Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem is az egyik kedvencemzeus021 írta:A harmadik meznek én is szívesebben látnám a lazac színű helyett a sárgát, véleményem szerint az utóbbi 10 év legjobb idegenbeli szerelése volt.barca_bome írta:A hazai nagyon vagány, a vendég pedig nagyon egyedi és szép a színe is. A hazaiban is az tetszik, hogy élénkek a színek rajta és a sárga részek nagyon el lettek találva. A kapusmez nem az igazi, de az érdekel a legkevésbé, Valdés meg valamilyen oknál fogva amúgy is egyedi mezben van minden évben.![]()
Ui.: A harmadik mez az a lazac vagy milyen színű idei vendég mez lesz? Jobb lenne helyette a sárga sztem.
Ha egyszer lesz szerencséd eljutni barcelonába, ott a mai napig lehet kapni a nou camp shopban, én egy kluivertesre páláyzomCapon írta:A 99-es meznél nincs szebb!! Én még nem találkoztam olyan Barca szurkolóval akinek ne tetszene. Régi nagy vágyam venni egy ilyet. Van egy fekete Milan-os Maldini mezem ami a falra kívánkozik és már csak egy ilyen 99-es Rivaldo-s kéne az maga lenne a tökély.
szerk.: Bizony Bányász az hatalmas ereklye
Van szerencsém ilyenből birtokolni egyet. Gyönyörűszép. A Legszebb. Szivesen látnám örökös harmadik számú mezként..LM10 írta:
Nekem ez a kedvenc idegenbeli mezem.
A harmadik meznek én is szívesebben látnám a lazac színű helyett a sárgát, véleményem szerint az utóbbi 10 év legjobb idegenbeli szerelése volt.barca_bome írta:A hazai nagyon vagány, a vendég pedig nagyon egyedi és szép a színe is. A hazaiban is az tetszik, hogy élénkek a színek rajta és a sárga részek nagyon el lettek találva. A kapusmez nem az igazi, de az érdekel a legkevésbé, Valdés meg valamilyen oknál fogva amúgy is egyedi mezben van minden évben.![]()
Ui.: A harmadik mez az a lazac vagy milyen színű idei vendég mez lesz? Jobb lenne helyette a sárga sztem.
ez sem jó sztem. volt arany ilyen mez, de függőleges csíkkal (és igen, 01/02-ben 2., majd egy évre rá 3. számú)Rivaldo11 írta:Gauchomester: : Bár most nem esküdnék meg rá, de azt hiszem akkor egy aranyszinű, mezünk volt a 2. számú, középen vizszintesen futó szélesebb kék csíkkal.
Ez a mez volt a következő évben a 3. számú. Akkor, 2002-2003-as szezonban a 2. számú mezünk kék volt, mellén átlóban futó, azt hiszem gránátvörös-kék csíkkal
Gauchomester írta:Kedves (elsősorban idősebb) Barca-szurkolótársaim!
Ma, hogy bemutatta a klub az új garnitúrát, elfogott egy kis nosztalgia, és felkutattam, milyen mezben is játszottak a régi nagyok. Mármint, akik számomra régi nagyok, gondolok itt a Rivaldo vezérelte alakulatra. Egy apró hiba csúszott csupán a gépezetbe. És sehol sem találom rá a megoldást. A régi mezeket végigkutatva egy foltra leletem, mégpedig arra, hogy a mindenki nagy kedvencévé vált centenáriumi 1999-2000-es mez cseréje, idegenbeli párja a csillogó ezüst színű, a hónalján gránátvörös-kék sávval. Idáig nincs is baj, de a következő szezonban, amikor a félbevágott hazait felváltotta a szintén galléros, középen vastag piros, szélén keskenyebb kék sávos mez....nem találok arra utaló jelet, hogy lett volna második számú mez. Se újságban, sem semmilyen videón nem láttam ilyet. Az 1999-2000-es szezonban ebben az ezüstben lőtt Rivaldo 3-at a san Siroban...na de a Liverpool ellen 2001 őszén is ebben a mezben búcsúzott a csapat az UEFA-kupától. Az eurobarcán lévő meztörténet is a 2001-es évre 3. számú mezként írja az ezüstöt, de akkor milyen volt amásodik számú?
Akinek vannak bizonyítékai erre a problémámra, vagy akit érdekel a kérdés, és választ talál rá, kérem egészítse ki ismereteimet.
Köszönöm!
Szerk. a Milan elleni meccs a 2000-2001-es szezonban volt, elírtam...abban az évben a Fiorentina volt az olasz ellenfél a csoportban. De az ezüst mez stimmelt.
Ahogy olvastam a kérdést elkezdtem rajta morfondírozni én is, és most hogy írod ezt az arany színű mezt nekem is ez rémlik.Rivaldo11 írta:Gauchomester: : Bár most nem esküdnék meg rá, de azt hiszem akkor egy aranyszinű, mezünk volt a 2. számú, középen vizszintesen futó szélesebb kék csíkkal.