Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez a minimum szerintem azok után hogy a klub nem problémázott igazán az olimpiát illetően..lluisllach89 írta:Az AFA megegyezett a Barcával így Messi barátságos meccsekre ebben a szezonban nem megy csak selejtezőkre!! Így legalább nem lesz annyira túlterhelve.
Ja, kell neki a pihenés is.lluisllach89 írta:Az AFA megegyezett a Barcával így Messi barátságos meccsekre ebben a szezonban nem megy csak selejtezőkre!! Így legalább nem lesz annyira túlterhelve.
Köszi!socio66 írta:Itt van,tessék:Ilúvatar írta:Erről lemaradtam... Jó lenne ha valaki belinkelné ide azt a fejes gólt
http://sotube.blogspot.com/2008/10/vide ... y-2-0.html
Itt van,tessék:Ilúvatar írta:Erről lemaradtam... Jó lenne ha valaki belinkelné ide azt a fejes gólt
Cambiasso, lábbal.Barcaforever írta:Grat a góljához.Ritka, h fejjel legyen eredményes.A 2. gól előtt is ő fejelt kapufára?
2014-ig, hogy mennyit keres, azt nem tudom.lluisllach89 írta:Hali! Vki meg tudná nekem mondani h Leonak meddig van szerződése a Barcával és hogy mennyit keres? Thx
Utóbbi hat meccsén csak döntetlenezett az Albiceleste, ami elfogadhatatlan számomra tőlük, mert nagy argentin fan vagyok. Legutóbb nyár közepén sikerült nyerni, akkor is csak barátságos meccsen, tétmeccsen legutóbb 2007. november 17-én (!) sikerült nyerniük....chi omega írta:"nem villog az utóbbi időben az argentin válogatott"
??
"nem villog az utóbbi időben az argentin válogatott"Lionel85 írta:Az olimpiáról egészségesen tért vissza, akkor nem utáltad a válogatottat? Nem a nemzeti csapat az oka, szükségük van Messire, mert nem villog az utóbbi időben az argentin válogatott, Messi pedig sok meccset játszott már idén, így érthető, hogy kicsit nehezebben regenerálódik most.
ha a magyar válogatottban játszana, akkor is ezt mondanád?szajko írta:Ez a baj a válogatott csapatoknál mindig megsérül valaki elvileg azt mondják nincs nagy baja és ha a meccsen komolyabb baja lesz?-mert edzésen kisebb fájdalmai voltak lehet meccsen kiujjul. Ezért utálom én a válogatottakat....na mindegy Leonak semmi baja se legyen akárcsak úgy mint mindent Barca játékosnak...
Jó lesz. Illetve "jó lenne".soadroli írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-k ... dat_-12931
Ott a pont... Ez az egyik oka annak, hogy imádom Messit.Ilúvatar írta:Lionel85 írta: Hát engem nem a combizma fogott meg, hanem az a seb, amit kapott a meccsen, de ahhoz képest, hogy felhasították a lábát, meg se nyikkant, hanem tovább játszott.
Ott a pont... Ez az egyik oka annak, hogy imádom Messit.Lionel85 írta: Hát engem nem a combizma fogott meg, hanem az a seb, amit kapott a meccsen, de ahhoz képest, hogy felhasították a lábát, meg se nyikkant, hanem tovább játszott.
Hát engem nem a combizma fogott meg, hanem az a seb, amit kapott a meccsen, de ahhoz képest, hogy felhasították a lábát, meg se nyikkant, hanem tovább játszott. Igaz ilyenkor az adrenalin-szint akkora, hogy nem érzi a sérülést, max. a meccs után 3-4 órával.Barcaforever írta:A képeken a meccsről figyeltétek, mekkora combizma van?![]()