Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak szemtengelyferdülése volt, és javítottak rajta!Capon írta:
Dani máskor is lehetne így beadni! Új kontaktlencsét kapott vagy mi van? A nézőtéren sem nyomorított meg 3 embert. Legközelebb is így kéne!!
Capon írta:Dani máskor is lehetne így beadni! Új kontaktlencsét kapott vagy mi van? A nézőtéren sem nyomorított meg 3 embert. Legközelebb is így kéne!!
Bizony. Én aki sokat szidtam már a beadásai miatt (bár már rég hoztam szóba) most meg kel hogy dicsérjem mert most kifogástalan volt.Pavel írta:Ma nagyon elkapta a fonalat. A beadásai a régiek voltak.
Hát nagyon régiek, mert nem is emlékszem, hogy a Barcában mikor ívelt be ennyi pazar labdát utoljára. Laposan azért szokott kiváló kiugratásokat adni, de most nem "csak" ebben jeleskedett.Pavel írta:Ma nagyon elkapta a fonalat. A beadásai a régiek voltak.
szerinted ezt komolyan gondolta?sjd írta: Ebből csak a marcára és a sportra kellett volna felnézned, hogy kiderüljön, mekkora kamu is ez a hír
Ebből csak a marcára és a sportra kellett volna felnézned, hogy kiderüljön, mekkora kamu is ez a hírrobertfcb írta: Forrás: NSO, sportexpress.ru, marca, sport, la gazzetta dello sport, oroszhirek.hu
Én se lepődnék meg egyáltalán...d írta:Simán kinézném belőle, hogy lelépne Mahacskalába, ha megkapja a kellő fizut. Viszont abból, hogy végül beadta derekát a csapat a fizetését illetően azért leszűrhető, hogy nagyon nehezen pótolhatónak tartják ők is, így azért komolyan kellene perkálni érte. Kétlem, hogy összejönne ez idén.