Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ámenrecrea írta:Csak egy ötlet, aztán majd látjátok: várjátok ki az átigazolási szezon végét.
Végre valaki aki nem fizuemelésre meg szívatásra használja a Barcát, persze hogy nekünk nem kellbarca0417 írta:Most már tényleg dühítő azért, amit folytatnak itt Thiagoval kapcsolatban. Nyiltan kijelenti egy top 10 es középpályás, hogy szeretné jönni, mindenki várja, eg ember miatt meg húzzák a szájukat.
Egy Busi,Rakitic, Arthur, Thiago, Rafinha, Alena sor esetleg Samperrel, eléggé optimális lenne.
Nem kéne bankot robbantani, se ész nélkül futkozni játékosok után, hogy újra erős, domináns középpályánk legyen.
mes írta:Ki az aki megtartana Gomest?:D:D
Ezekkel még borzasztóan alá is becsülted, micsoda pénzeket kellene ehhez az üzlethez mozgósítani.dinnyesz írta:Akkor lenne jó culénak lenni ha hoznánk egy Pogbát 100-150m között 10+m fizuval?
Elértük az átigazolási időszak mélypontját.visca el barca írta:hoztam egy kis pletyit
Paul Pogba has apparently met with Abidal in the US over a potential move. He has decided to leave Man United and Barça are apparently interested in the player. [sky italy]
Vidalt 18+4M€-ért, míg Digne-t 16,5+4M+€ért vettük, ha ingyen menne Vidal akkor lenne a 20 milliós bukta rajtuk. Szerintem ez a mai fociban belefér, nem jótékonykodtuk el őket.Chino írta:Ez neked hogy jött ki. Digne-t vettük 16 (+4) millióért, Vidalt 18-ért. A francián nem tudom mi volt a prémium, de ha teljesült sincs bukó, Vidal meg 18-ért jött. De lehet rosszul emlékszem, akkor javítsatok ki.
Valóban volt már jobb, de sokkal rosszabb is. Szerintem örüljünk, hogy itt áll a csapat és szépen alakítgatjuk a jövőt is Dembélé, Arthur...Nero. írta:Valoban, ezt elneztem. Ettol fuggetlenul volt mar jobb culenak lenni.
Valoban, ezt elneztem. Ettol fuggetlenul volt mar jobb culenak lenni.Chino írta:Ez neked hogy jött ki. Digne-t vettük 16 (+4) millióért, Vidalt 18-ért. A francián nem tudom mi volt a prémium, de ha teljesült sincs bukó, Vidal meg 18-ért jött. De lehet rosszul emlékszem, akkor javítsatok ki.Nero. írta: Csak rajta meg Dignen buktunk egy 20-25 millat.![]()
Rekordbevetel mi
Ez neked hogy jött ki. Digne-t vettük 16 (+4) millióért, Vidalt 18-ért. A francián nem tudom mi volt a prémium, de ha teljesült sincs bukó, Vidal meg 18-ért jött. De lehet rosszul emlékszem, akkor javítsatok ki.Nero. írta: Csak rajta meg Dignen buktunk egy 20-25 millat.![]()
Rekordbevetel mi
A Real BL gyozelmeire BL gyozelemmel kellene valaszolni, ahhoz pedig erositeni kell. Na most szerintem egy Barcelona "csak" vilagklasszis jatekosok leigazolasaval tud erositeni, nem pedig ar/ertek aranyba, "ahhoz kepest amennyiert vettuk jo" fele jatekosookkal.visca el barca írta:hoztam egy kis pletyit
Paul Pogba has apparently met with Abidal in the US over a potential move. He has decided to leave Man United and Barça are apparently interested in the player. [sky italy]
Csak rajta meg Dignen buktunk egy 20-25 millat.Vidal távozása 8+2 millióért i
Na mégcsak az kéne...visca el barca írta: