Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy fogalmaztam, hogy én. Ergo ez az én véleményem.Messias2 írta: Személyesen beszéltél Neymarral? Vagy mire alapozod azt a kijelentésedet, hogy biztosan marad.
ez jogos, de szerintem a PSG meg sem kereste volna Neymarékat ha nem lenne kifizethető kereteken belül a kivásárlási ár, és akkor Neymarnak se fordul meg a fejében a távozás lehetősége.pep71 írta:Hiába "csak" 220 millió a kivásárlási ára Neymar-nak, ha ő nem akar menni a PSG-be akkor amúgy is csak kapálózhatnak a csigazabálók...azért, ha Ney 220-ért fog távozni, azért annyiból már lehet igazolni 1-2 játékost akivel lehet pótolni..Messithebest írta:Én csak azt nem értem, hogy ezeket a kivásárlási árakat miért nem csapják fel az egekig, van ennek valami határa, vagy mi? CR7-é pl 1 milliárd ojró, Neymaré meg Messié is simán lehetne annyi, aztán akkor kapálozhatnának a csigazabálók, ahogy akarnak...
Hiába "csak" 220 millió a kivásárlási ára Neymar-nak, ha ő nem akar menni a PSG-be akkor amúgy is csak kapálózhatnak a csigazabálók...azért, ha Ney 220-ért fog távozni, azért annyiból már lehet igazolni 1-2 játékost akivel lehet pótolni..Messithebest írta:Én csak azt nem értem, hogy ezeket a kivásárlási árakat miért nem csapják fel az egekig, van ennek valami határa, vagy mi? CR7-é pl 1 milliárd ojró, Neymaré meg Messié is simán lehetne annyi, aztán akkor kapálozhatnának a csigazabálók, ahogy akarnak...
Személyesen beszéltél Neymarral? Vagy mire alapozod azt a kijelentésedet, hogy biztosan marad.Tromort77 írta:
Ez akkora bullshit, már ne is haragudj. Az nem változtat a tényen, hogy a végén lesz-e valóban Neymar ügy vagy sem. Az Eurobarcán megjelent hírek és a további facebook-os agymenést nem fogja igazolni az, hogy valójában van-e sztori a dologban. A meglévő hírek alapján röhejes cikkek születtek. Azóta ténylegesen van miről beszélni, miután érintettek is megszólaltak, vagy éppen a Barca játékosai megszólaltak. De addig a pontig egy brazil riporter jelentette és azt vette át mindenki. Objektív közlése a történésnek meg nem igen volt.
Ami maga az ügyet érinti. Én biztos vagyok benne, hogy maradni fog. PSG bosszúja, de ha más cégeken keresztül oldanák meg a finanszírozást az túl aggályos lenne egy ilyen klubnak. Nem lesz itt Neymarnak való utalgatás. Ami az ügy másik része, ha a történtek következtében új szerződést kap Neymar akkor a PSG meg is van, mert nem lesz elég büdzsé Verratti-ért futni. Továbbá Sanchez-es hírek eléggé felpörögtek.
Ebből az egészből nekünk bármiféle hasznunk származna?visca el barca írta:én ma azt olvastam, hogy már 96,7%-os a transzferpalesz77 írta:A 95%-os bejelentés, meg a "már ma hivatalos" után jönnek a hírek arról, hogy kétségei vannak, nem lesz ebből semmi innentől szerintem..Majd jövőre max.
![]()
amugy ha tényleg megy, azért barto helyében (bár ő nem ilyen), leülnék vele és olyan szinten halálra aláznám, hogy a gyerek bekussolva hagyná el a irodát. elmesélném neki hogy a barca több mint 110 éves történelmében csak egy kis porszem, semmi több, ráadásul hálásnak kellene lennie, hogy mi csináltunk belőle klasszist, és ilyenkor nem az a hála, hogy +3 negro cukorkáért elmegyek máshova mert ott több a haver.
sőt, ha már kint van usában, leülnék vele is meg az apjával is és ha menni akarnak, azon nyomban hazazavarnám az amerikai túráról és nagyjából kitiltatnám a nou camp környékéről. ha meg nem tetszik neki pereljen be minket
Én személy szerint arra gondoltam, hogy nyilatkoznak ilyen "200%-ig biztosan marad" és társaikat, majd egy hét múlva kalap, kabát.LG írta:Sok mindenért elő lehet venni, de Neymar ügyért szerintem nem.
Ez a kérdés engem is érdekelne.pitta19 írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ny-2581839
Nem valami ilyesmivel védekezett Bartou is Neymar kapcsán? Én még nem hallottam hivatalos megkeresést a PSG részéről, de már tárgyaltak is, úgytudom. Ha így van, volt, akkor nem szegett szabályt a PSG?
Ez akkora bullshit, már ne is haragudj. Az nem változtat a tényen, hogy a végén lesz-e valóban Neymar ügy vagy sem. Az Eurobarcán megjelent hírek és a további facebook-os agymenést nem fogja igazolni az, hogy valójában van-e sztori a dologban. A meglévő hírek alapján röhejes cikkek születtek. Azóta ténylegesen van miről beszélni, miután érintettek is megszólaltak, vagy éppen a Barca játékosai megszólaltak. De addig a pontig egy brazil riporter jelentette és azt vette át mindenki. Objektív közlése a történésnek meg nem igen volt.LG írta:Akik odáig mentek, hogy az Eurobarcát támadták, olyanokat köpködtek, hogy nso meg blikk színvonal, azok remélem egy kicsit magukba szállnak. Valahol persze értem, hogy nagyon irreálisnak tűnt az egész, de úgy gondolom, az oldal szerkesztői már bizonyították az elmúlt években, hogy alaptalan híreket nem tesznek közzé.
igen, így ránézésre. az elmúlt évek alapján ráadásul elég erősen befolyásolhatónak tűnik, apuka tuti telebeszélné a fejét, hogy ha süllyed a hajó és itt marad vége a karrierjének blahblablahrecrea írta:Így ránézésre?
Így ránézésre?visca el barca írta:palesz az első éve után megmondtuk, hogy max 3-4 évig lesz itt. amúgy is tipikus olyannak tűnik, aki ha süllyedne a hajó elsőként lépne lenagyatyesz írta:Ha idén nem megy, megy jövőre![]()
palesz az első éve után megmondtuk, hogy max 3-4 évig lesz itt. amúgy is tipikus olyannak tűnik, aki ha süllyedne a hajó elsőként lépne lenagyatyesz írta:Ha idén nem megy, megy jövőre
én ma azt olvastam, hogy már 96,7%-os a transzferpalesz77 írta:A 95%-os bejelentés, meg a "már ma hivatalos" után jönnek a hírek arról, hogy kétségei vannak, nem lesz ebből semmi innentől szerintem..Majd jövőre max.
Az apuka pénzéhességének köszönhetitek, hogy anno egyáltalán hozzátok igazolt.Kubla9 írta:Köszönhetjük a pénzéhes apjának.