Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nee, ez komoly?
visszavágó: FC Barcelona - Arsenal ápr. 6 20:45Lampiao írta:Hogy hogy a visszavágó is necces??? Nem 2 hét múlva lesz aq visszavágó?lluisllach89 írta:10 nap elvileg.LM10 írta:A Sport megerősíti, hogy Iniesta nem tud játszani az Arsenal ellen. A Bilbao ellen már elvileg játszhatna, de az Arsenal elleni visszavágóra épül fel teljesen. Nem is baj, legalább ő is pihen, meg idegeben amúgy is várható volt, hogy Keita ott lehet a kezdőben.
Necces a visszavágó is lehet, reménykedem h addigra már ok lesz. De a klasszikusra tuti rendbe jön, ha nem előbb.
Hogy hogy a visszavágó is necces??? Nem 2 hét múlva lesz aq visszavágó?lluisllach89 írta:10 nap elvileg.LM10 írta:A Sport megerősíti, hogy Iniesta nem tud játszani az Arsenal ellen. A Bilbao ellen már elvileg játszhatna, de az Arsenal elleni visszavágóra épül fel teljesen. Nem is baj, legalább ő is pihen, meg idegeben amúgy is várható volt, hogy Keita ott lehet a kezdőben.
Necces a visszavágó is lehet, reménykedem h addigra már ok lesz. De a klasszikusra tuti rendbe jön, ha nem előbb.
10 nap elvileg.LM10 írta:A Sport megerősíti, hogy Iniesta nem tud játszani az Arsenal ellen. A Bilbao ellen már elvileg játszhatna, de az Arsenal elleni visszavágóra épül fel teljesen. Nem is baj, legalább ő is pihen, meg idegeben amúgy is várható volt, hogy Keita ott lehet a kezdőben.
Igazad van, a visszavágón már pályára léphet, és igazából akkor kell majd támadóbb felfogásban játszani a csapatnak,ami az ő játékával sokkal inkább hatékonylui1698 írta:Nagy érvágás, de még nélküle is jók vagyunk szerintem.
A lényeg, hogy nem komoly a sérülése.
Biztos, hogy nem Zlatan kapja a legtöbbet, hanem Messi!istyke6 írta:ab1daL írta:Én úgy tudom hogy Messi a legjobban fizetett, utána jön csak Zlatan és Xavi, Henry. Kérdeztem már hasonlót, de nemtudni igazából. A keretből sokan megérdemelnék a nagy fizut.
Bocs az offert, de nincs igazad, Zlatan kapja a legtobbet.