Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kössz!!Messa írta:Igen, Eurosport, m1, v m2 nem tudom pontosan melyik, de valamelyik adja.soadroli írta:tv adja?
Na off vége.
Igen, Eurosport, m1, v m2 nem tudom pontosan melyik, de valamelyik adja.soadroli írta:tv adja?
légy optimista!holnap megmutatja,hogy 2010-ben a vb -döntőben is bírni fogja a terhet...lionelmessi19 írta:Csak aztán holnap rá ne cáfoljon Pelé szavaira, hamár ilyen korán felkelek miatta...
Ámen!tudomka958 írta:most olvasom a goal.com-on:pele szerint messi a világ legjobb futbalistája...
isten tartsa meg az éleslátását!
de szponzorok nélkül kb 10 millió eurót évente.tudomka958 írta:ne kotorássz más zsebében...!Capon írta:Az érdekelne, hogy kb. mennyit keres Messi! Nem tudja valaki?
egyébként valahol olvastam a legjobban kereső focisták listáját:messi 3. vagy 4. 23 millio euroval (beckham meg mindig első 32-vel,de itt gondolom minden benne van reklámok stb.)
feléért is ülnék a kispadon...
én ingyen is...tudomka958 írta:ne kotorássz más zsebében...!Capon írta:Az érdekelne, hogy kb. mennyit keres Messi! Nem tudja valaki?
egyébként valahol olvastam a legjobban kereső focisták listáját:messi 3. vagy 4. 23 millio euroval (beckham meg mindig első 32-vel,de itt gondolom minden benne van reklámok stb.)
feléért is ülnék a kispadon...
ne kotorássz más zsebében...!Capon írta:Az érdekelne, hogy kb. mennyit keres Messi! Nem tudja valaki?
Én láttam!!! Csak úgy kapcsolgattam, és egyszer csakk pufff! Ott egy Messi a tükörben!MQuC írta:Nem tudom látta-e már valaki az Aspire-es reklámot Messivel. Nem tudom mennyire új, de aranyos
Már számtalamszor észrevettem, hogy különös elképzeléseid vannak a fociról, a Barcáról. Ez nem feltétlen baj, hogy máshogy látod a dolgokat, sőt, néha mások szemét is fölnyitod, egy párszor bevallom az enyémet is fölnyitottad, de néha írgalmatlan baromságokat tudsz írni, és néha összefüggéstelen a logikád is. Az egyik mondatoddal ütöd a másikat. MÉG EGYSZER BOCS EZ NEM OFF AKART LENNI, CSAK VÉLEMÉNY, NEM KELL ELFOGADNI!!!vale írta: Msquito bocsáss meg de te szerintem nagyon kívülálló vagy ha ilyeneket gondolsz , néhányan (szvsz te is) elájultok attól hogy CRonaldo bicikli cselezik meg ezt azt csinál , meg jó a haja... de azok az angol védők kb annyira képzettek mint a magyarok , de tényleg nem véletlen hogy a magyar támadó focisták is ott játszanak és nem olasz vagy spanyol o.-ba , mivel angliába képzettlenebbek a védők a kis és közép csapatoknál. Van 3 erős csapat és anyi a többi spanyol 2. osztály szintje ez derül ki az UEFAból és BLből is , ez csak azért lényeges mert nem ugyanaz 31 gólt rugni jó csapatnak meg rosznak. A másik különbség az hogy Messi akkor cselez amikor szükséges és arról is szól a cselezés , nem arról hogy megállítom a labdát és csinálok 5 biciklicselt a védő pedig 5 méterre van tőlem , ráadásul CR cseleinek legtöbször nincsen célja ő csak kavarja a s.zart de nem cselez nem jut közelebb a kapuhoz , nem jut át a védőkön nem tud belőlük beadni. De a legnagyobb baj az hogy egyáltalán nincsen játékinteligenciája hogy ezt most mire értem azt nem kezdeném el boncolgatni mert nagyon hosszú , Messinek pedig ebből van a legtöbb és ez a legfontosabb talán a fociban , és Messi ezért lenne jó irányítónak , de megvannak a képességei ahoz hogy előrébb játszon.
És a lényeg az hogy CRonaldó normális csapatok ellen (Milán , Cselzi , Barca...) semmit nem tud mutatni mert egyszerüen eltüntetik a pályáról , Messi viszont azt csinál amit szokott.
http://www.youtube.com/watch?v=z8JZE9cJv8s emlékezhetünk Gattuso mennyire simán eltüntette , az a Gattuso aki Dinho árnyékát sem tudta követni.
Sőt, 30 évesen nyert vb-t, ahol a brazilok egyik legjobbja volt. Az ő hanyatlása a vb után kezdődött, a Milanban. Igaz, térdbántalmai 2002-ben szinte végig kínozták, a vb-re hozták igazán rendbe. A Barcában játszott ugyan a félig egészségesen, de az utolsó fél éve emiatt nem volt az igazi.Wolfsburg írta:Rivaldo még 28 utáni is klasszis