2021.08.27. 07:22:18
Én a magam nevében tudok nyilatkozni: bennem tényleg volt plusz düh Umtiti felé attól, ha a sámános kezelést olvastam itt, és a konzervatív kezelés hallatán kevésbé pikkelek rá. Biztos torzít már a memóriám, de nekem nem olyan hangvételűnek tűntek a samanozos hozzaszolasok, mint amiknel az írója tisztában van azzal, hogy ezt a konzervatív kezelés vicces szinonimajakent használja, hanem full komoly volt, hogy itt Umtiti egy önfejű kokler, aki ezo vonalon hulyeskedik, ahelyett h az orvosokra hallgatna. Én meg pl felületes voltam és simán átvettem ezt. Szóval én csak magamból indulok ki ezzel, de elkepzelhetonek tartom, hogy másokban is egy negatív irányba elfogultabb hozzaallas alakult ki irányába attól, hogy terjedt ez a sámános mondás.
Mindenesetre ha mar itt marad, akkor szeretném legalább néhány komoly meccsen megnezni a kezdőben, folyamatosan. Akkor derülhetne ki, hogy mit tud még valójában. Ha végig lelátózik, aztán néha a semmiből bedobja, akkor magyarázható lenne azzal az esetleges bénázása, hogy nincs játékban.
De reálisan nézve nekem egy szép utópianak tűnik az jelenleg, hogy feltamad és a régi lesz. A tavalyi teljesítménye kritikán aluli volt, és akármilyen jó számokat is produkál, nem tudom, hogy fel lehet-e támadni egy olyan elmérgesedett kapcsolatban, mint ami közte és a klub között kialakult. Azt tudom elkepzelni, hogy Koeman számára az ő helyzete pont egy olyan terep, mint Puigé, ahol megint megmutatja majd, hogy milyen következetesen tartja magát ahhoz, amit mondott, mindentol függetlenül. Sőt, lehet ki is lesz adva neki, hogy Umtiti ne nagyon jatszon.