Andris írta:Én ugyan teljesen másodlagosnak tartom az eredményeket, egyszerűen úgy akarok felállni legalább a meccseknek egy részéről, hogy élveztem (ez most nincs így soha), de úgy döntöttem megadom a lehetőséget és a türelmet Ernőnek.
Én is valahogy erre próbáltam kilyukadni, talán kicsit túl hosszan...
Ezt a keretminőség kérdést meg nem teljesen értem 3-4 játékos a kezdőből nem Barca szint? Ez mit jelent. PL ha Suárez formán Kívül van az már azt jelenti hogy, nem Barca szint? Mert ha igen elfogadom a 3-4 játékost, de ha csak a képességeiket veszem alapul akkor a harmadik támadó személye kérdéses amire itt van Dembelé, illetve fél pontot adok arra hogy, Iniesta helyett lehtne egy fiatalabb, alternatívánk. Magyarul az én olvasatomban egy Coutinhonyira vagyunk egy bitang kezdőtől!
Azt pedig ellentmondásosnak érzem hogy, Valverde fifikája, abban rejlik, hogy kihozta a maxot, egy Denisből, egy Dulifuliból, végre jól szállnak be a cserék, de nem Barca szintűek? Ki jöjjön padra, De Bruye, Agüero, Pogba?
A védelmünk, és a kapusunk rég nem látott királyság!
Rakitic vita alap lehet, de itt sem a képességekben érzek kérdőjelet, és itt hatalmas külömbség hogy valaki hogyan fogalmaz. Szerintem nem méltó lerendezni annyival egy formán kívül játszó játékost, hogy nem szint a klubnak: Rakitic, Suárez, Busquets, esetleg Piqué. (Róluk tudom elképzelni jelenleg hogy, a 3-4 nem Barca szintre érti valaki.) Nehezen tudom indulat nélkül megfogalmazni, mekkora balgaságnak tartom, ha erre valaki azt mondja hogy, " NEM SZINT!"'
Ki kell aknázni a képességeiket, nem kukába dobni őket.
Piqué, és Busquets aranygeneráció, a klub ikonjai, több tisztelet érdemelnek.
Rakitic pedig egy rendkívül hasznos játékos, nem gondolom hogy a kezdőbe megkérdőjelezhetetlen, de egy becsülendő értéke a klubnak, és 30-33 évesen is egy lelkes, alázatos jó melós maradhat a KP-ra ha, megbecsülik a munkáját, és a hozzáállását.
Összességében van szükség igazolásra ez kétségtelen, de túlzónak érzem egy ilyen keret lebutítását arra, hogy ez a max amit ki lehet hozni belőlük. Véleményem szerint 60-70%-amin pörög ez a csapat, és az egész képet csak az szépíti ennyire, hogy a Madrid botrányosan gyenge, ha előttünk, vagy a fenekünkbe lennének, keveselné mindenki azt amit jelenleg mutatunk.
Továbbra is hangsúlyozom hogy Andris, és az én állításom is az hogy, ez a tavalyiak fényében jó, de jócskán van feljebb.