Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.11.08. 13:24:30

Én is panaszkodtam már a sokszor lassú, körülményes és tényleg unalmas játékunk miatt, ugyanakkor mint a többség, én is türelemmel vagyok EV irányába. Bízom benne, hogy szép lassan javul a játékunk minősége is, de az mindenképpen pozitív, hogy sokszor csapnivaló játékkal is tudjuk hozni a meccseinket.
Az nagyjából látszik kikre számít EV, és kik azok akiket próbálgat, de nem döntött a sorsuk felől. Az alap kezdőn túl viszonylag sokat játszik hátul Digne, Masc és Semedo vagy Robi (attól függ ki inkább az alapkezdő tagja), középen Paulinho. A többi helyen inkább bizonytalanságot érzek, mert Verma, Denis, Gomes, Deu, Aleix, Paco alig-alig vagy egyáltalán nem játszott. Az elől játszóknál ez azért is érdekes ugye, mert itt Dembelé sérült, játszott a helyén már Alix, Deu, Gomes, Paco is. Magyarul ha lenne egy egészséges Dembelénk, akkor az előbb említett neveket még ritkábban hallhattuk volna a meccseken.
LE-nél kb fél évig az olvastam mindenhol, hogy keresi a csapatát, mert mindig más volt a kezdő. Most itt maradt rengeteg félkegyelmű, próbál jól sakkozni EV, eddig ügyesen teszi, és bízzunk benne, hogy télen szűkül a keret. Akkor okosabbak leszünk.
Amúgy én az alapkezdőnkbe tényleg csak egy Coutinhot hoznék. Így támadásban mehetne a Busi, Rakitic - Cou, Messi, Dembelé - Suarez, míg védekezésbe Cou, Busi, Pakitic, Dembelé - Messi, Suarez
Varatrix
Director del Fútbol

2017.11.08. 12:56:28

Andris írta:Én ugyan teljesen másodlagosnak tartom az eredményeket, egyszerűen úgy akarok felállni legalább a meccseknek egy részéről, hogy élveztem (ez most nincs így soha), de úgy döntöttem megadom a lehetőséget és a türelmet Ernőnek.
Én is valahogy erre próbáltam kilyukadni, talán kicsit túl hosszan...

Ezt a keretminőség kérdést meg nem teljesen értem 3-4 játékos a kezdőből nem Barca szint? Ez mit jelent. PL ha Suárez formán Kívül van az már azt jelenti hogy, nem Barca szint? Mert ha igen elfogadom a 3-4 játékost, de ha csak a képességeiket veszem alapul akkor a harmadik támadó személye kérdéses amire itt van Dembelé, illetve fél pontot adok arra hogy, Iniesta helyett lehtne egy fiatalabb, alternatívánk. Magyarul az én olvasatomban egy Coutinhonyira vagyunk egy bitang kezdőtől!

Azt pedig ellentmondásosnak érzem hogy, Valverde fifikája, abban rejlik, hogy kihozta a maxot, egy Denisből, egy Dulifuliból, végre jól szállnak be a cserék, de nem Barca szintűek? Ki jöjjön padra, De Bruye, Agüero, Pogba?

A védelmünk, és a kapusunk rég nem látott királyság!

Rakitic vita alap lehet, de itt sem a képességekben érzek kérdőjelet, és itt hatalmas külömbség hogy valaki hogyan fogalmaz. Szerintem nem méltó lerendezni annyival egy formán kívül játszó játékost, hogy nem szint a klubnak: Rakitic, Suárez, Busquets, esetleg Piqué. (Róluk tudom elképzelni jelenleg hogy, a 3-4 nem Barca szintre érti valaki.) Nehezen tudom indulat nélkül megfogalmazni, mekkora balgaságnak tartom, ha erre valaki azt mondja hogy, " NEM SZINT!"'

Ki kell aknázni a képességeiket, nem kukába dobni őket.

Piqué, és Busquets aranygeneráció, a klub ikonjai, több tisztelet érdemelnek.
Rakitic pedig egy rendkívül hasznos játékos, nem gondolom hogy a kezdőbe megkérdőjelezhetetlen, de egy becsülendő értéke a klubnak, és 30-33 évesen is egy lelkes, alázatos jó melós maradhat a KP-ra ha, megbecsülik a munkáját, és a hozzáállását.

Összességében van szükség igazolásra ez kétségtelen, de túlzónak érzem egy ilyen keret lebutítását arra, hogy ez a max amit ki lehet hozni belőlük. Véleményem szerint 60-70%-amin pörög ez a csapat, és az egész képet csak az szépíti ennyire, hogy a Madrid botrányosan gyenge, ha előttünk, vagy a fenekünkbe lennének, keveselné mindenki azt amit jelenleg mutatunk.

Továbbra is hangsúlyozom hogy Andris, és az én állításom is az hogy, ez a tavalyiak fényében jó, de jócskán van feljebb.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.11.08. 12:13:07

visca el barca írta:
nyilván technikailag 100x képzettebb a francia, sokkal jobban érezné a rövid tili-tolit mint lajos, akitől minden labda 20 méterre pattan. bár tudom nálad a félszezonos mbappé a szint
Nem ezt írtam. Olvasd végig a gondolatot.

MBappét meg lekicsinyítheted, hogy félszezonos (nem az), csak akkor szemed nincs a tehetségekhez. Annál már bőven több.

Mostani rendszerbe nagyon illene Griezmann is, de ő sem az a nagy jogas. De nincs is erre szükség, csak erre a megállapításra szólt a kritikán, nem Grizes felé.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2017.11.08. 11:19:34

csababarca írta:Azért Griezmannt egy mondatba írni a joga bonitoval:D meredek.
nyilván technikailag 100x képzettebb a francia, sokkal jobban érezné a rövid tili-tolit mint lajos, akitől minden labda 20 méterre pattan. bár tudom nálad a félszezonos mbappé a szint
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.11.08. 11:09:36

Azért Griezmannt egy mondatba írni a joga bonitoval:D meredek.
Persze a jelenlegi Lajosnál jobb lenne, de most ez nm szint, az urun a nullperces Pákó is jobb.

Jó gondolat, hogy nem lehet előre leosztani a bl címeket, mondjuk a realékét mindig megéreztem elég korán, de a többi példa jó.
Viszont mi sose az a semmiből bl-t nyerő csapat voltunk, akkor nyertünk blt amikor ténylegesen erősek voltunk, és szezon alatt látszott hogy odaérhetünk.
Szóval pl a real lehet hurka lesz még márciusban is, de bennük hurka formában is ott a lehetőség, hogy játszanak 2 kiváló meccset, és hopp döntőznek. Nálunk ezt sosem éreztem így, ha látszott hogy gyengék vagyunk, ki is estünk a csába. Szomorúbb, hogy akkor is kiestünk, mikor jobbak voltunk, lásd 2012, máig a legérthetetlenebb párharc amit láttam valaha.

Na de azt akartam kihozni ebből, hogy ha nem javul kicsit a játékunk, akkor nem lesz bl. Nekem az a fő bajom, hogy kicsit két szék közül a pad alá effektust érzek. Oké, nem vagyunk képesek hozni a szép játékot, de sajnos a brusztolós, küzdős, álljunk vissza és kontrázzunk taktika sem működik. Ez utóbbi működhetne, de személyi problémák miatt nem megy. Ezért lehetne kulcs Dembelé, mert vele lehetne nyomatni ezt.

Én kitartok Valverde mellett, amíg jönnek ha győzelmek. De ha se szép játék, se győzelmek, akkor már nem biztos. Bár akkor se küldeném el egy év után, ahhoz vmi nagyon tragikus dolog kéne, lecsúszni a dobogóról és kiesni a blből a 16 között.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cestus
Director del Fútbol

2017.11.08. 10:28:14

Annyira nem is trágya mondjuk a keret, két kezdő középpályás kellene, meg esetleg egy 4. belső védő potom pénzért, aki nem sérül le háromnaponta. Védelem rendben, támadósor oké lesz, ha Suárez összekapja magát meg Dembélé beépül. A kezdő középpálya két játékossal erősödne, a középpályás pad meg Rakétával meg Inivel. Ég és föld lenne máris a két keret.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.11.08. 09:15:41

Tivornya írta:Örülök, hogy sikerült megragadnod a "lényeget"! Kekszet érdemelsz!
abszolúte megragadtam a lényeget, csak jó szokásodhoz híven nem bírtad megállni h ne szóljál vissza és ennyit sikerült ideböfögnöd.
Andris írta:Én ugyan teljesen másodlagosnak tartom az eredményeket
akkor kb erős kivétel vagy ezen a fórumon. nyilván én sem ara vágyom h a '12-es cselzi típusú focival verjük végig a világot, de sztem Te is beláthatod, hogy ez a keret, a jelenlegi formájában erre képes. rakitic-roberto-suta suarez félékkel nem is értem h egy olyan sokat megélt pali mint Te mégis mit vársz. ide a szép focihoz most minimum egy 5 évvel fiatalabb iniesta+coutinho+griezmann trio kellene....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2017.11.08. 08:04:27

természetesen nem mindegy, hogy a győzelem HOGYAN születik, de nem létezik szurkolói öröm, elégedettség eredményesség, győzelem nélkül!
nyilván igazak az elemzések a kifelé tartó , kiöregedő sztárokról de én továbbra is tartom hogy a Barcánál van egy olyan alapvető nézet, vagy koncepció béli hiányosság, hogy nem fordítanak kellő figyelmet a fizikai adotstágokra.
az hogy a védelemben erős, magas, robbanékony emberek kellenek, az hogy ma már középen is atletikus termet, elől pedig kombinálva ugyan de robbanékony erős és lendületes(gyors!!) emberekre van szükség - valahogy mintha nem lenne prioritás.
persze lehet hogy tévedek....
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.11.08. 07:24:39

Nero. írta:
Nagyon ritkán értek egyet veled, de ez most óriási +1! Minden szót adok.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
crixus
Entrenador del Barça

2017.11.08. 07:11:33

Érdekes, hogy olyanok IS kritizálják a játékunkat, akik tavaly védték Lucho-t, holott vele még a pontokat sem hoztuk, a keret pedig egy fokkal erősebb volt.
Én Valverde-vel eddig teljesen elégedett vagyok, kihozza a keretből és Messi-ből is a lehető legtöbbet. Talán a Suárez-Roberto-Semedo-Gomes négyes akik miatt hiányérzetünk lehet. Elsőnek a formája, másik háromnak pedig a keretben betöltött szerepe miatt. Az eredmények viszont eddig Ernőt igazolják ennek ellenére is.

Mi alapján várunk el ettől a kerettől szép focit? Vagy hogy relatív legyen a dolog: olyan vagy hasonlóan szép focit, mint az elődök csapataitól. Csak viszonyításképp, a teljesség igénye nélkül:

2004-2007, Rijkaard: fénykorában lévő R10, Eto'o, Deco, Xavi, Giuly volt a kezdőben, mellettük olyanok jöttek be a meccsbe, mint a nagy tehetség Messi, Iniesta vagy a rutinos Larsson vagy van Bommel.

2008-2012, Pep: fénykorában lévő Xavi-Iniesta-Busquets trió a középpályán, Touré-val (2010ig), Keita-val kiegészülve. Elöl pedig a fénykorában lévő Messi mellett olyanok, mint Eto'o, a rutinosnak számító Henry, Ibra, a tehetségként berobbanó Pedro, Villa, Sánchez...

2014-2015, Lucho: fénykorát élő MSN elöl, a padon mögöttük Pedro, a középpályán Iniesta-Busquets, mögöttük Xavi a padról beszállva.

Jelenleg van a sokadik fénykorát élő Messi, Busquets a kikopóban lévő, 90 percet végig ritkán játszó Iniesta és az a Suárez, aki amellett, hogy posztidegen szerepkörben is játszik, még pokolian rossz formában is van és kétséges, hogy ki tud-e belőle lábalni. Ez sajnos édes kevés egy játszós focihoz. Roberto-ból, Dembelé-ből és Deulofeu-ból is lehetne valami a későbbiekben, de ahhoz nem csak türelem fog kelleni, mert egyikük sem néz ki olyan tehetségnek, mint amilyenek az elődök voltak.
Elnéznék egyszer szívesen egy
Stegen-Semedo,Piqué,Umtiti,Alba-Busquets,Roberto,Iniesta-Messi,Deulofeu,Dembelé kezdőt a szezon során. A JELENLEGI SZISZTÉMÁBAN, a JELENLEGI KERETTEL (azért is emelem ki, nehogy belém kössön valaki, hogy hova kit kellene igazolni) nálam ők lennének az alap gárda, ha játszós fociról van szó.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.11.08. 02:11:35

Andris írta:Én ugyan teljesen másodlagosnak tartom az eredményeket, egyszerűen úgy akarok felállni legalább a meccseknek egy részéről, hogy élveztem (ez most nincs így soha), de úgy döntöttem megadom a lehetőséget és a türelmet Ernőnek. Amíg ilyen stabilitást mutatnak a számok, és el nem telik legalább az év kétharmada, illetve vissza nem tér Dembele vagy télen egy másik támadó, addig tart a türelmem. De ha ilyen játékkal leszünk bajnokok, akkor fel is út, le is út.

BLt meg úgyse fogunk nyerni jelen állás szerint, a city pillanatnyilag teljesen megállíthatatlannak tűnik, minden meccsüket megnéztem idén eddig. (bár a Barca meccsek nyújtanának csak feleannyi élvezetet most)
Persze, nyilván majd egy bajnoki cím után elzavarjuk főleg egy olyan időszakban ahol attól tartottunk/tartunk hogy esetleg Real-korszak jön. :D Én is pamptogtam már hogy nem mindig szórakozok a meccseken, de hova focizzanak a szezon elején. Ráaásul az elmúlt években a szórakozást leginkább az MSN jelentette, ami Neymar kiválásával és Suarez kiégésével gyakorlatilag meghalt. Denis Suarezzel, Rakiticcel, Deulofeuval, Sergi Robival joga bonitot várunk? nem viccből van emlegetve Coutinho, vagy Griezmann. Ide olyan játékosok kellenek akik tudnak.

Arról meg soha nem fog leszokni az emberek többsége, hogy ők már októberben/novemberben tudják ki lesz a BL győztes. Én nem láttam a City meccseit, azt viszont igen hogy nyelik a gólokat rendesen, de a PL amúgy se szint.
Tavaly féltávnál a Real gödörben volt, tavalyelött télen kirúgták Benítezt, 3 éve januárban Enrique majdnem repült, Ancelotti BL győztes Realja se nézett ki annak még a szezon felénél, a Chelsea se Di Matteoval kezdte meg a szezont. De gondolom idén 120% hogy City-PSG dontő lesz :)

Ez még mindig egy milliárd eurós vállalkozás, ahol a legfontosabb az eredmény meg a profit amit az eredmény hoz, nem az hogy Gipsz Jakab jól szórakozzon vasárnap este a TV előtt, de nem kell aggódni mert szerintem az elmúlt 10-12 évben mi "szórakoztunk" a legjobban, de minimum top 3 "szórakoztatásra."
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Andris
Adminisztrátor

2017.11.08. 01:52:14

Én ugyan teljesen másodlagosnak tartom az eredményeket, egyszerűen úgy akarok felállni legalább a meccseknek egy részéről, hogy élveztem (ez most nincs így soha), de úgy döntöttem megadom a lehetőséget és a türelmet Ernőnek. Amíg ilyen stabilitást mutatnak a számok, és el nem telik legalább az év kétharmada, illetve vissza nem tér Dembele vagy télen egy másik támadó, addig tart a türelmem. De ha ilyen játékkal leszünk bajnokok, akkor fel is út, le is út.

BLt meg úgyse fogunk nyerni jelen állás szerint, a city pillanatnyilag teljesen megállíthatatlannak tűnik, minden meccsüket megnéztem idén eddig. (bár a Barca meccsek nyújtanának csak feleannyi élvezetet most)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.11.07. 20:50:35

A szép az relatív, a számok viszont nem hazudnak.
Kép
Kép
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.11.07. 20:15:29

Tivornya írta:
visca el barca írta: ha neked ez nézhetetlen foci akkor javaslom tekintsél meg egy metz-dijon vagy egy benevetno-spal meccset. az nézhetetlen, nem ez...
Örülök, hogy sikerült megragadnod a "lényeget"! Kekszet érdemelsz!
Miért, mi volt akkor a lényeg? Komolyan érdekel :D

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.11.07. 19:53:55

Mivel nem változott jelentősen a keret(sőt még Neymar is elment), így az idei csapatot a tavalyival fair összehasonlítani.

Ha azt nézzük, hogy tavaly hihetetlenül hektikusak voltunk, akkor ahhoz képest hatalmas fejlődés az hogy viszonylag stabil szintet nyújtunk, és ha ez a stabil alap megvan, akkor lehet idővel fejlődni, és bátrabban is játszani.

Ráadásul azt se felejtsük el, hogy Dembelé, aki szép dolgokat tudna vinni a játékba az épp sérült, Lajos meg hihetetlenül formán kívül van, és a Lucho-érában az MSN kiugratásai, összejátszása adta a szép játékot.
Ennek tudatában hogy MSN helyett jelenleg lényegében "csak" egy M van, már az is hatalmas nagy eredmény hogy 8 ponttal vezetjük az ősi rivális előtt a tabellát, 4 ponttal a Valencia előtt(akiknek lehet szezon végéig kitart a lendület, érdemes odafigyelni), és BL csoportkört is 4 ponttal a közvetlen rivális után.
Tivornya
Capitá del Barça

2017.11.07. 19:36:23

visca el barca írta:
Tivornya írta:A nézhetetlen focit, amit a csapat nyújt egyelőre én sem tudom megemészteni
ha neked ez nézhetetlen foci akkor javaslom tekintsél meg egy metz-dijon vagy egy benevetno-spal meccset. az nézhetetlen, nem ez...
Örülök, hogy sikerült megragadnod a "lényeget"! Kekszet érdemelsz!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
zola8787
Director del Fútbol

2017.11.07. 19:15:56

Alcantara írta:Voltak rendkívül értékes 4. helyezéseink a La Ligában.
2001, utolsó forduló Barcelona - Valencia 3-2 Rivaldo mesterhármas, így megelőztük őket és meglett a 4-dik hely :mrgreen:

Most nézem, hogy a 38 fordulóból 17 győzelem volt :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.11.07. 18:48:57

szerintem sem nézhetetlen, inkább spórolós, "csalós" meccsek ezek. illetve hajlamos a csapat belekényelmesedni a meccsekbe.
de amikor egy egy ritmusváltást eszközlünk, akkor az nem nézhetetlen kategória, nálam.
Alcantara
Director del Fútbol

2017.11.07. 18:14:18

zola8787 írta:....... Ne az legyen a szint amit a Xavi - Ini - Busi - Messi stb tolt, olyan már sosem lesz szvsz.
Aki ezen szocializálódott, annak hiába mondod. Pep alatt jól tolták, de ő még most is edző egy City nevezetű csapatnál, azokat kell nézni, most az a menő csapat. Majd tavasszal, amikor búcsúznak a 16 vagy 8 között a BL-ben, akkor majd csak megnézik a nézhetetlen csapatot is ahogyan "unalmas, szürke" kis célfocival egyre tovább vergődnek.

Patrik Anderssonokat kellett volna nézni a 2000-es évek elején, na az megváltoztatná az unalmas meccs definícióját. Voltak rendkívül értékes 4. helyezéseink a La Ligában.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.11.07. 18:05:07

visca el barca írta:
ha neked ez nézhetetlen foci akkor javaslom tekintsél meg egy metz-dijon vagy egy benevetno-spal meccset. az nézhetetlen, nem ez...
Vagy mondjuk bármelyik premier league meccset, a City meccseit kivéve. De mondhatnék olasz, német focit is. Sokszor én is mérgelődök, mert tény, hogy az általunk felállított etalonhoz ( Pep-team) képest messze van a jelenlegi játék, de amint belenézek egy másik top bajnokság meccsébe, átértékelem a dolgokat.

Jelenleg, aki egyértelműen szebb focit játszik, mint mi, az szerintem max a PSG.

zola8787
Director del Fútbol

2017.11.07. 17:59:10

Tivornya írta:Ernőbá eddigi produktumát teljes mértékben elismerem és megsüvegelem, de! A nézhetetlen focit, amit a csapat nyújt egyelőre én sem tudom megemészteni, de elfogadom, mert annak tudom be, hogy edzőbánk "kezdőszintű" egy sztárcsapathoz és itt is óvatoskodik, mint minden eddigi középszerű csapatánál. Ha ezt kinövi és felnő a klubhoz, akkor viszont csodálatos éveknek nézhetünk elébe, mert edzői zsenialitásáról már most meggyőzőtt szinte mindannyiunkat!
Szerintem egyáltalán nem játszunk csúnya focit. Kimaradnak a helyzetek, azok megye hármas szintűek ez oké, de a mezőnyjáték szerintem igen is rendben van. Ne az legyen a szint amit a Xavi - Ini - Busi - Messi stb tolt, olyan már sosem lesz szvsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.11.07. 17:50:31

Tivornya írta:A nézhetetlen focit, amit a csapat nyújt egyelőre én sem tudom megemészteni
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2017.11.07. 17:46:32

Tud ez a csapat szépen játszani, ezt pont legutóbb, a Sevilla ellen az első 45 percben bizonyították. Valószínű borzasztóan tartalékolni akarja a csapatot a tavaszra, más magyarázata nincs, hogy 45 percig gyakorlatilag oda és vissza lejátszuk a Sevillát, és a második félidőt, láthatóan más ütemben kezdjük, teljesen átadva a lehetőséget a vendégeknek.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Samper
Director del Fútbol

2017.11.07. 16:46:17

Tivornya írta:Ernőbá eddigi produktumát teljes mértékben elismerem és megsüvegelem, de! A nézhetetlen focit, amit a csapat nyújt egyelőre én sem tudom megemészteni, de elfogadom, mert annak tudom be, hogy edzőbánk "kezdőszintű" egy sztárcsapathoz és itt is óvatoskodik, mint minden eddigi középszerű csapatánál. Ha ezt kinövi és felnő a klubhoz, akkor viszont csodálatos éveknek nézhetünk elébe, mert edzői zsenialitásáról már most meggyőzőtt szinte mindannyiunkat!
A nézhetetlen focit annak tulajdonítom, hogy ezzel a kerettel nem lehet egyszerre eredményes és szép játékot produkálni. Ha a vezetőség - amelyet ezek az eredmények stabilizáltak - szép játékot is akar, akkor szolgálja ki EV kéréseit mind a felesleges játékosok eltávolítása, mind újak igazolása vonalán és ejtse Robert Fernandezt.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.11.07. 15:42:01

Viszont csak egy-egy félidőre. Sok olyan meccsünk még nem volt, ahol az egész meccsen jól játszottunk, domináltunk.
Válasz küldése