Mathieu18 írta:Én egyet nem értek, de azt nagyon nem.
Az eb-nak miért áll érdekében a valótlanság, az alaptalan híresztelések tényként közlése?
Itt miért akarják Neymart eladni, a csapaton kívül látni?
Most vagy megalapozottak a pletykák, mert eddigi tapasztalataim szerint a Szekesztőség csak akkor írtak eddig átigazolásokról a bejelentés előtt, ha valami már tényleg nagyon a küszöbön vegődött.
(És ha megalapozott: az meg is magyarázná némelyikünk pánik reakcióit. Mert nem szabad elfelejteni hogy elsősorban azért kavarja fel ez a szurkolókat, mert félnek.)
Nem csak attól tartok hogy, elmegy a jövő legnagyobb igérete, hanem úgy gondolom hogy, alapjaiban megrengeti ez a klubbot miszerint, egyátalán nem mi vagyunk minden futballista álma. Korábban (elmúlt 10-20 évben) akkor távozott innen játékos, ha klubbnak nem volt rá szüksége. Legalábbis nem nagyon emlékszem hasonló üzletekre.
Ezt a félelmet tovább árnyalja hogy eddig nagyon enhezen jutunk dűlőre a kijelölt igazolásainkal, már korábban is írtam hogy, függetlenül attól hogy Bellerín vagy Semedo a jobb futballista e, aggasztónak tartom hogy, nem az jön ide akit a klub akar.
Továbi félelmem hogy, ha inkompetensek ha nem, a vezetőség Neymar távozásával szerintem garantáltan megbukik, így egy bizalmatlansági indítvány előtt, vagy közben. Ez hosszútávon jól is elsülhet, de a következő szeznora, biztosan rányomja a béjegét.
Persze lehet azoknak a hangoknak van igaza, akik azt mondják hogy "háp háp", és augusztusik emgvesszük Verrattit, és minden a legnagyobb rendben lesz.
Korábban én is ide tartoztam, de sikerült elbizonytalnítani.