LG írta: ↑2020.11.07. 11:33:14
A Messi-függőség már évek óta komoly probléma. Ott volt ráadásul a nyári cirkusz, na azután Koemannak komolyan át kellett volna gondolnia az argentin helyzetét a csapaton belül. Ez nem történt meg, ugyanúgy rá akarta építeni a csapatot, a jövő Barcáját. És ez baj!
Egy fórumtárs remekül leírta a problémát: Koeman is toldozgatni-foltozgatni akar, pedig a csapat gerincét kéne lecserélni. Az igazolások el lettek mismásolva, de akkor legalább csapaton belül próbálja meg már Piquet, Busit, SR-t - most már sajnos azt kell mondjam, hogy Messit is - háttérbe szorítani. Ráadásul ők a kapitányok is. Szegény Messi, aki sosem volt erre feladatra alkalmas, a 8-2 után pedig teljesen hiteltelen lett... de nem volt töke Koemannak elvenni tőle a szalagot.
Szóval ugyanazok az emberek határozzák meg a csapatot a pályán és öltözőben is. Akkor mégis mit várhatunk? A szerkezet-váltás és néhány fiatal beépítése ide már édeskevés az áttöréshez.
Szerintem jól látod a problémákat, csak rossz embert hibáztatsz.
Azt már leírtuk sokszor, hogy szerencsétlennek belengették a szabad kezet, 3 lejáró szerződésű játékost szeretett volna, ami egyáltalán nem lehetetlen küldetés, egyiket se kapta meg. Csapaton belül pedig nincs sok alternatíva.
A Pique-Lenglet kettősből én még mindig előbb vágnám ki a franciát, de ugye erre sincs jelenleg lehetőség.
A 3 "vkp"-t igyekszik rotálni, de ott is kaphatna még kevesebb percet Busquets, de ha öszvissz 2 védő van, akkor muszáj De Jong-ot hátratolni, tehát itt sincs nagy mozgástere.
SR pedig szerintem nem akkora probléma, de Ő tipikusan az a játékos, akinek csak cserének kéne lennie. Kezdőként el kell felejteni, reméljük Dest a továbbiakban is legalább ennyi percet kap majd.
Mess-vel lövésem nincs mi a cél. Nyilván amikor ennyire instabil a helyzete mindent megtesznek, hogy nyáron hosszabbítson, ezért játszatni kell. Mindenhogy, de főleg anyagilag jobban járnánk, ha minél hamarabb elengednénk, főleg úgy, hogy elvileg ha kitölti a szerződését (ami június), akkor jár neki egy 70 milliós bónusz. És ezután még ingyen lelép

A CSK karszalagot meg még mindig az öltöző szavazza meg és nem az edző.