vagy csak .. vaka vakaInitom írta:Nem tudom kinek tűnt fel,de Pique 22 -t mutat a kezével nem?
nekem úgy tűnik...üzenet Abidalnak...
Fifából szerváltaInitom írta:Nem tudom kinek tűnt fel,de Pique 22 -t mutat a kezével nem?
Pedig már azt hittem valami okosat is felfedeztemKovi írta:Anno az Atléticónak lőtt gólja után is ugyanez volt, szóval csak valami véletlen lehet.Initom írta:Nem tudom kinek tűnt fel,de Pique 22 -t mutat a kezével nem?
Itt a kép.
Anno az Atléticónak lőtt gólja után is ugyanez volt, szóval csak valami véletlen lehet.Initom írta:Nem tudom kinek tűnt fel,de Pique 22 -t mutat a kezével nem?
Hiányoltam a gólörömből a táncotMessithebest írta:Mekkora gólt vágott PiquéEste biztos volt Waka Waka Shakiraval
![]()
Szép volt Gerard
És ne feledd a madridi 6-2-t se, ahol szintén szemfüles gólt szerzett. Van benne tehetség, de azért még mindig a védelemben képes jobb teljesítményre.samy85 írta:lehet Gerrard csatárként kezdte? Mert tavaly az inter ellen gyönyörű lövőcsel után higgadtana kapuba terelte a lasztiit, itt meg hasonlóan gyönyörű megoldást választott... hihetetlen Pique...... Ez visszahozza a régi Pique-t...
Shakirát nem eldönti Gerard, hanem megdöntisjd írta:Már a Shaktar-t is Shakirának olvasommessideco írta:Hatalmas kincs ez a Piqué gyerek. A rosszabb forma után el tud dönteni egy rangadót.
A Shaktar ellen is valami hasonlót![]()
![]()
Már a Shaktar-t is Shakirának olvasommessideco írta:Hatalmas kincs ez a Piqué gyerek. A rosszabb forma után el tud dönteni egy rangadót.
A Shaktar ellen is valami hasonlót
Ja csatár volt úgy emlékszem. Sergio biztos az volt anno.samy85 írta:lehet Gerrard csatárként kezdte? Mert tavaly az inter ellen gyönyörű lövőcsel után higgadtana kapuba terelte a lasztiit, itt meg hasonlóan gyönyörű megoldást választott... hihetetlen Pique...... Ez visszahozza a régi Pique-t...