Carles Puyol
http://www.youtube.com/watch?v=j9IpgxncDCg" target="_blank 

-
- aka Game90
Legend!
Ebben a szezonban azért kaphattál egy kis ízelítőt.Gareth Tello írta:Egyelőre nem tudok elképzelni egy Puyol nélküli Barcelonát.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
15 év, magasságos.. micsoda pályafutás, beleborzongtam. Az utolsó mohikán is távozik vele, ha valaki ő az volt. Azt mondták Barca, mindig ő, Xavi, Iniesta jutottak eszembe. Ő volt egy generáció, de egy korszak szíve, mozgató rugója, mint játékos mint ember példaértékű, igazi harcos aki sose rettent meg, remélem év végén magasba tudja emelni a legnagyobb és legszebb serleget, megérdemelné. Azt gondoltam ő lehet a következő Maldini, de azért 15 év, ekkora terhelést már nem bír el a legenda. Egy élmény volt Puyi, felejthetetlen élmény, megismételhetetlen.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- shutterisland
- Director del Fútbol
fura lenne más csapat mezében látni, de azért remélem lesz még 1-2 normális szezonja, ha úgy dönt, hogy folytatja a pályafutását alacsonyabb szinten.
persze az lenne a legszebb, ha innen vonulna vissza, de mégis inkább valami kisebb csapatból, vagy az araboktól egy kis levezetés után, mintsem az orvosi szobából.
a csapatot valóban nehéz lesz elképzelni nélküle, de sajnos már nem a játéka miatt, hanem a szíve és személye miatt.
az idő vasfoga és a sérülések a legnagyobb küzdőket is lenyomják idővel.
sok sikert...és gracías, capitá!
azért a bánat közepette reménykedjünk, hogy legalább veszünk most már középhátvédet.
persze az lenne a legszebb, ha innen vonulna vissza, de mégis inkább valami kisebb csapatból, vagy az araboktól egy kis levezetés után, mintsem az orvosi szobából.
a csapatot valóban nehéz lesz elképzelni nélküle, de sajnos már nem a játéka miatt, hanem a szíve és személye miatt.
az idő vasfoga és a sérülések a legnagyobb küzdőket is lenyomják idővel.
sok sikert...és gracías, capitá!

azért a bánat közepette reménykedjünk, hogy legalább veszünk most már középhátvédet.

- visca el barca
- Presidente del Barça
15 év hogy elszállt, atyaég. hú és mennyi emlék. igazi sportember volt és az is marad mindörökre. nálam ő testesíti meg az igazi sportolót, igazi mintakép a fiataloknak
multkor irt ide valaki egy nagy monologot, h mit is jelent puyol, keressétek meg, jo kis írás volt.
furcsa lesz nélküle a csapat, rettenentesen hianyozni fog. azt mondjuk nem értem ha belefáradt a sok sérülésbe akkor minek folytatja, de szíve rajta. szinte biztos vagyok benne, hogy egy napon még visszatér hozzánk, simán eltudnám képzelni az utánpótlásba, biztos óriási motiváció lenne a lurkóknak ha egy ekkora ikon foglalkozna velük. én még egy szobrot is csapatnék neki, bőven megérdemelné
remélem a srácok már csak miatta is odacsapnak a bajnokságnak/bl-nek
MINDEN JÓT MESTER!
multkor irt ide valaki egy nagy monologot, h mit is jelent puyol, keressétek meg, jo kis írás volt.
furcsa lesz nélküle a csapat, rettenentesen hianyozni fog. azt mondjuk nem értem ha belefáradt a sok sérülésbe akkor minek folytatja, de szíve rajta. szinte biztos vagyok benne, hogy egy napon még visszatér hozzánk, simán eltudnám képzelni az utánpótlásba, biztos óriási motiváció lenne a lurkóknak ha egy ekkora ikon foglalkozna velük. én még egy szobrot is csapatnék neki, bőven megérdemelné
remélem a srácok már csak miatta is odacsapnak a bajnokságnak/bl-nek
MINDEN JÓT MESTER!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Capon
- Llegenda del Barça
Puyi nélkül nem lesz az igazi!
Pont az megy el aki mindig szívvel lélekkel játszott és ez az ami egyre inkább kezd hiányozni a csapatból. Nagyon nem jó ez így.
Rettenetesen fog hiányozni!
Pont az megy el aki mindig szívvel lélekkel játszott és ez az ami egyre inkább kezd hiányozni a csapatból. Nagyon nem jó ez így.
Rettenetesen fog hiányozni!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Deus
- Boixos Nois
Puyol testesíti meg a sportszerűség fogalmát:
https://www.youtube.com/watch?v=XwRCkUOSPj4" target="_blank
Áh, mi lesz velünk nélküled a következő szezonban, s azután? Ó Puyi
https://www.youtube.com/watch?v=XwRCkUOSPj4" target="_blank
Áh, mi lesz velünk nélküled a következő szezonban, s azután? Ó Puyi

-
- Az Év fórumozója 2013
The recovery from my knee injury was more difficult than they said it would be. I cannot perform anymore at the level I'd want.
I will give everything until the end of the season. I don't yet know what I'll do after that. I first need to rest, then we'll see.
Egyelőre nem tudok elképzelni egy Puyol nélküli Barcelonát.
Köszönünk mindent, Puyi! Legenda vagy.
I will give everything until the end of the season. I don't yet know what I'll do after that. I first need to rest, then we'll see.
Egyelőre nem tudok elképzelni egy Puyol nélküli Barcelonát.
Köszönünk mindent, Puyi! Legenda vagy.
-
- Barça C
Mostmár hivatalos!!! Puyol a szezon végén elhagyja a Barcát!!! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára donatiesto 2014.03.04. 16:25:49-kor.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem sokkol a hír várhó volt.
Mondjuk kicsit csalódott vagyok, hogy nem innen vonul vissza, még ha gondolom nem is rivális csapathoz fog igazolni, de ha úgy érzi, hogy tudja akkor folytassa csak.
A csapat felelőssége hogy méltóan kupával a kézbe búcsúzhasson.
A vezetőség felelőssége találni egy méltó örököst.
Mondjuk kicsit csalódott vagyok, hogy nem innen vonul vissza, még ha gondolom nem is rivális csapathoz fog igazolni, de ha úgy érzi, hogy tudja akkor folytassa csak.
A csapat felelőssége hogy méltóan kupával a kézbe búcsúzhasson.
A vezetőség felelőssége találni egy méltó örököst.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Capitá del Barça
Bármilyen döntést hoz a Kapitány az érthető és elfogadható. Hihetetlenül fog hiányozni, nagyjából azóta nézem rendszeresen a csapat meccseit, mióta ő bemutatkozott (előtte ugye ritkán szerepelt magyar adókon a Barca). Legutóbb Pep távozása fájt ennyire. Űrt fog maga után hagyni, ahogy már most is érezhető a pályán, hogy nincs jelen. Nem is a fizikai jelenlét, hanem a hozzáállás, a küzdeni akarás, ami pótolhatatlan, ha ott volt a pályán, akkor Pique is szilárdabban játszott.
Sok sikert neki, remélem hamar visszatér a klubhoz. Halkan jegyzem meg, nagyon remélem a klub nem sugallta neki ezt a döntést, Abidal óta kételkedem.
Sok sikert neki, remélem hamar visszatér a klubhoz. Halkan jegyzem meg, nagyon remélem a klub nem sugallta neki ezt a döntést, Abidal óta kételkedem.
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Jöjjön a Fradiba 

" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
- bennike123
- Jugador del Barça
Miatta szerettem meg a Barcát még 2006-ban, bravúros meccse volt, kár hogy így az utóbbi időkben nem tudott a fullon játszani, hiányozni fog
de még van hátra majdnem féléve nálunk, remélem láthatom még, hogy Puyol mire is képes 

Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
Kapitány, Kapitányom!
Teljességgel meg tudnám érteni a döntését... Habár élőben sosem volt szerencsém látni, azért annyi szerencsém mégis volt, hogy abban a korban nőhettem fel és játszhatott ő is, ahol végig kísérhettem a pályafutását, még ha képernyőn keresztül is. Arany betűkkel írják a nevét és fogják majd a többiekét is írni a futball históriás könyveiben, egy igazi bajnok, aki sosem ismert félelmet vagy vereséget, A Kapitány, bármilyen csapat számára, legyen az sport vagy magánélet. Köszönöm, Kapitányunk!

Football, bloody hell. /SAF/
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Az El Capitánóról csak jókat lehet mondani, mindenkinek óriási példakép, nekünk szurkolóknak, játkosoknak, ellenfeleknek, mindenkinek!
Várjuk még meg azért, hogy tényleg megy-e, és ha igen akkor hova.
Európában leginkább a Berlusconi vezette öregek-otthonában tudnám elképzelni, mert többször is nyilatkozta már Puyol, hogy oda szivesen menne, illetve Berlusconi különböző ügyei miatt, most nem szivesen ölne a csapatba pénzt. Bár ott se lenne kevesebbet sérült.
Ha pedig elmegy, Amerikába, arabokhoz vagy akárhová, nem hiszem, hogy bárki is megszólhatná érte.
Szerintem maga miatt és a klubb miatt is menne el, érzi, hogy nem tud már annyit adni, és átadja a helyét!
Xavi-ban megvan az ami egy csk-hoz kell. Csak ő se fiatal, és rajta kivül nem tudom kiben lenne meg az a plusz, hogy vezér legyen, a pályán is meg az öltözőben is.
Várjuk még meg azért, hogy tényleg megy-e, és ha igen akkor hova.
Európában leginkább a Berlusconi vezette öregek-otthonában tudnám elképzelni, mert többször is nyilatkozta már Puyol, hogy oda szivesen menne, illetve Berlusconi különböző ügyei miatt, most nem szivesen ölne a csapatba pénzt. Bár ott se lenne kevesebbet sérült.
Ha pedig elmegy, Amerikába, arabokhoz vagy akárhová, nem hiszem, hogy bárki is megszólhatná érte.
Szerintem maga miatt és a klubb miatt is menne el, érzi, hogy nem tud már annyit adni, és átadja a helyét!
Xavi-ban megvan az ami egy csk-hoz kell. Csak ő se fiatal, és rajta kivül nem tudom kiben lenne meg az a plusz, hogy vezér legyen, a pályán is meg az öltözőben is.
- diagonal
- Jugador d'estrella
Nagy kedvencem volt, igazi ikon. Ez már abszolút a levegőben volt, szóval még csak nem is meglepő, nyilván ő is érzi, látja hogy a karrierje végére ért. Szerintem az lenne stílusos ha innen a Barcától vonulna vissza és sehova nem menne el már levezetni.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Várható volt, hogy nem fogja tovább folytatni. Ő tudja a legjobban, hogy mennyire van hasznára a csapatnak és mennyire bírja még a terhelést. Sokan tényleg nem tudják felmérni a helyzetüket és csak azért is erőltetik.
Abban meg az ő esetében semmi kifogásolni valót nem látnék, ha elmenne még 1-2 évet játszani a tengerentúlra. Biztosak lehetünk benne, hogy nem a pénz miatt tenné.
Abban meg az ő esetében semmi kifogásolni valót nem látnék, ha elmenne még 1-2 évet játszani a tengerentúlra. Biztosak lehetünk benne, hogy nem a pénz miatt tenné.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- neobarca
- Director del Fútbol
Biztos vagyok benne, hogy játszani akar. Viszont az egészsége már nem engedi meg, hogy a Barca szintjén. Araboknál ugyanakkor el tudna még lötyögni 1-2 évet levezetésképp. Sokan csinálják és nem feltétlen a lóvé miatt.kanty írta:Nem hiszem, hogy a pénz hajtaná, szerintem csak elakar játszani még 1-2 évet.visca el barca írta: egyébként én csalódott leszek ha nem volnul vissze és elmegy pénzt hajtani az arabokhoz. tudom h ez divat mostanában, de akkor is. ha egészséges lenne és ugy nem játszatnák, akkor még megérteném, de így
Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Annyi az egész, hogy, ha még fél szezonban sérült is, de jó néhány meccset lehozhat egy kisebb csapatban, viszont a barcával nem akar kitolni, hogy visszahúzza, s mivel játszani akar, vált. Ha egyáltalán igaz az a része, hogy másik csapatba megy. Majd az idény végén minden kiderül. Nagy változások lesznek egyébként is a szezon végén.

Nem hiszem, hogy a pénz hajtaná, szerintem csak elakar játszani még 1-2 évet.visca el barca írta: egyébként én csalódott leszek ha nem volnul vissze és elmegy pénzt hajtani az arabokhoz. tudom h ez divat mostanában, de akkor is. ha egészséges lenne és ugy nem játszatnák, akkor még megérteném, de így
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Xavi, Iniesta, Messi aztán Piqué lesz a kapitányi sorrend szerintem, bár Cescnek jobban örülnék Piqué helyett.... Ha Xavi marad....
Mi azzal a gond, ha valaki elmegy még pénzt keresve levezetni? Ez nem mostanában divat, évtizedekkel ezelőtt az USA-ban vezettek le sokan.
"I may be wrong, but I doubt it."
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért várjunk már meg vmi hivatalos dolgot. egyébként én csalódott leszek ha nem volnul vissze és elmegy pénzt hajtani az arabokhoz. tudom h ez divat mostanában, de akkor is. ha egészséges lenne és ugy nem játszatnák, akkor még megérteném, de így 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...