Nero. írta:
Nem személyeskedés, de kivancsi vagyok hogy akik most pampogmak azok vajon önmagukkal is ugyanilyen maximalisták-e és kritikusak a munkájukban/tanulmányainkban.
Egy trófea nélküli szezon után megértem a negativ hangulat, de ez a pánik és kritizálás számomra szürreális a puszta tények tekintetében.
Ehhez képest Dembelét simán betaláltad már elég korán és azóta is elég sokszor, úgy, hogy még két teljes meccset nem játszott le egymás után, és a szezon eddigi nagy részében sérült volt.
Mik a puszta tények? Veretlenség meg minden, tudom. De engem pl. zavar, hogy az utóbbi időben 1 meccset leszámítva pocsék a játékunk, holott meglennének a játékosai hozzá, hogy nemcsak eredményes, de látványos és élvezetes focit játszunk. Érdekes módon, mikor felküldte a legerősebb kedzőt, ez így is történt. Ha fölál ma ugyanaz a csapat (kivéve ugye a sérültek), akkor valószínűeg egy félidő alatt lezárjuk a meccset, aztán lehet pihentetni, de Coutinhot és Dembelét nagyon nem is kell pihenetni, főleg a franciát, mert alig játszott eddig, pont, hogy erőltetni kéne a beépítését.
Nem az egész szezonos munkáját akarom lehúzni, mert azzal elégedett vagyok, de az új esztendőben nem igazán tetszik amit csinál. De bízom benne, hogy mást már tanul a hibáiból, befejeződik az esztelen rotáció, és megkezdődik a csapat kiélezése a tavaszi rangadókra.