Gondolom látjátok hogy ez HÁTSÓ kameranézet. Amiből nem lehet sokat látni ha mondjuk köp egyet messi. Lehet csak elé köpött mivel Duda lese tojta. Szerintem semmi nem volt csak egy tipikus focis szokás. Köpködni a pályán 

- Misi88
- Jugador del Barça
Igaz.... Hihetetlen Messi hibát követett el XDLG írta:Ki kell vizsgálni az esetet, ha köpött, büntetést nekiNe mondjátok, h csak azért ne kapjon, már róla van szó...ha Guti csinálta volna ezt, kiváncsi lennék, mit szólnátok.

Csak a Rock, Csak a Metal, Csak a BARCA!!!!!!
Ki kell vizsgálni az esetet, ha köpött, büntetést neki
Ne mondjátok, h csak azért ne kapjon, már róla van szó...ha Guti csinálta volna ezt, kiváncsi lennék, mit szólnátok.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://www.youtube.com/watch?v=sZh9onJ0Gaw
na ez se lehetett rossz, ehhez képest messi semmit se csinált(amúgy szerintem nem is Dudára köpött)
csak a heces argentinokról jutott eszembe. és ő a szövetségi kapitány
na ez se lehetett rossz, ehhez képest messi semmit se csinált(amúgy szerintem nem is Dudára köpött)

csak a heces argentinokról jutott eszembe. és ő a szövetségi kapitány

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2008.11.03. 18:52:52-kor.
-
- Director del Fútbol
Hát nem tudom
Mögötte ment Duda csapattársa aki szintén nem reagált semmit. Nem lehet hogy nem is rá célzott?
Amugy az argentinoknak hamar elpukkan az agyuk Tevez is lámázott a bl döntőn
,pedig ő sem az a fajta.

Félni én is félek, de remélem, h nem lesz, illettve, h nem veri a Marca v másik ujság nagydobra.
Az újságban is azt irták, h nem találta el. De a szándék megvolt, sztem egy 2 meccses eltiltást megér ez, hiába Messiről van szó 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
akkor ennek a Dudánaak vagy kötél idegei vannak, vagy nem találta el Messi, mert meg se rezzent, ment tovább...Misi88 írta:Én csak ezt találtam : http://www.youtube.com/watch?v=gB4XB-wAgLYlionelmessi19 írta:Videot tud bármelyik újság prezentálni?
Addig engem nem érdekel ez az egész.
- Misi88
- Jugador del Barça
Én csak ezt találtam : http://www.youtube.com/watch?v=gB4XB-wAgLYlionelmessi19 írta:Videot tud bármelyik újság prezentálni?

Csak a Rock, Csak a Metal, Csak a BARCA!!!!!!
Teljesen igaz. Nem hiszem, h Messi ilyet csinálna, de ha csinált is csak akkor hiszem el, ha látok róla videot.lionelmessi19 írta:Videot tud bármelyik újság prezentálni?
- Andris
- Adminisztrátor
Videot tud bármelyik újság prezentálni?
Nehogy már a goal.com vagy a telesport mondja meg hogy mivan.
Marcán nem látom..
Nehogy már a goal.com vagy a telesport mondja meg hogy mivan.
Marcán nem látom..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.11.03. 18:38:31-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Duda van akkora patkány, hogy úgy felhergelje a Messit, hogy az leköpje. Mindenesetre nem egy rossz megoldás, mert amelett hogy aljas is, még el is tilthatják.
in to exile
Csalódnék benne, ha ez igaz. Nem mintha nem érteném meg, én is köptem már le vkit hirtelen felidnulásból, csak másnak ismertem meg.
- Pitoneiro
- Barça B
Úgy néz ki igaz ez a köpködös sztori, bár még az előzményeket nem tudni.
A marca már rá is harapott az ügyre, gondolom szeretnék elérni h Messi-t eltiltsák egy-két találkozó erejéig... remélem nem verik nagy dobra.
http://www.telesport.hu/messinel-messzi ... i-bajnokin
A marca már rá is harapott az ügyre, gondolom szeretnék elérni h Messi-t eltiltsák egy-két találkozó erejéig... remélem nem verik nagy dobra.

http://www.telesport.hu/messinel-messzi ... i-bajnokin

Força Barça!!!
-
- Jugador del Barça
"Lionel Messi could be in danger of losing his innocent, squeaky clean image after he was caught spitting at Málaga’s Duda during Barcelona’s stunning 1-4 win last Saturday." goal.com
Hát remélem ez nem igaz, Messiből nem nézném ki hogy csak úgy leköpi az ellenfelet, de nagyot csalódnék benne. Monjduk a Goal.com-ban nem lehet túlságosan megbízni hálistennek.
Hát remélem ez nem igaz, Messiből nem nézném ki hogy csak úgy leköpi az ellenfelet, de nagyot csalódnék benne. Monjduk a Goal.com-ban nem lehet túlságosan megbízni hálistennek.