Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez már nem új dolog,mindenki tudja hogy gyakran bulizgat. Viszont a magyarázata nevetséges,de ez már a Milan vezetőségének a dolga,hál' istennek.Livia Drusilla írta:Itt is fenn van, elég hiteles?
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=1397
No igen...ha akarja...Boixos írta: sok meló van még a gyerek előtt, ha utol akarja érni magát.
Így van. Fájó szívvel, de egyet kell értsek Mikivel.ozsimiki írta:nincs semmi tutlopakodo írta:
tipikusamúgy ezt a samsungon olvastad tut
![]()
ez az infó egy sokkal hivatalosabb fülestől van
![]()
+Ronnie szavait még ott sem másítják meg, márpedig buli ténye,tény![]()
dehát brazilok vérében benne van
![]()
Véleményem szerint a buli nélkül se mutatott volna semmi komolyat, egyszerűen már nem lesz a régi, akárhogyan is szeretné a focivilág.
nincs semmi tutlopakodo írta:
tipikusamúgy ezt a samsungon olvastad tut
![]()
tipikusozsimiki írta:Link nincs ,de tudomást szereztem róla,hogy Ronnie a brazil csapat vébéselejtezője után rióban bulizott, majd rémgyenge teljesítményt nyújtott a Genova ellen, így le is kapták a pályáról második félidőre, ROnnie buli tényét nem is cáfolta, csak azt,h nem hajnali 4-5-6kor hagyta abba, hanem MÁR HAJNALI 2KOR ALUDT![]()
![]()
![]()
látom teljesen profi lett azóta mióta elment
Nos igen , ez az amivel nem szállok vitába mert szerintem ez nem így van.mr. írta:Vale! Tudod miért nem ment Ronaldinhonak? Mert nem is akarta hogy menjen neki!(buli, edzés kerülése stb.) És ezek után én is azt kívánom hogy szenvedjen, mert magát süllyesztette le!
Teljesen egyetértek. Annyival kiegészítve h sok szerencsét Ronnie. Legyél a régi de ellenünk mindig ezt a formádat hozzd a Real ellen meg mindig a régit:DBoixos írta:sztem los dumájától függetlenül sem fog különösebben menni ronaldinhonak a bugi, egyik pillanatról a másikra nem fog a pár évvel ezelőtti szintjén mozogni.
a milan meccsen sztem elég fos volt, adott 2-3 zsugát, na de ezt egy ronaldinhónál ünnepelni kellene? mozgás nulla, masszív tinglitangli végig, mindezt hozzávaló partnerekkel. nem is csoda, h megégtek.
sok meló van még a gyerek előtt, ha utol akarja érni magát.
a táj csávó mögött az arabok álltak végig állítólag.LG írta:De akkor asszem, h még nem volt az új tulaj a Citynél. Persze a táj csávó sem volt csóró, de azért lehet az arabok adtak volna olyan szerződést Dinhonak, amit aláir.Perrero írta:nem úgy értem.. hanem, hogy hiába adott volna érte a man city 200 mrd fontot, R10 mondhatott volna nekik nemet is... -ill. végülis mondott is
De akkor asszem, h még nem volt az új tulaj a Citynél. Persze a táj csávó sem volt csóró, de azért lehet az arabok adtak volna olyan szerződést Dinhonak, amit aláir.Perrero írta:nem úgy értem.. hanem, hogy hiába adott volna érte a man city 200 mrd fontot, R10 mondhatott volna nekik nemet is... -ill. végülis mondott is
Értem én.Perrero írta:nem úgy értem.. hanem, hogy hiába adott volna érte a man city 200 mrd fontot, R10 mondhatott volna nekik nemet is... -ill. végülis mondott is
Hát, valóban. A szurkolóknak nem mind1, hogy mennyit kap érte a Barca?Perrero írta:az senkit nem érdekel h ki mennyit ad érte, a játékos dönthet h aláir-e vagy nem