Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is valahogy erre próbáltam kilyukadni, talán kicsit túl hosszan...Andris írta:Én ugyan teljesen másodlagosnak tartom az eredményeket, egyszerűen úgy akarok felállni legalább a meccseknek egy részéről, hogy élveztem (ez most nincs így soha), de úgy döntöttem megadom a lehetőséget és a türelmet Ernőnek.
Nem ezt írtam. Olvasd végig a gondolatot.visca el barca írta:
nyilván technikailag 100x képzettebb a francia, sokkal jobban érezné a rövid tili-tolit mint lajos, akitől minden labda 20 méterre pattan. bár tudom nálad a félszezonos mbappé a szint
nyilván technikailag 100x képzettebb a francia, sokkal jobban érezné a rövid tili-tolit mint lajos, akitől minden labda 20 méterre pattan. bár tudom nálad a félszezonos mbappé a szintcsababarca írta:Azért Griezmannt egy mondatba írni a joga bonitoval:D meredek.
abszolúte megragadtam a lényeget, csak jó szokásodhoz híven nem bírtad megállni h ne szóljál vissza és ennyit sikerült ideböfögnöd.Tivornya írta:Örülök, hogy sikerült megragadnod a "lényeget"! Kekszet érdemelsz!
akkor kb erős kivétel vagy ezen a fórumon. nyilván én sem ara vágyom h a '12-es cselzi típusú focival verjük végig a világot, de sztem Te is beláthatod, hogy ez a keret, a jelenlegi formájában erre képes. rakitic-roberto-suta suarez félékkel nem is értem h egy olyan sokat megélt pali mint Te mégis mit vársz. ide a szép focihoz most minimum egy 5 évvel fiatalabb iniesta+coutinho+griezmann trio kellene....Andris írta:Én ugyan teljesen másodlagosnak tartom az eredményeket
Nagyon ritkán értek egyet veled, de ez most óriási +1! Minden szót adok.Nero. írta:
Persze, nyilván majd egy bajnoki cím után elzavarjuk főleg egy olyan időszakban ahol attól tartottunk/tartunk hogy esetleg Real-korszak jön.Andris írta:Én ugyan teljesen másodlagosnak tartom az eredményeket, egyszerűen úgy akarok felállni legalább a meccseknek egy részéről, hogy élveztem (ez most nincs így soha), de úgy döntöttem megadom a lehetőséget és a türelmet Ernőnek. Amíg ilyen stabilitást mutatnak a számok, és el nem telik legalább az év kétharmada, illetve vissza nem tér Dembele vagy télen egy másik támadó, addig tart a türelmem. De ha ilyen játékkal leszünk bajnokok, akkor fel is út, le is út.
BLt meg úgyse fogunk nyerni jelen állás szerint, a city pillanatnyilag teljesen megállíthatatlannak tűnik, minden meccsüket megnéztem idén eddig. (bár a Barca meccsek nyújtanának csak feleannyi élvezetet most)
Miért, mi volt akkor a lényeg? Komolyan érdekelTivornya írta:Örülök, hogy sikerült megragadnod a "lényeget"! Kekszet érdemelsz!visca el barca írta: ha neked ez nézhetetlen foci akkor javaslom tekintsél meg egy metz-dijon vagy egy benevetno-spal meccset. az nézhetetlen, nem ez...
Örülök, hogy sikerült megragadnod a "lényeget"! Kekszet érdemelsz!visca el barca írta:ha neked ez nézhetetlen foci akkor javaslom tekintsél meg egy metz-dijon vagy egy benevetno-spal meccset. az nézhetetlen, nem ez...Tivornya írta:A nézhetetlen focit, amit a csapat nyújt egyelőre én sem tudom megemészteni
2001, utolsó forduló Barcelona - Valencia 3-2 Rivaldo mesterhármas, így megelőztük őket és meglett a 4-dik helyAlcantara írta:Voltak rendkívül értékes 4. helyezéseink a La Ligában.
Aki ezen szocializálódott, annak hiába mondod. Pep alatt jól tolták, de ő még most is edző egy City nevezetű csapatnál, azokat kell nézni, most az a menő csapat. Majd tavasszal, amikor búcsúznak a 16 vagy 8 között a BL-ben, akkor majd csak megnézik a nézhetetlen csapatot is ahogyan "unalmas, szürke" kis célfocival egyre tovább vergődnek.zola8787 írta:....... Ne az legyen a szint amit a Xavi - Ini - Busi - Messi stb tolt, olyan már sosem lesz szvsz.
Vagy mondjuk bármelyik premier league meccset, a City meccseit kivéve. De mondhatnék olasz, német focit is. Sokszor én is mérgelődök, mert tény, hogy az általunk felállított etalonhoz ( Pep-team) képest messze van a jelenlegi játék, de amint belenézek egy másik top bajnokság meccsébe, átértékelem a dolgokat.visca el barca írta:
ha neked ez nézhetetlen foci akkor javaslom tekintsél meg egy metz-dijon vagy egy benevetno-spal meccset. az nézhetetlen, nem ez...
Szerintem egyáltalán nem játszunk csúnya focit. Kimaradnak a helyzetek, azok megye hármas szintűek ez oké, de a mezőnyjáték szerintem igen is rendben van. Ne az legyen a szint amit a Xavi - Ini - Busi - Messi stb tolt, olyan már sosem lesz szvsz.Tivornya írta:Ernőbá eddigi produktumát teljes mértékben elismerem és megsüvegelem, de! A nézhetetlen focit, amit a csapat nyújt egyelőre én sem tudom megemészteni, de elfogadom, mert annak tudom be, hogy edzőbánk "kezdőszintű" egy sztárcsapathoz és itt is óvatoskodik, mint minden eddigi középszerű csapatánál. Ha ezt kinövi és felnő a klubhoz, akkor viszont csodálatos éveknek nézhetünk elébe, mert edzői zsenialitásáról már most meggyőzőtt szinte mindannyiunkat!
ha neked ez nézhetetlen foci akkor javaslom tekintsél meg egy metz-dijon vagy egy benevetno-spal meccset. az nézhetetlen, nem ez...Tivornya írta:A nézhetetlen focit, amit a csapat nyújt egyelőre én sem tudom megemészteni
A nézhetetlen focit annak tulajdonítom, hogy ezzel a kerettel nem lehet egyszerre eredményes és szép játékot produkálni. Ha a vezetőség - amelyet ezek az eredmények stabilizáltak - szép játékot is akar, akkor szolgálja ki EV kéréseit mind a felesleges játékosok eltávolítása, mind újak igazolása vonalán és ejtse Robert Fernandezt.Tivornya írta:Ernőbá eddigi produktumát teljes mértékben elismerem és megsüvegelem, de! A nézhetetlen focit, amit a csapat nyújt egyelőre én sem tudom megemészteni, de elfogadom, mert annak tudom be, hogy edzőbánk "kezdőszintű" egy sztárcsapathoz és itt is óvatoskodik, mint minden eddigi középszerű csapatánál. Ha ezt kinövi és felnő a klubhoz, akkor viszont csodálatos éveknek nézhetünk elébe, mert edzői zsenialitásáról már most meggyőzőtt szinte mindannyiunkat!