Nem egészen.Ronal.10 írta:milan-Bolonya 15.00 Sport2 dinho-sheva kezdöbe.. lássuk
Sőt, itt még mindig messze ő lenne a legjobb, ugy oktatná az nb1-et, mint annno a világot...meg itt lőhetne félpályás gólt is, ami a nagy álmaCFirpo3 írta:Ha már csak azért focizik, mert szeret és nem a pénzért, akkor jöjjön el az NB1-be. Itt biztos nem kapna sok pénzt.
Nem valószínű.. Ronaldinhot jelen pillanatban jobban visszafogják a fizikai problémái, és mindenek előtt azt kéne leküzdeni, majd csak azután visszatérni az eredetire, a mentálisra, szvsz.Livia Drusilla írta:Bocs, most olvastam az NSO-n, h a bronzmeccsen öszekapták magukat a belgák ellen. A meccset nem láttam, így nem tudom, mennyire igaz, h a brazilok uralták a meccset, és Ronaldinho is jól játszott???
Muszáj vitatkoznom!vale írta:Másrészt nem tudom miért várjátok el hogy ő legyen a világ legjobbja folyamatosan , az ő kora már lejárt , most jön majd Messié , aztán Pato , aztán Krikics... neki már megvolt , túl van rajta. Más játékosokra mint Ronaldo , Zidan , Figo furcsa mód nem ordítottak/tanak folyamatosan hgy a k--va an.yád már megint nem te vagy a legjobb , pedig ők is nagyon messze vannak tőle. Ő már csak azér focizik mert szeret , nem a pénzér , nem azért hogy a legjobb legyen... ezek már megvannak neki. Ezt fogadjátok el és hagyjátok ezzel.
Khm. Olvasd végig mégegyszer, és tisztán kitűnik a hsz-emből, hogy azt az "utólag könnyű okoskodni"-t magamra értettem.chi omega írta:mi az, hogy utólag könnyű okoskodni? én okos voltam már előtte is, személy szerint nem akadtam volna ki, ha eladták volna, örültem volna.
a pontos sztori:LG írta:Omegának igaza van. Többen is leirtuk már 2007 nyarán, h mennie kéne. Gondolom a vezetők közül is voltak, akik igy gondolták, de a töketlenek szava érvényesült, meg is lett az eredménye...
leírtam akkor, amikor leírtam, keresd vissza.Fernando írta:Most neharagudj, de körbetapsollak. Tudsz valamit. Komolyan. Te mindent tudtál előre. Mitől volt nyilvánvaló, hogy itt már nemlesz a régi? Meg tönkremenet a karrierje. Ugyanmár.chi omega írta:mi az, hogy utólag könnyű okoskodni? én okos voltam már előtte is, személy szerint nem akadtam volna ki, ha eladták volna, örültem volna.
az nyilvánvaló volt, hogy a barcában sosem lesz újra a világ legjobbja. ha eladtuk volna, és máshol újra azzá vált volna, akkor is örülnék. innen mindenképp mennie kellett volna már előbb, de legalább a karrierje nem ment volna tönkre
Most neharagudj, de körbetapsollak. Tudsz valamit. Komolyan. Te mindent tudtál előre. Mitől volt nyilvánvaló, hogy itt már nemlesz a régi? Meg tönkremenet a karrierje. Ugyanmár.chi omega írta:mi az, hogy utólag könnyű okoskodni? én okos voltam már előtte is, személy szerint nem akadtam volna ki, ha eladták volna, örültem volna.
az nyilvánvaló volt, hogy a barcában sosem lesz újra a világ legjobbja. ha eladtuk volna, és máshol újra azzá vált volna, akkor is örülnék. innen mindenképp mennie kellett volna már előbb, de legalább a karrierje nem ment volna tönkre
mi az, hogy utólag könnyű okoskodni? én okos voltam már előtte is, személy szerint nem akadtam volna ki, ha eladták volna, örültem volna.Messa írta:Na, most emberek! Azért, ha másfél évvel ezelőtt eladjuk, amikor még nem volt ennyire mélyen, és netán ismét a világ legjobbja lett volna, akkor itt mindenki annyira, de annyira fel lenne háborodva, hogy miért adtuk el... Ha nem nyerte volna vissza a formáját, akkor is mindenki szidná a vezetőket, hogy nem kellett volna eladni, "itt még magára találhatott volna". Így útólag persze könnyű okoskodni, de nekem ez a véleményem.
Írásodat olvasva,annyit szűrök le ,hogy egy elvakult fan vagy. Dinho sosem lesz a régi, és a Milanban is padozni fog,mert Patot , Kakat,Seedorf-t,Shevat(ha megy) nem fogja kiszoritani.kokusz321 írta:1 Ronie nem lex csereember!!!
2 a Barca nagyon rosszul járt:S, mert egy ilyen kivételes tehetségű játékost, mint Ronaldinho eladni nagy butaság sztem, ugyanis Ronaldinho az Ronaldinho marad, és nem felejt el cselezni, sőt ötletek terén sem fogy ki, az igaz h az előző szezonja nem volt a legkiemelkedőbb, ez a sérülésének, de főképp REIKARDnak köszönhető, de ezzel sztem tisztába vagytok. Én emlékszem sérülése előtti meccsére az Atl. Madrid ellen, amikor 4-2 re ugyan kikaptunk, de RONIE találatát érdemes felhozni, mert ijenre nem sokan képesek! Sőt ezt is ajánlom figyelmetekbe, ugyanis erre csak Ő képes:
http://www.youtube.com/watch?v=IYkdPxRwPVA
Pekingben meg ami történt megtörtént, tegyük hozzá nem játszott kiemelkedően de rúgott egy szabad gólt , meg egy tizi gólt, sőt az Argentínok ellen egy bődületes kapufát ugyancsak szabadból.
A sérülése alatt felszedett jópár kiló miatt játszik még így, de idővel eltűnnek azok a feles kilók is, és RONALDINHO a régi lesz.
És ha ez bekövetkezik, márpedig befog, a Barca szétrobban a dühtől!
Nekem Ronie 2002 óta az első számú kedvencem egyértelműen, és pályafutása végéig azis marad:D
Azmeg hogy nem veszi komolyan hülyeség!!!
A Brazil-Argentin elődöntő után majdnem elsírta magát, és ti mégis azt írjátok, **arik az egészreXD
Köszönöm annak aki végigolvasta ezt, remélem megváltozik a véleményetek Ronaldinhoról!
Forca Barca!!!!
HAJRÁ RONIE!!!!!!!!